Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie (/showthread.php?tid=1828)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Raingod - 30.01.2012

Dylan nie dozyje 3 trasy w roku Uśmiech W Berlinie chrypial juz jak na lozu smierci Uśmiech))
Oczywiscie czarny humor, ale sami wiecie jak zareagowalem pokoncertowo na Dylana Uśmiech

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 30.01.2012

no, śmiać się można a nawet trzeba, chociaż szczerze mówiąc czuję trochę taką bezsilność...
ile taka trasa może trwać..? przecież to znowu kolejne miesiące... :/

a tak w ogóle to sobie myślę czy koobie nie szykuje się przypadkiem trzeci uścisk...
chociaz to już by była jawna niesprawiedliwość ;P

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - koobaa - 30.01.2012

Zacieram raczki! Duży uśmiech

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 30.01.2012

Jeśli Kuba z tego co widzę zdradza objawy radości to już jakoś to przełknę i poczekam na nowy album do jesieni. Swoją drogą niesamowicie się to wszystko plecieUśmiech

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Dawid - 30.01.2012

Albumu nie będzie w tym roku. Pewne źródło.

Pewne źródło? Czyli jakie?

Źródło pośrednie, ale łatwo jest wywnioskować. Mój znajomy pracuje w Gdańskie Ergo Arenie i jest odpowiedzialny za organizacje eventów. Już wcześniej niejako zostało zaklepane, że następny występ Marka w Polsce odbędzie się właśnie w Gdańsku. Jeszcze w poprzednim roku pojawiła się informacja o nowym albumie Marka, więc i marketing też zaczął się interesować organizacją koncertu. Zostało wysłane zapytanie o możliwość pogodzenia terminów, tak aby koncert nie odbywał się tego samego dnia, co mecze Euro. Odpowiedź nadeszła kilka dni później, że w tym roku (2012) Mark nie będzie koncertował ze względu na inne zobowiązania, a płyta i tak ukaże się dopiero w 2013 roku i chcą połączyć promocje płyty z trasą koncertową.

Chyba już teraz rozumiem, co oznaczają inne zobowiązania. Prawdopodobnie trasę z Dylanem w Stanach i może jeszcze coś. Mark lubi zaskakiwać.

Kurcze ale skąd oni mogą wiedzieć że płyta się nie ukaże. Rozumiem koncerty ale plyta? Nie jestem przekonany. To nawet logiczne że trasa dopiero w 2013.

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 30.01.2012

hm.. coraz gorsze te wiadomości..

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Andrzej - 30.01.2012

A co na to Pablosan i Jambore. Mark w Gdańsku.....

Moja wymyślona historia spotkała się z odzewem. Przepraszam za żart UśmiechUśmiech Jeżeli płyta nie na wiosnę, to na pewno jesień.

Gdańsk byłby dobrą opcją, z Torunia piękna autostradaUśmiech

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - retro13 - 31.01.2012

no, no, no..... Uśmiech

nieładnie Uśmiech

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - pablosan - 31.01.2012

Andrzej napisał(a):A co na to Pablosan i Jambore. Mark w Gdańsku.....

Z tego co słyszałem od znajomych to Ergo Arena ma słabiutką akustykę, ale znając magików Marka, to i z tej hali zrobią super dźwięki.

Ja tylko byłem na meczy koszykówki, więc nie mam porównania muzycznego.

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Robson - 31.01.2012

Dawid don't play with me, 'cause you're playing with fire - śpiewał Mick Jagger Uśmiech

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - SmokEustachy - 01.02.2012

Już wolałbym trasę z Roxette niż z Dylanem. Z Bon Jovi. Z Eurythmics, Z ZZ Top, z z kim jeszcze?

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - koobaa - 01.02.2012

Z Claptonem... z J.J. Cale'em... z Chrisem Rea... a nawet z ...Tracy Chapman?

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - numitor - 01.02.2012

SmokEustachy napisał(a):Już wolałbym trasę z Roxette niż z Dylanem. Z Bon Jovi. Z Eurythmics, Z ZZ Top, z z kim jeszcze?

Przerażające...

Raingod napisał(a):Dylan nie dozyje 3 trasy w roku Uśmiech W Berlinie chrypial juz jak na lozu smierci Uśmiech))
Oczywiscie czarny humor, ale sami wiecie jak zareagowalem pokoncertowo na Dylana Uśmiech

Przerażające...

Chociaż Raingod chociaż ubiera swoje wrażenia w formę, która dla mnie jest nie do przyjęcia, ale Smok po prostu po raz kolejny mówi takie bzdury, że ręce opadają.

Bob Dylan i Mark Knopfler na trasie - Raingod - 01.02.2012

No znowu brak poprawności politycznej! Oj, to sobie nagrabiłem Uśmiech)))))))