Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41)
+---- Wątek: Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu (/showthread.php?tid=964)

Strony: 1 2 3 4

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 30.07.2008

No i gitara Duży uśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - macsa - 30.07.2008

he he - gitara to na razie tylko w marzeniach....

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 30.07.2008

Nie tylko w Twoich Uśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - ania - 08.08.2008

chcialam powiedziec tylko tyle, ze pozostalo jedynie 6 span do wyjazdu Duży uśmiech
jedziemy o 1:20 w nocy zaraz po bluesowym srodowym jamie w Ptasku na Kazimierzu Uśmiech
gdyby sie ktos chcial przylaczyc bedzie milo! w kupie razniej Uśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 08.08.2008

Bawcie się tam dobrze... beze mnie. Smutny

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - MARTINEZ - 12.08.2008

Ania_M nie przyjezdzacie ???

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - jambore - 14.08.2008

Kto jeszcze przyjeżdża?

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - macsa - 14.08.2008

jutro startuję....ktoś z Wrocka reflektuje ??

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 14.08.2008

Marti trochę późno przeczytałam, ale jak już zauważysz na miejscu - niet. Szkoda Smutny

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Andrzej - 15.08.2008

Dżwięki sopockich gitar doszły telefonicznie i do mnie. Właśnie mialem telefon od uczestników urodzinowych spotkan. Krakow reprezentuje Ania,Martinez,Bartek i Krzysztof (czarny zlotowo-krakowski Fender) . Wroclaw niezastąpiony Macsa (ostatnio odwiedzilem Macsę we Wroclawiu - serdeczne podziekowania za wszystko Macku, za pomoc i niesamowite zaangażowanie). Jest Pablo z nowozałożoną rodziną i oczywiscie niestrudzony,niezastapiony, niezawodny..... gospodarz - Jambore. Mysle ,że niebawem relacja. Milej zabawy kochani.

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 16.08.2008

Eh, szczęściarze Oczko A do mnie nikt nie dzwoni Duży uśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Robson - 17.08.2008

Ja też tam byłem wprawdzie wina nie piłem ale dźwięki gitar słyszałemUśmiech "Where Do You Think You're Going?" napewno. Dzięki chłopaki. W szczególności podziekowania serdeczne dla Waldka i Maćka za chęci. To się pamietaUśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - MARTINEZ - 17.08.2008

Ania do mnie tez nie Uśmiech a co wiecej - zalal mi sie telefon piwkiem Uśmiech

Zlot udany - wlasnie dojechalismy do domku, bylo bylo bylo fajnie chociaz pogoda nam nie dopisala... ale inne rzeczy jak najbardziej Uśmiech))) dzieki Jamboree za przygotowanie wszystkiego, za wozenie nas po roznych miejscach - blagam > jezdzij wolniej Uśmiech)))
Dzieki - bylo naprawde rewelacyjnie

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - jambore - 18.08.2008

MARTINEZ napisał(a):Ania do mnie tez nie Uśmiech a co wiecej - zalal mi sie telefon piwkiem Uśmiech

> jezdzij wolniej Uśmiech)))

Na pociąg byś nie zdążył !

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - jambore - 18.08.2008

Tylko telefon?

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - MARTINEZ - 18.08.2008

no nie tylko Uśmiech))

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 19.08.2008

jambore napisał(a):Na pociąg byś nie zdążył !
No! Marti, doceń wysiłek Kolegi. Duży uśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - ania - 20.08.2008

ode mnie takze oficjalne forumowe podziekowania plyna w strone Waldka Uśmiech cmok w bok za organizacje! mam nadzieje, ze za rok uda sie przyjechac na dluzej! wielkie dzieki dla Macka- obiecuje nie zrywac z lozka nad ranem przy nastepnym spotkaniu! ale to przeciez nie byla moja wina. wszystkiemu winne bale na parkiecie pewnej disco-teki Duży uśmiech toz to dopiero byl przybytek rozpusty! Duży uśmiech

co do samego spotkania to czuje pewien niedosyt... no bo jak mozna nie uslyszec While my guitar gently weeps w wykonaniu forumowych gitarzystow!?! moze jak wyleje swoje zale tu i teraz to chlopaki naucza sie grac ten kawalek Język Duży uśmiech

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - MARTINEZ - 28.08.2008

Ania no przeciez gram... http://video.google.com/videoplay?docid=1352016870638076087

Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - macsa - 31.08.2008

Ja właściwe dopiero teraz powróciłem z wyjazdu, który rozpoczął urodzinowy zlot fanów MK. Największe podziękowania i ogromny szacunek należą się oczywiście Jamboremu, który wszystko pięknie zorganizował. Serdeczne pozdrowienia Waldku dla Ciebie i uroczej rodzinki - Tomku powodzenia w dalekim kraju i przy szarpaniu za struny - nieźle Ci idzie !!

Chłopakom Krakusom dziękuje za wspólne śpiewanie i rozmowy przy różnych napojach...Grali tak, że aż odciski na kciukach się pojawiły !! Do następnego...

Aniu - czego nie robi się dla Ludzików Knopflerowych - ale masz rację - uczucia miałem mieszane. Co do dyski to nawet mi się podobało - taka trochę ekstremalna odskocznia od tej "lepszej" muzyki... Piękne zdjęcia popstrykał znów Twój aparacik, tylko dlaczego ja jestem tam w tak kiepskiej formie ?? Oczko

Wacku - bardzo się cieszę, że mogliśmy się zmów spotkać i porozmawiać o różnych ważnych ( i tych mniej ) sprawach. Trzymam mocno kcuki żeby Twój plan się spełnił i nowe kontynenty przyjęły Cię serdecznie !! Ciekawa sprawa, że spotykamy się zwykle tak daleko mieszkając w jednym mieście...

Pablo - miło było znów Cię uściskać Stary Druhu i poznać bardzo sympatyczne osoby toważyszące - do zobaczenia na następnym zlocie ...

Mimo kiepskiej pogody udało się znów spotkać i cieszyć się wspólną obecnością - serca rozgrzały dosyć ponurą aurę...