![]() |
|
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Najlepsi Obok Marka Knopflera... (/showthread.php?tid=916) |
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Robson - 15.05.2008 Droga Aniu. Protestuję aby w ten sposób stawiać sprawe I nie sšdzę aby Kuba miał inne zdanie na ten temat. Złota dwójka??? Ale o co chodzi? Traktujmy się wszyscy na równych prawach. Nie ma lepszych nie ma gorszych. Wszystko
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - macsa - 15.05.2008 Proponuję żeby pozostać przy okreleniu, które już się przyjęło na naszym forum: SUŁTANI (Kuba i Robert) Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Ania_M - 15.05.2008 Cytat:Originally posted by Robson@May 15 2008, 02:13 PM[Piszę to z całym szacunkiem dla pozostałych Użytkowników] Drogi Robsonie, nie miałam na myli tego aby dokonać podzialu na lepszych i gorszych na naszym Forum. Po prostu poziom wiedzy na temat Marka, jaki Ty i Kuba posiadacie, umiejętnoci i sposób jej przekazywania pozostałym użytkownikom tutaj i przez odbiornik radiowy, chęć dzielenia się niš i sposób w jaki o Marku mówicie / piszecie pozwala na nazywanie Was "Złotš dwójkš" tego Forum. Ja np. bardzo dużo od Was i dzięki Wam nauczyłam się o Knopflerze. I sšdzę, że nie tylko ja. Jasne, że wszyscy powinnimy traktować się na równi, ale mimo wszystko uważam, że z powodzeniem moglibycie wykładać na Uniwersytecie Knopflerowoci a częć z nas mogłaby być słuchaczami I Maciek ma 100% racji piszšc, że jestecie Sułtanami. Sšdzę, że znajdzie się kto kto mnie poprze
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - JK7 - 15.05.2008 Cytat:Originally posted by Mark@May 15 2008, 03:06 PMhehehe
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Robson - 15.05.2008 Skończmy tę dyskusję, trzymajmy się wštku. Tak mi sie włanie przypomniały słowa Bryana Ferry'ego który wspomina że zawsze otaczał się wietnymi gitarzystami i tutaj wymienia Davida Gilmoura i Marka Knopflera. Może analogia nie do końca właciwa ale pytanie Waldka ma sens. ("Ale czy Marek otaczał się złymi muzykami"?) Mark rzeczywicie zawsze dobierał sobie wietnych muzyków. Oczywicie kiedy zaczniemy wchodzić w szczegóły to zawsze kto w naszej opinii wypadnie korzystniej a kto nie będzie nam pasował. Ale podzielam zdanie Maćka. Paul Franklin byl znakomity i trochę mi go brakuje a co za tym idzie brakuje mi gitary pedal steel w muzyce MK
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Mark - 15.05.2008 mi brakuje trochę Chrisa White na saxie w muzyce MK. Może nie tyle żeby dominował jak w Two Young Lovers ale czasami mógłby się włšczyć. Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Robson - 15.05.2008 Ale przecież on jest obecny na ostatniej płycie
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Mark - 15.05.2008 gdzie na Kill to Get ? Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Robson - 15.05.2008 Tak sšdzę
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Mark - 15.05.2008 w którym kawałku ? Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Robson - 15.05.2008 Mark a choćby w temacie zamykajšcym album. Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Mark - 15.05.2008 In The Sky ? Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Robson - 15.05.2008 A jest inne zakończenie? Mark sorry ale rozbroiłe mnie
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - jambore - 15.05.2008 Cytat:Originally posted by Ania_M+May 15 2008, 04:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ania_M @ May 15 2008, 04:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Robson@May 15 2008, 02:13 PM[Piszę to z całym szacunkiem dla pozostałych Użytkowników] Drogi Robsonie, nie miałam na myli tego aby dokonać podzialu na lepszych i gorszych na naszym Forum. Po prostu poziom wiedzy na temat Marka, jaki Ty i Kuba posiadacie, umiejętnoci i sposób jej przekazywania pozostałym użytkownikom tutaj i przez odbiornik radiowy, chęć dzielenia się niš i sposób w jaki o Marku mówicie / piszecie pozwala na nazywanie Was "Złotš dwójkš" tego Forum. Ja np. bardzo dużo od Was i dzięki Wam nauczyłam się o Knopflerze. I sšdzę, że nie tylko ja. Jasne, że wszyscy powinnimy traktować się na równi, ale mimo wszystko uważam, że z powodzeniem moglibycie wykładać na Uniwersytecie Knopflerowoci a częć z nas mogłaby być słuchaczami I Maciek ma 100% racji piszšc, że jestecie Sułtanami. Sšdzę, że znajdzie się kto kto mnie poprze [/b][/quote]Pojadę z ulubionego kabaretu, " Wspieramy Cię"
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Mark - 15.05.2008 Cytat:Originally posted by Robson@May 15 2008, 08:38 PMojej muszę to przesłuchać jeszcze raz , może już głuchy jestem że nie wychwyciłem a może nie o taki styl saxy mi chodzi
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - koobaa - 15.05.2008 Chris White pojawia się także w utworze nr 2 Dzięki Numitor , popieram jednak Robsona w tym co napisał a propos równoci
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - jambore - 15.05.2008 Cytat:Originally posted by koobaa@May 15 2008, 10:33 PMJakiej równoci , jeste wyższy ode mnie
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - filipk91 - 15.05.2008 Cytat:Originally posted by jambore@May 15 2008, 08:59 PMzgadzam sie z przedmowca
Najlepsi Obok Marka Knopflera... - wAcEk - 16.05.2008 wybor na pewno bardzo trudny bo jak ktorys z Szanownych Forumowiczow trafnie wczesniej zauwazyl Mark Knopfler nie otaczal sie i nadal jak wszyscy mielismy okazje zaobserwowac 2 tygodnie temu na Torwarze nie otacza sie nieprofesjalnymi muzykami, jednak gdybym mial wybierac to dwa nawzwiska: 1. Terry Williams - po obejrzeniu calego aLCHEMY w wersji video trudno chyba nie byc pod wrazeniem jego gry na perkusji 2. Alan Clark - za wspoludzial w stworzeniu jednej z moich ulubionych sciezek dzwiekowych czyli "Local Hero" Najlepsi Obok Marka Knopflera... - Ania_M - 16.05.2008 Dzięki za wsparcie ![]() Ode mnie Kuba bez wštpienia też jest wyższy, i Robert również
|