Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Berlin Zdobyty! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Berlin Zdobyty! (/showthread.php?tid=79)

Strony: 1 2 3 4

Berlin Zdobyty! - margolcia - 09.06.2005

Ptyś! Ty powinnaś zmienić zawód!! Tak się wzruszyłam przy tej opowieści że aż pokrokodyliłam trochę na słono....a zdjęcia cz.II są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub:

Berlin Zdobyty! - ptysia - 09.06.2005

Cytat:Originally posted by tomek999@Jun 9 2005, 08:10 PM
Jedno pytanie... dlaczego tak porcujesz te zdjęcia ?!?! Oczko
OK, myślałam, że napięcie ma rosnąć Duży uśmiech W takim razie postaram się jutro puścić wszystkie plus kilka dodatkowych - taka moja wizja artystyczna Szczęśliwy Chciałam też jeszcze przeprosić, bo ja (chyba ze zmęczenia, odrętwienia, braku snu itd.) puściłam zdjęcia nie w kolejności jakiej były robione (obie partie). Zatem chcę zaznaczyć, że jutro puszczę je wszystkie, ale też w prawidłowej kolejności... Miłego oglądania... jutro!!! Język

Dziękuje wszystkim za miłe słowa! A pomyśleć, że z polskiego najlepsza moja ocena to była trója! Chyba natchnienie na mnie spłynęło, gdy pisałam tę relację... Wywracanie oczami przecież po takim koncercie nie mogło być inaczej!!! :wub:

Berlin Zdobyty! - pogdan - 10.06.2005

Dziś znowu wejście wow, zaskakujące, niezłe.
Jak oblałaś kurs, przecież to nie możliwe.
Cytat:Originally posted by Ptyś
propos jutro, pojutrze, popojutrze … będę puszczać kolejne zdjęcia
Dobrze wiedzieć że będzie dalszy materiał.
Chłodno musiało być bo widzę Ich w marynałkach, albo ochładzać bo Bennett ją założył.

Berlin Zdobyty! - Robson - 10.06.2005

I w ogóle nie wspominacie o zimnie i chłodzie. Rozumiem to byliście rozgrzani na potęge Oczko

Berlin Zdobyty! - jambore - 10.06.2005

Na powietrzu rzeczywiście było zimno ale w środku to wrzątek. Jest nawet fragment pierwszego utworu, który po wielkich bólach udało mi się odsłuchać z MP3 , że Mark przestał grać na kilkanaście sekund i przypominam sobie jak podszedł wtedy do Glena i chyba narzekał na pogodę, a w tym czasie rozgrzewał sobie ręce jak dzieciaki w zimie.
A potem była jazda.
Ptyś - pięknie opisujesz swoje wrażenia , jak czytałem to byłem tam po raz kolejny Język

Ja z początku byłem niezwykle podekscytowany tymi 20 tys. ale na dobrą sprawę gdyby połączyć dwa występy w Polsce mielibyśmy taką samą sumę Oczko A w ogóle ciekawe gdzie Mark zgromadził największą publikę? Może właśnie w Berlinie jeśli chodzi o tę część trasy Shangri-La.

Berlin Zdobyty! - Trissi - 10.06.2005

Jejku.. naprawde bardzo zaluje ze mnie nie bylo.

Berlin Zdobyty! - seba - 10.06.2005

Mam mp3 Boom, like that z tego koncertu Uśmiech . Chcecie?? Proszę bardzo: http://www.philippjaehnel.de/markknopfler_..._berlin2005.zip
Oczko

Berlin Zdobyty! - Andrzej - 10.06.2005

Cytat:Originally posted by Robson@Jun 10 2005, 01:36 PM
Ja z początku byłem niezwykle podekscytowany tymi 20 tys. ale na dobrą sprawę gdyby połączyć dwa występy w Polsce mielibyśmy taką samą sumę Oczko A w ogóle ciekawe gdzie Mark zgromadził największą publikę? Może właśnie w Berlinie jeśli chodzi o tę część trasy Shangri-La.
Robsonie na Torwarze było 4200 osób (czytałem w Rzeczpospolitej)
Czyżby spodek mieścił 16tys. Oj chyba ciężko

Spodek ok. 11 tys. ale nie wiem czy tyle było. Nawet jeśli do 20 rzeczywiście nie dobiliśmy./ Mniejsza o to duch był obecny a to jest najw. prawda? Oczko

Berlin Zdobyty! - grzegorz - 10.06.2005

Ale Berlin to tylko jedno chyba z 9 miast w Niemczech w których wystąpił Mark. Więc porównywanie do naszych dwóch koncertów raczej nie ma sensu.
Chyba że duch był u nas większy na każdym koncercie z osobna w porównaniu do wszystkich koncertów w Niemczech razem wziętych. To byłoby coś.

Berlin Zdobyty! - numitor - 10.06.2005

Jedno z dziewieciu!?

Ci to maja fajnie Uśmiech Ja tam bym na miejscu MK dodal "Les boys" Uśmiech

To może z tą frekwencją u nas nie było najlepiej Smutny skoro tyle koncertów za zachodnią granicą i wszystkie obiekty wypełnione po brzegi. Ale z drugiej tam chyba jest więcej mieszkańców Uśmiech

Berlin Zdobyty! - ptysia - 10.06.2005

No to i są zdjęcia... WSZYSTKIE! Miłego oglądania... proponuje zacząć od pierwszej strony, bo kolejność się trochę zmieniła!

http://republika.pl/mk_berlin_070605/

PS. Jeszcze jedno, ich jest 76... Duży uśmiech

PS2. Jak będzie wolno wchodzić, to przepraszam...

Berlin Zdobyty! - koobaa - 10.06.2005

Super Ptys!
Gratuluje wizji artystycznej, bardzo klimatyczne. (ta aureolka jest niezla Duży uśmiech )

Tylko jedno słowo przychodzi mi teraz do głowy: CUDO!

Chwilowo strona była out. Teraz jest ok... Jeszcze raz miłego oglądania! Uśmiech

Cieszę się, że Wam się podoba... to jest jak miód na moje serce... :wub:

Berlin Zdobyty! - grzegorz - 10.06.2005

Ptysiu byłobi mi barzo miło gdybym się załapał na płytkę z Twoimi fotkami z koncertu. Nie mieć takich super zdjęć to grzech.

no może nie do końca... musiałam wszystkie zdjęcia dać na jedną stronę... moja wizja artystyczna chwilowo zawieszona do rozwiązania problemu (czytaj kichy) Smutny

wszystkich z wolnym łączem przepraszam! Cierpliwości...

Berlin Zdobyty! - Emilka - 10.06.2005

woooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!
takiego zdjęcia jak "twoja wizja artystyczna" sam Mark by się na okładkę nie powstydził! jestem pewna. Zdjęcie juz zagościło na mym pulpicie i założę się że nie tylko na moimJęzyk a format plakatowy bedzie dostepny?Uśmiech
serdeczne gratulacje, to naprawdę robi wrażenie, swietnie koresponduje z muzyką mistrza i z jego osobą, jakos tak czarnobiałe fotki mi bardziej leżą