![]() |
|
Berlin Zdobyty! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Berlin Zdobyty! (/showthread.php?tid=79) |
Berlin Zdobyty! - margolcia - 09.06.2005 Ptyś! Ty powinnaś zmienić zawód!! Tak się wzruszyłam przy tej opowieści że aż pokrokodyliłam trochę na słono....a zdjęcia cz.II są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub: Berlin Zdobyty! - ptysia - 09.06.2005 Cytat:Originally posted by tomek999@Jun 9 2005, 08:10 PMOK, myślałam, że napięcie ma rosnąć W takim razie postaram się jutro puścić wszystkie plus kilka dodatkowych - taka moja wizja artystyczna Chciałam też jeszcze przeprosić, bo ja (chyba ze zmęczenia, odrętwienia, braku snu itd.) puściłam zdjęcia nie w kolejności jakiej były robione (obie partie). Zatem chcę zaznaczyć, że jutro puszczę je wszystkie, ale też w prawidłowej kolejności... Miłego oglądania... jutro!!! Dziękuje wszystkim za miłe słowa! A pomyśleć, że z polskiego najlepsza moja ocena to była trója! Chyba natchnienie na mnie spłynęło, gdy pisałam tę relację... przecież po takim koncercie nie mogło być inaczej!!! :wub:
Berlin Zdobyty! - pogdan - 10.06.2005 Dziś znowu wejście wow, zaskakujące, niezłe. Jak oblałaś kurs, przecież to nie możliwe. Cytat:Originally posted by PtyśDobrze wiedzieć że będzie dalszy materiał. Chłodno musiało być bo widzę Ich w marynałkach, albo ochładzać bo Bennett ją założył. Berlin Zdobyty! - Robson - 10.06.2005 I w ogóle nie wspominacie o zimnie i chłodzie. Rozumiem to byliście rozgrzani na potęge
Berlin Zdobyty! - jambore - 10.06.2005 Na powietrzu rzeczywiście było zimno ale w środku to wrzątek. Jest nawet fragment pierwszego utworu, który po wielkich bólach udało mi się odsłuchać z MP3 , że Mark przestał grać na kilkanaście sekund i przypominam sobie jak podszedł wtedy do Glena i chyba narzekał na pogodę, a w tym czasie rozgrzewał sobie ręce jak dzieciaki w zimie. A potem była jazda. Ptyś - pięknie opisujesz swoje wrażenia , jak czytałem to byłem tam po raz kolejny
Berlin Zdobyty! - Robson - 10.06.2005 Ja z początku byłem niezwykle podekscytowany tymi 20 tys. ale na dobrą sprawę gdyby połączyć dwa występy w Polsce mielibyśmy taką samą sumę A w ogóle ciekawe gdzie Mark zgromadził największą publikę? Może właśnie w Berlinie jeśli chodzi o tę część trasy Shangri-La.
Berlin Zdobyty! - Trissi - 10.06.2005 Jejku.. naprawde bardzo zaluje ze mnie nie bylo. Berlin Zdobyty! - seba - 10.06.2005 Mam mp3 Boom, like that z tego koncertu . Chcecie?? Proszę bardzo: http://www.philippjaehnel.de/markknopfler_..._berlin2005.zip
Berlin Zdobyty! - Andrzej - 10.06.2005 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 10 2005, 01:36 PMRobsonie na Torwarze było 4200 osób (czytałem w Rzeczpospolitej) Czyżby spodek mieścił 16tys. Oj chyba ciężko Berlin Zdobyty! - Robson - 10.06.2005 Spodek ok. 11 tys. ale nie wiem czy tyle było. Nawet jeśli do 20 rzeczywiście nie dobiliśmy./ Mniejsza o to duch był obecny a to jest najw. prawda?
Berlin Zdobyty! - grzegorz - 10.06.2005 Ale Berlin to tylko jedno chyba z 9 miast w Niemczech w których wystąpił Mark. Więc porównywanie do naszych dwóch koncertów raczej nie ma sensu. Chyba że duch był u nas większy na każdym koncercie z osobna w porównaniu do wszystkich koncertów w Niemczech razem wziętych. To byłoby coś. Berlin Zdobyty! - numitor - 10.06.2005 Jedno z dziewieciu!? Ci to maja fajnie Ja tam bym na miejscu MK dodal "Les boys"
Berlin Zdobyty! - Robson - 10.06.2005 To może z tą frekwencją u nas nie było najlepiej skoro tyle koncertów za zachodnią granicą i wszystkie obiekty wypełnione po brzegi. Ale z drugiej tam chyba jest więcej mieszkańców
Berlin Zdobyty! - ptysia - 10.06.2005 No to i są zdjęcia... WSZYSTKIE! Miłego oglądania... proponuje zacząć od pierwszej strony, bo kolejność się trochę zmieniła! http://republika.pl/mk_berlin_070605/ PS. Jeszcze jedno, ich jest 76... PS2. Jak będzie wolno wchodzić, to przepraszam... Berlin Zdobyty! - koobaa - 10.06.2005 Super Ptys! Gratuluje wizji artystycznej, bardzo klimatyczne. (ta aureolka jest niezla )
Berlin Zdobyty! - Robson - 10.06.2005 Tylko jedno słowo przychodzi mi teraz do głowy: CUDO! Berlin Zdobyty! - ptysia - 10.06.2005 Chwilowo strona była out. Teraz jest ok... Jeszcze raz miłego oglądania! ![]() Cieszę się, że Wam się podoba... to jest jak miód na moje serce... :wub: Berlin Zdobyty! - grzegorz - 10.06.2005 Ptysiu byłobi mi barzo miło gdybym się załapał na płytkę z Twoimi fotkami z koncertu. Nie mieć takich super zdjęć to grzech. Berlin Zdobyty! - ptysia - 10.06.2005 no może nie do końca... musiałam wszystkie zdjęcia dać na jedną stronę... moja wizja artystyczna chwilowo zawieszona do rozwiązania problemu (czytaj kichy) ![]() wszystkich z wolnym łączem przepraszam! Cierpliwości... Berlin Zdobyty! - Emilka - 10.06.2005 woooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!! takiego zdjęcia jak "twoja wizja artystyczna" sam Mark by się na okładkę nie powstydził! jestem pewna. Zdjęcie juz zagościło na mym pulpicie i założę się że nie tylko na moim a format plakatowy bedzie dostepny?![]() serdeczne gratulacje, to naprawdę robi wrażenie, swietnie koresponduje z muzyką mistrza i z jego osobą, jakos tak czarnobiałe fotki mi bardziej leżą |