![]() |
|
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Wątek: Zlot W Sopocie - sierpien 2007 (/showthread.php?tid=665) |
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 10.08.2007 Trzeci na licie. Bez kolegi , a na pewno bez dwóch Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 11.08.2007 Lipa... moi wymiekli jak w sopocie ??? co robicie jaka pogoda - co planujecie na wieczor ? zobacze jak w tej nowej pracy bedzie i bede za jakims zimowym spotkaniem w zakopcu... mam fajny namiar to sie cos zorganizuje Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 11.08.2007 Pozdrowienia z upalnego Sopotu przeszła ekipa zlotowa. Dopiero się zacznie :-).. Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 12.08.2007 Zlot się udał jak zawsze :wub: bylimy w Daily Blues, a potem poniosło nas tu i tam B)... obejrzelimy on the night na dvd, posłuchalimy także DS z płytki (do której też troche potańczylimy na parkiecie )... jeżeli chodzi o relację wizualnš to zrobiłam pare fotek, które od razu wrzuce do netu jak dojadę do domu...DZIĘKI WIELKIE WSZYSTKIM ZA WCZORAJSZY WIECZÓR :wub: PS. A tak poza tym to sobie włanie chodzę po Sopocie i zawitałam na molo do kawiarenki internetowej
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 12.08.2007 Wrocilem do domu z Sopotu. Padam z nóg, c.d.n. Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 12.08.2007 DZIEęUJę WSZYSTKIM ZA WSPANIAłš ZABAWę !! Dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać, strasznie wycięczajš te podróże... Czekam na fotki ze zlotu bo mi jako nie udało się nic tym razem pstryknšć - Wacek i RainGod nie zapomnijcie się podzielić !! Tyle na dzi, idę spać dalej...
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 13.08.2007 Z jednodniowym opónieniem, ale w końcu sš... fotki Sopot 2007Cytat:Originally posted by macsa@Aug 12 2007, 07:01 PMRzeczywicie takie podróżowanie jest trochę męczšce i dzisiaj do siebie jeszcze dochodziłam... ale za to, gdyby nie ta podróż, to bym najpierw nie stała na tym samym peronie a potem jechała pocišgiem co kabaret Ani Mru Mru
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 13.08.2007 No piękne fotoski !! Dzięki wielkie, że tak szybko opublikowała !! I gratuluję spotkania z najlepszym obecnie polskim kabaretem !! A autograf dla mnie zdobyła ??
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 13.08.2007 Jeszcze teraz na goršco nie wiem co napisać, ale najbardziej utkwiła mi w pamięci scenka kiedy to wszyscy zaczeli(żartobliwie) wybierać Zarzšd Forum i Prezesa. W pewnym momencie z "malego tłumu uczestników" kto krzyknšł.....ANDRZEJ Wtedy to nasz Jambore (ze swoistym spokojem w głosie), rzekł !!!!!!!!!!!! ANDRZEJA ZOSTAWCIE - TO KONWENT SENIORÓW. P.S. 1 - c.d.n. P.S. 2 - Aga !!!!! fotki rewelka(w życiu nie sšdziłem,że jestem aż tak łysy) Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 13.08.2007 Cytat:ANDRZEJA ZOSTAWCIE - TO KONWENT SENIORÓW. Genialne Andrzeju !!!! Pamiętam jeszcze, że padła propozycja zrobienia Jamborego skarbnikiem - niestety została przegłosowana większociš głosów...Nikt nie wie dlaczego
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ania - 15.08.2007 widzę że i tym razem bez tańców się nie obeszło ... no i ze Jambiego skarpetki sie imały pozdrawiam serdecznie caluki kameralny sopocki skład do rychłego zobaczenia! Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 15.08.2007 Cytat:Originally posted by ania+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>pozdrawiam serdecznie caluki kameralny sopocki składNo ja mam nadzieję! Może co w Wawie się zorganizuje na jesieni ![]() Cytat:[i]Originally posted by macsa@Nie, nie zdobyłam... szkoda, że nie dałe mi znać wczeniej B) A czy najlepszy... no nie wiem. Na pewno obecnie najpopularniejszy. Ja natomiast od pewnego czasu "szaleje na punkcie" kabaretu Hrabi <!--QuoteBegin-Andrzej[/i] P.S. 2 - Aga !!!!! fotki rewelka(w życiu nie sšdziłem,że jestem aż tak łysy)[/quote] Zdjęcie Ci pokaże zawsze prawde A tak na serio... nie zauważyłam...PS. A gdzie reszta fotek? Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - numitor - 15.08.2007 Widze, ze zloty nabieraja pewnej regularnosci: wiosna - Krakow lato - Sopot jesien - moze Warszawa zima - Poznan Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 16.08.2007 aga jesli hrabi to zobacz sobie stare wystepy darka z halama ![]() co do zlotow to wystarczy chyba 4 tzn mozna by dolozycjeszcze jakas chate w zakopcu Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Raingod - 16.08.2007 Witajcie! Zlot kameralny, ale bardzo mily ![]() Mam kilka zdjec - SOPOT 2007 Co do tancow, to nie pamietam, zapewne byly w momencie gdy z Andrzejem i Lukaszem atakowalismy kurczaki na kolacje ![]() Andrzeju, pamietasz o 1 wrzesnia? Atak trzeba rozpoczac - grupa wsparcia dziala! dzieki za wszystko
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ania - 16.08.2007 Cytat:Originally posted by Raingod@Aug 16 2007, 12:38 PMopisy bezbłędne wygrywa kumpel z podwórka B) raport do żony i modlitwa do kurczaka chociaż... ubawiłam się przy wszystkich skoro już mowa o kolejnych spotkaniach, to i ja trochę rozruszam szeregii ![]() otóż Ptysiaku- Warszawa jak najbradziej jeli tylko mowa o pónej jesieni ![]() tymczasem może namówię kogo na Wrocław??? będę w pierwszej połowie padziernika i o ile się nie mylę to kto z forumowa Wrocław reprezentuje tak sobie pomylałam, że możnaby się spotkać ??
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 16.08.2007 Droga Aniu - zawsze i wszędzie, daj tylko cynk... ...tylko z pewnym wyprzedzeniem - wtedy ponformuje się tego i owego z pobliskich miast...
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 16.08.2007 Cytat:Originally posted by ania+Aug 16 2007, 01:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania @ Aug 16 2007, 01:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Raingod@Aug 16 2007, 12:38 PMopisy bezbłędne wygrywa kumpel z podwórka B) raport do żony i modlitwa do kurczaka chociaż... ubawiłam się przy wszystkich skoro już mowa o kolejnych spotkaniach, to i ja trochę rozruszam szeregii ![]() otóż Ptysiaku- Warszawa jak najbradziej jeli tylko mowa o pónej jesieni ![]() tymczasem może namówię kogo na Wrocław??? będę w pierwszej połowie padziernika i o ile się nie mylę to kto z forumowa Wrocław reprezentuje tak sobie pomylałam, że możnaby się spotkać ??[/b][/quote]opisy sš po prostu powalajšce super, że kto opublikował kolejne fotki ![]() Co do Warszawy, to mowa o drugiej połowie padziernika. Dzisiaj napisze więcej, ale w oddzielnym wštku... zatem mam nadzieję, że przybędziesz też do stolicy! Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Robson - 16.08.2007 Wrocław to wietny pomysł mam tylko 80 kilosów
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 16.08.2007 Cytat:Originally posted by Raingod@Aug 16 2007, 11:38 AMDrogi Raingodzie!!!!!!!!!!! Ja poszedłem po bandzie i od niedzieli nie palę. Za godzine będzie pišty dzień.Żadnych papierochów. Nieco więcej basenu i jakuzzi i totalne podparcie psychy - "Jakież to wińtwo te faje" Ale hola,hola.......no włanie te hola. Zobaczymy. Na Zlocie w Sopocie pokazał się Forumowicz, który podpisuję się WaCeK.(Kojarzycie????) Interesujšcy młody człowiek godny poznania. Pozdrawiam na Forum również Łukasza(kumpel Raingoda) i zapraszam do czynnego udziału w naszej Forumowej zabawie. Wreszcie mialem okazję poznać Macsa, no i pogadalimy na macsa. Pozdrawiam Was wakacyjnie(ale już nie z Sopotu) - jeszcze trochę urlopuję. Wojtu - fotki rewelka. A co by powiedzial na podpis zamiast "Gruby i chudy" to "FLIP i FLAP" ?????? |