Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41)
+---- Wątek: Zlot W Sopocie - sierpien 2007 (/showthread.php?tid=665)

Strony: 1 2 3 4

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 10.08.2007

Trzeci na liœcie. Bez kolegi , a na pewno bez dwóch

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 11.08.2007

Lipa... moi wymiekli Smutny

jak w sopocie ??? co robicie jaka pogoda - co planujecie na wieczor ?

zobacze jak w tej nowej pracy bedzie i bede za jakims zimowym spotkaniem
w zakopcu... mam fajny namiar to sie cos zorganizuje

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 11.08.2007

Pozdrowienia z upalnego Sopotu przeszła ekipa zlotowa. Dopiero się zacznie :-)..

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 12.08.2007

Zlot się udał jak zawsze :wub: byliœmy w Daily Blues, a potem poniosło nas tu i tam B)... obejrzeliœmy on the night na dvd, posłuchaliœmy także DS z płytki (do której też troche potańczyliœmy na parkiecie Uśmiech)... jeżeli chodzi o relację wizualnš to zrobiłam pare fotek, które od razu wrzuce do netu jak dojadę do domu...

DZIĘKI WIELKIE WSZYSTKIM ZA WCZORAJSZY WIECZÓR :wub:

PS. A tak poza tym to sobie właœnie chodzę po Sopocie i zawitałam na molo do kawiarenki internetowej Duży uśmiech

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 12.08.2007

Wrocilem do domu z Sopotu. Padam z nóg, c.d.n.

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 12.08.2007

DZIEęUJę WSZYSTKIM ZA WSPANIAłš ZABAWę !!

Dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać, strasznie wycięczajš te podróże...

Czekam na fotki ze zlotu bo mi jakoœ nie udało się nic tym razem pstryknšć - Wacek i RainGod nie zapomnijcie się podzielić !!

Tyle na dziœ, idę spać dalej...

Duży uśmiech

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 13.08.2007

Z jednodniowym opóŸnieniem, ale w końcu sš... fotki Duży uśmiech Sopot 2007

Cytat:Originally posted by macsa@Aug 12 2007, 07:01 PM
Dopiero teraz jestem w stanie cokolwiek napisać, strasznie wycięczajš te podróże...
Rzeczywiœcie takie podróżowanie jest trochę męczšce i dzisiaj do siebie jeszcze dochodziłam... ale za to, gdyby nie ta podróż, to bym najpierw nie stała na tym samym peronie a potem jechała pocišgiem co kabaret Ani Mru Mru Szczęśliwy

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 13.08.2007

No piękne fotoski !! Dzięki wielkie, że tak szybko opublikowałaœ !! I gratuluję spotkania z najlepszym obecnie polskim kabaretem !! A autograf dla mnie zdobyłaœ ??

Oczko

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 13.08.2007

Jeszcze teraz na goršco nie wiem co napisać, ale najbardziej utkwiła mi w pamięci scenka kiedy to wszyscy zaczeli(żartobliwie) wybierać Zarzšd Forum i Prezesa. W pewnym momencie z "malego tłumu uczestników" ktoœ krzyknšł.....ANDRZEJ

Wtedy to nasz Jambore (ze swoistym spokojem w głosie), rzekł !!!!!!!!!!!!
ANDRZEJA ZOSTAWCIE - TO KONWENT SENIORÓW.

P.S. 1 - c.d.n.
P.S. 2 - Aga !!!!! fotki rewelka(w życiu nie sšdziłem,że jestem aż tak łysy)

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 13.08.2007

Cytat:ANDRZEJA ZOSTAWCIE - TO KONWENT SENIORÓW.

Genialne Andrzeju !!!!

Pamiętam jeszcze, że padła propozycja zrobienia Jamborego skarbnikiem - niestety została przegłosowana większoœciš głosów...Nikt nie wie dlaczego Oczko

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ania - 15.08.2007

widzę że i tym razem bez tańców się nie obeszło Duży uśmiech
... no i ze Jambiego skarpetki sie imały Oczko Duży uśmiech

pozdrawiam serdecznie caluœki kameralny sopocki skład Uśmiech
do rychłego zobaczenia!

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 15.08.2007

Cytat:Originally posted by ania+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>pozdrawiam serdecznie caluœki kameralny sopocki skład Uśmiech
do rychłego zobaczenia![/b]
No ja mam nadzieję! Może coœ w Wawie się zorganizuje na jesieni Duży uśmiech
Cytat:[i]Originally posted by macsa@
No piękne fotoski !! Dzięki wielkie, że tak szybko opublikowałaœ !! I gratuluję spotkania z najlepszym obecnie polskim kabaretem !! A autograf dla mnie zdobyłaœ ??
Nie, nie zdobyłam... szkoda, że nie dałeœ mi znać wczeœniej B) Szczęśliwy A czy najlepszy... no nie wiem. Na pewno obecnie najpopularniejszy. Ja natomiast od pewnego czasu "szaleje na punkcie" kabaretu Hrabi Duży uśmiech
<!--QuoteBegin-Andrzej[/i]
P.S. 2 - Aga !!!!! fotki rewelka(w życiu nie sšdziłem,że jestem aż tak łysy)[/quote]
Zdjęcie Ci pokaże zawsze prawde Oczko A tak na serio... nie zauważyłam...

PS. A gdzie reszta fotek?

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - numitor - 15.08.2007

Widze, ze zloty nabieraja pewnej regularnosci:

wiosna - Krakow
lato - Sopot
jesien - moze Warszawa
zima - Poznan

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 16.08.2007

aga jesli hrabi to zobacz sobie stare wystepy darka z halama Uśmiech

co do zlotow to wystarczy chyba 4 Uśmiech tzn mozna by dolozyc
jeszcze jakas chate w zakopcu

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Raingod - 16.08.2007

Witajcie!
Zlot kameralny, ale bardzo mily Uśmiech
Mam kilka zdjec - SOPOT 2007

Co do tancow, to nie pamietam, zapewne byly w momencie gdy z Andrzejem i Lukaszem atakowalismy kurczaki na kolacje Oczko
Andrzeju, pamietasz o 1 wrzesnia? Atak trzeba rozpoczac - grupa wsparcia dziala! dzieki za wszystko Uśmiech

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ania - 16.08.2007

Cytat:Originally posted by Raingod@Aug 16 2007, 12:38 PM

opisy bezbłędne Duży uśmiech
wygrywa kumpel z podwórka B) raport do żony Szczęśliwy i modlitwa do kurczaka Oczko
chociaż... ubawiłam się przy wszystkich Uśmiech

skoro już mowa o kolejnych spotkaniach, to i ja trochę rozruszam szeregii Oczko Duży uśmiech
otóż Ptysiaku- Warszawa jak najbradziej Duży uśmiech jeœli tylko mowa o póŸnej jesieni Oczko
tymczasem może namówię kogoœ na Wrocław???
będę w pierwszej połowie paŸdziernika i o ile się nie mylę to ktoœ z forumowa Wrocław reprezentuje Oczko
tak sobie pomyœlałam, że możnaby się spotkać Uśmiech ??

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 16.08.2007

Droga Aniu - zawsze i wszędzie, daj tylko cynk...

...tylko z pewnym wyprzedzeniem - wtedy ponformuje się tego i owego z pobliskich miast...

Duży uśmiech

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 16.08.2007

Cytat:Originally posted by ania+Aug 16 2007, 01:32 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ania @ Aug 16 2007, 01:32 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Raingod@Aug 16 2007, 12:38 PM

opisy bezbłędne Duży uśmiech
wygrywa kumpel z podwórka B) raport do żony Szczęśliwy i modlitwa do kurczaka Oczko
chociaż... ubawiłam się przy wszystkich Uśmiech

skoro już mowa o kolejnych spotkaniach, to i ja trochę rozruszam szeregii Oczko Duży uśmiech
otóż Ptysiaku- Warszawa jak najbradziej Duży uśmiech jeœli tylko mowa o póŸnej jesieni Oczko
tymczasem może namówię kogoœ na Wrocław???
będę w pierwszej połowie paŸdziernika i o ile się nie mylę to ktoœ z forumowa Wrocław reprezentuje Oczko
tak sobie pomyœlałam, że możnaby się spotkać Uśmiech ??[/b][/quote]
opisy sš po prostu powalajšce Szczęśliwy super, że ktoœ opublikował kolejne fotki Duży uśmiech

Co do Warszawy, to mowa o drugiej połowie paŸdziernika. Dzisiaj napisze więcej, ale w oddzielnym wštku... zatem mam nadzieję, że przybędziesz też do stolicy!

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Robson - 16.08.2007

Wrocław to œwietny pomysł mam tylko 80 kilosów Duży uśmiech

Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 16.08.2007

Cytat:Originally posted by Raingod@Aug 16 2007, 11:38 AM

Andrzeju, pamietasz o 1 wrzesnia? Atak trzeba rozpoczac - grupa wsparcia dziala! dzieki za wszystko Uśmiech
Drogi Raingodzie!!!!!!!!!!!
Ja poszedłem po bandzie i od niedzieli nie palę. Za godzine będzie pišty dzień.Żadnych papierochów. Nieco więcej basenu i jakuzzi i totalne podparcie psychy - "Jakież to œwińtwo te faje"
Ale hola,hola.......no właœnie te hola. Zobaczymy.

Na Zlocie w Sopocie pokazał się Forumowicz, który podpisuję się WaCeK.(Kojarzycie????) Interesujšcy młody człowiek godny poznania.
Pozdrawiam na Forum również Łukasza(kumpel Raingoda) i zapraszam do czynnego udziału w naszej Forumowej zabawie.
Wreszcie mialem okazję poznać Macsa, no i pogadaliœmy na macsa.
Pozdrawiam Was wakacyjnie(ale już nie z Sopotu) - jeszcze trochę urlopuję.

Wojtuœ - fotki rewelka. A co byœ powiedzial na podpis zamiast "Gruby i chudy" to "FLIP i FLAP" ??????