![]() |
|
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2008 - Zlot V (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! (/showthread.php?tid=659) |
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - MARTINEZ - 24.06.2007 pytanie jak najbardziej odpowiednie Kooba ale raczej nie w temacie przygotowan na zlot a po drugie lepiej bezposrednio do osoby ktorej wplacales V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - zwierzak24 - 24.06.2007 Cytat:Originally posted by jambore@Jun 23 2007, 06:12 PMTak jest Waldek ,zwłaszcza że zlot i tak sie zawsze przedłuża (mam na myli godziny poranne, te kwatery )
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - koobaa - 24.06.2007 Mylałem, że zlot to dobra okazja aby poruszyć tego typu kwestie, tym bardziej, że sš przemilczane kiedy poruszamy je tutaj. Więc skoro przez rok nic się nie wyjaniło, to ten wštek jest idealny by zapytać. Głównie dlatego, że przykuwa dużš uwagę. Marti, skoro pomysł FTP padł na Forum i skoro wszystko w zwišzku z nim na Forum się odbywało, to nie rozumiem dlaczego nie możemy uzyskać zwykłej informacji co do jego losów - włanie tutaj, tylko mamy pisać bezporednio do "osoby do której wpłacalimy"...? Poza tym ta kwestia była poruszana wielokrotnie i reakcja zawsze była mniej więcej zerowa. Nie sšdzę, żebym mówił tylko w swoim imieniu. Jeli tak jest to już zamilknę. V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Robson - 24.06.2007 Nie mówisz Kuba tylko w swoim imieniu. Mnie też to bardzo zastanawia tym bardziej że pomysł takiej wspólnej 'Markowej skarbnicy' był kapitalny. Przecież każdy z nas mógł zawsze co tam dla siebie odnaleć i podzielić się z innymi. Sam wrzucałem sporo rzeczy i też stamtšd 'wycišgałem'. To już nie chodzi o wylewanie żalów tylko konkretne pytanie co się stało? V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Evelda - 24.06.2007 Ja również chciałabym poznać odpowied na to wielokrotnie zignorowane pytanie. V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - anrom - 24.06.2007 I ja się dołšczam! I tu nie chodzi nawet o kasę, chodzi o pomysł, który faktycznie jest kapitalny i szkoda byłoby go zaprzepacić! Tylko szkoda też byłoby czekać na rozwišzanie tematu aż do następnego Zlotu. V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - MARTINEZ - 24.06.2007 to moze ja zaloze nowy watek bo fakt ze przydalaby sie jakas wiedza na ten temat a i nam latwiej by bylo zamieszczac ze zlotu rzeczy, zdjecia i t p V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - anrom - 24.06.2007 Otóż to
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - ania - 26.06.2007 wracajac do tematu chcialam tylko tyle, ze: - potrzebny wiekszy plakat informujacy o zlocie przed wejsciem do knajpki! taki, zeby wszyscy wczesniej poinformowani tudziez zainteresowani czy wreszcie ci, co w ostatniej chwili nim zaintrygowani wiedzieli, o ktora knajpke chodzi i co w trawie piszczy! byc moze nie zauwazylam tegorocznego :unsure: ale ten co wisial, to jakas kartka A4 byla - Howard gratuluje dziarskiego pomyslu z mapa! kapitalny!
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Trissi - 05.07.2007 Kiedy w końcu robimy zlot w Sopocie? A raczej kiedy mam przybić, bo ja to nie rób zlotowy
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - pogdan - 04.08.2007 koobaa > ... to nie rozumiem dlaczego nie możemy uzyskać zwykłej informacji co do jego losów - włanie tutaj, tylko mamy pisać bezporednio do "osoby do której wpłacalimy"...? Jesli przeszłe losy to dysk z informacjami nie edukacyjnymi nie mógł być na uczelniacnych serwerach bo groziły ostre sankcje dla administratora tego dysku i w zwišzku z tym zostałem/limy odłšczęni od tej "skarbnicy". Tak to zostało gdzie opisane na forum. V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - MARTINEZ - 11.08.2007 pewnie dlatego ze ta osoba nie siedzi na forum i nie ma jak odpisac
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Marcin_Kr - 03.09.2007 to może zrobimy zlot w W-wie 2-3 maj w W-wie??? V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Marcin_Kr - 03.09.2007 po koncercie prawie każdy fan będzie wtedy w stolicy V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Andrzej - 03.09.2007 Mylę ,że po koncercie wszyscy się spotkamy. V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - jambore - 03.09.2007 Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 3 2007, 06:46 PMPO ? Mylę , ze już na !!!
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Robson - 03.09.2007 NA? Mylę że już przed!!!
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - grzegorz - 03.09.2007 Dłuższe spotkanie po koncercie to rewelacyjny pomysł. Na pewno sš wród nas obrotni forumowicze z Warszawy lub okolic i pomogš zarezerwować jakš knajpkę na ostudzenie wrażeń. Można by na koncercie przy pomocy banerka poinformować innych fanów, że po koncercie spotykamy się tu i tu. V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Michal - 24.09.2007 Spotkanie po koncercie to wspaniały pomysł, ale mam nadzieję, że nie zrezygnujemy z już, poniekšd tradycyjnych zlotów w Krakowie
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - BET - 29.09.2007 No ba!!
|