Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+---- Dział: 2008 - Zlot V (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! (/showthread.php?tid=659)

Strony: 1 2 3 4

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - MARTINEZ - 24.06.2007

pytanie jak najbardziej odpowiednie Kooba
ale raczej nie w temacie przygotowan na zlot
a po drugie lepiej bezposrednio do osoby ktorej wplacales

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - zwierzak24 - 24.06.2007

Cytat:Originally posted by jambore@Jun 23 2007, 06:12 PM
Wydaje mi się, że powinniœmy ten zlot zaplanować przynajmniej na 2 dni, z mozliwoœciš noclegu dla "zamiejscowych"
Tak jest Waldek ,zwłaszcza że zlot i tak sie zawsze przedłuża (mam na myœli godziny poranne, te kwatery Duży uśmiech )

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - koobaa - 24.06.2007

Myœlałem, że zlot to dobra okazja aby poruszyć tego typu kwestie, tym bardziej, że sš przemilczane kiedy poruszamy je tutaj. Więc skoro przez rok nic się nie wyjaœniło, to ten wštek jest idealny by zapytać. Głównie dlatego, że przykuwa dużš uwagę.

Marti, skoro pomysł FTP padł na Forum i skoro wszystko w zwišzku z nim na Forum się odbywało, to nie rozumiem dlaczego nie możemy uzyskać zwykłej informacji co do jego losów - właœnie tutaj, tylko mamy pisać bezpoœrednio do "osoby do której wpłacaliœmy"...?
Poza tym ta kwestia była poruszana wielokrotnie i reakcja zawsze była mniej więcej zerowa. Nie sšdzę, żebym mówił tylko w swoim imieniu. Jeœli tak jest to już zamilknę.

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Robson - 24.06.2007

Nie mówisz Kuba tylko w swoim imieniu. Mnie też to bardzo zastanawia tym bardziej że pomysł takiej wspólnej 'Markowej skarbnicy' był kapitalny. Przecież każdy z nas mógł zawsze coœ tam dla siebie odnaleŸć i podzielić się z innymi. Sam wrzucałem sporo rzeczy i też stamtšd 'wycišgałem'. To już nie chodzi o wylewanie żalów tylko konkretne pytanie co się stało?

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Evelda - 24.06.2007

Ja również chciałabym poznać odpowiedŸ na to wielokrotnie zignorowane pytanie.

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - anrom - 24.06.2007

I ja się dołšczam!
I tu nie chodzi nawet o kasę, chodzi o pomysł, który faktycznie jest kapitalny i szkoda byłoby go zaprzepaœcić!
Tylko szkoda też byłoby czekać na rozwišzanie tematu aż do następnego Zlotu.

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - MARTINEZ - 24.06.2007

to moze ja zaloze nowy watek bo fakt ze przydalaby sie jakas wiedza na ten temat
a i nam latwiej by bylo zamieszczac ze zlotu rzeczy, zdjecia i t p

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - anrom - 24.06.2007

Otóż to Oczko

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - ania - 26.06.2007

wracajac do tematu Oczko chcialam tylko tyle, ze:

- potrzebny wiekszy plakat informujacy o zlocie przed wejsciem do knajpki! taki, zeby wszyscy wczesniej poinformowani tudziez zainteresowani czy wreszcie ci, co w ostatniej chwili nim zaintrygowani wiedzieli, o ktora knajpke chodzi i co w trawie piszczy! byc moze nie zauwazylam tegorocznego :unsure: ale ten co wisial, to jakas kartka A4 byla Język

- Howard gratuluje dziarskiego pomyslu z mapa! Uśmiech kapitalny!

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Trissi - 05.07.2007

Kiedy w końcu robimy zlot w Sopocie? A raczej kiedy mam przybić, bo ja to nie rób zlotowy Język

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - pogdan - 04.08.2007

koobaa > ... to nie rozumiem dlaczego nie możemy uzyskać zwykłej informacji co do jego losów - właœnie tutaj, tylko mamy pisać bezpoœrednio do "osoby do której wpłacaliœmy"...?

Jesli przeszłe losy to dysk z informacjami nie edukacyjnymi nie mógł być na uczelniacnych serwerach bo groziły ostre sankcje dla administratora tego dysku i w zwišzku z tym zostałem/liœmy odłšczęni od tej "skarbnicy". Tak to zostało gdzieœ opisane na forum.

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - MARTINEZ - 11.08.2007

pewnie dlatego ze ta osoba nie siedzi na forum i nie ma jak odpisac Uśmiech

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Marcin_Kr - 03.09.2007

to może zrobimy zlot w W-wie 2-3 maj w W-wie???

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Marcin_Kr - 03.09.2007

po koncercie
prawie każdy fan będzie wtedy w stolicy

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Andrzej - 03.09.2007

Myœlę ,że po koncercie wszyscy się spotkamy.

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - jambore - 03.09.2007

Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 3 2007, 06:46 PM
Myœlę ,że po koncercie wszyscy się spotkamy.
PO ?
Myœlę , ze już na !!! Oczko

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Robson - 03.09.2007

NA?
Myœlę że już przed!!! Oczko

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - grzegorz - 03.09.2007

Dłuższe spotkanie po koncercie to rewelacyjny pomysł. Na pewno sš wœród nas obrotni forumowicze z Warszawy lub okolic i pomogš zarezerwować jakšœ knajpkę na ostudzenie wrażeń.
Można by na koncercie przy pomocy banerka poinformować innych fanów, że po koncercie spotykamy się tu i tu.

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - Michal - 24.09.2007

Spotkanie po koncercie to wspaniały pomysł, ale mam nadzieję, że nie zrezygnujemy z już, poniekšd tradycyjnych zlotów w Krakowie Uśmiech

V. Zlot Fanów Mk, Dk & Ds 2008 ! - BET - 29.09.2007

No ba!! Uśmiech