![]() |
|
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2007 - Zlot IV (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Zlot 2007 - Przygotowania - Diary (/showthread.php?tid=572) |
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - mikołaj - 23.03.2007 Cytat:Originally posted by koobaa@Mar 23 2007, 12:16 AMZgadłe Koobaa, chodziło o "What it is" można by jeszcze dodać "...The moon shines down upon it all..." ![]() Ze swojej strony mam wielkš probę do chłopaków z Krakowa pogódcie się Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Per-Aa - 27.03.2007 czy pewni jestescie co do 16. czerwca ? nie wiem czy dam rade sie wyrobic - musialbym byc tydzien wczesniej a nie zlapie samolotu na ten tydzien przed 16. gdyz mam kilka szkolen wtedy :/ nie dalo by sia na przyklad 23. ? albo nawet 30. ? Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - ania - 27.03.2007 jak dla mnie- to daloby sie bez problemu ![]() bo nie zamowilam jeszcze biletu
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - grzegorz - 27.03.2007 Bšdmy szczerzy: nie ma takiego terminu żeby wszystkim pasowało. Albo egzamin, albo praca, albo inne sprawy i tak co roku. Takie życie. Trzeba się pogodzić z tym, że 100% frekfencji nie będzie i każdego z nas może braknšć z różnych przyczyn. W 2008 też będzie zlot. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - HOWARD - 31.03.2007 Hmm, cieszę się, że będę w czerwcu na IV już zlocie. Powiem Wam, że też miałem każdego terminu (gdy był Zlot) egzaminy (wcale nie proste), pracę, i inne obowišzki. Jednakże robiłem tak, że się udawało. Za każdym razem. Trzeba było - pamiętam jak dzi - zacisnšć zęby i uczyć się dużo wczeniej niż to miałem w zwyczaju, pracować w nieludzkich godzinach dnia.. Co tu dużo mówić. Sš osoby na forum, które co roku sš OBECNE, a nie mieszkajš w Krakowie. Nie mieszkajš nawet pod Krakowem. I dajš radę. Jak to mówi mój tata: jak się chce, to się może (tak, tak, wiem, zaraz zostanę za to zganiony, że jednak sš sytuacje wyjštkowe..) I owszem. Sš sytuacje wyjštkowe: problemy zdrowotne, własny lub ![]() Ale to znowu nie przydarza się co miesišc.. (i bardzo dobrze! ) Także, zewrzyjcie szyki, wzmocnijcie swojš wiarę, i ustalcie, że tego dnia jest CO ważnego dla Was i przyjedcie. Chyba, że kto odszedł już daleko od forumowych klimatów. Wtedy zrozumiem B) Pozdrawiam i wspominam na koniec, że to ważny dzień, bo możemy się RAZ do ROKU spotkać. Tylko tyle i AŻ tyle. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - kuba87 - 06.04.2007 Witam witam! Strasznie długo mnie tu nie było... Ale jestem i zgłaszam przedwstępnie obecnoć: 2 osoby ( Moja Narzeczona i Jej narzeczony )... hmm... dziwnie brzmi to słowo - narzeczony? Na-rzecz/y, co? Przepraszam - taki mały odchył... W takim razie, jeli po pierwsze praca/praktyki w Hiszpanii nie wejdš w paradę ze Zlotem, po 2gie jakie ważne egzaminy? Sam nie wiem - to będziemy... Fajnie byłoby się z Wami wszystkimi spotkać wreszcie w kupie, cišgle wspominam zlot Sopocki Urodzinowy - Daily Blues 12.08.2006... Ale spokojnie, nie będę w Krakowie zawodził i kaleczył 'Je suis desole'... Więc mam nadzieję, ze do zobaczenia, z życzeniami Markowych wišt, Markowych Królików, Zajęcy, Kurczaczków i wszelkiego Markowego drobiu ( kaczki NIE-sš Markowe ) czyli WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA WIĘTA WIELKIEJ NOCY 2007 !! Pozdrawiam! Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - macsa - 07.04.2007 Ja również bardzo mile wspominam spotkanie z Tobš i Narzeczonš (chyba tš samš). Trzymam kciuki za waszš obecnoć i solennie obiecuję również nie piewać tym razem. Zdrowych radosnych i pogodnych wiat dla całej Braci Knopflerowej. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Ania_M - 07.04.2007 Macsa, mysle ze nie powinienes sie poddac i zaspiewac
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Patique - 08.04.2007 Cytat:Originally posted by macsa@Apr 7 2007, 06:06 PMSkoro jestemy przy zyczeniach wielkanocnych to chcialbym Wam Wszystkim życzyć tylko spokoju serc i miłoci w te dni. Reszta przyjdzie sama. Niestety u nas więta=praca. W naszym hotelu w Ballyconnell nie odpuszczš nikomu... Jestem tutaj od pierwszej połowy grudnia, ale chyba dopiero w tę nadchodzšcš Wielkanoc odczuję prawdziwš nostalgię i tęsknotę za tym wszystkim co mi jest najbliższe, a co zostawiłem za sobš. Z drugiej strony może to i dobrze, że będziemy zaprzštnięci pracš, przynajmniej nie będziemy myleć o naszych rodzinach w Polsce i braku bliskoci z nimi przy jednym stole... Druga rzecz która trzyma mnie przy życiu to .... Rory Gallagher. U nas muzyk właciwie nieznany, a tutaj bardzo ceniony. Ostatnimi dniami zabawiam się i planuję pewnš podróż. Swego czasu bodajże (mogę się mylić) BBC wyemitowała cykl programów w których Michael Pallin (ten od Monty Pythona) podšżał ladami Ernesta Hemingway'a przez wszystke zakštki na których stanęła stopa pisarza. Ja nastomiast planuję takš podróz ladami Rory'ego poczšwszy od Ballyshannon gdzie się urodził, aż po St. Oliver's Cemetery na obrzeżach Cork gdzie został pochowany. Wiem, może to głupie, ale strasznie mnie to cieszy. Uwielbiam brzmienie jego gitary, jego ciepły głos i ten klimat.... OK, nie będę Was zanudzał. Zresztš i tak muszę uciekać spać. Czekajš nas ciężkie dni. Jeszcze raz życzę wam wszystkim i każdemu z osobna wszystkego co najlepsze. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - MARTINEZ - 08.04.2007 wszystkiego dobrego i wesolych jajek
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - jamm - 12.04.2007 Cytat:Originally posted by Patique@Apr 7 2007, 11:41 PMo przepraszam bardzo... wciaz pozostaje 'u nas' i rory jest mi znany i jak najbardziej ceniony... rory w akcji a tak przy okazji... NECH ZYJE WOJTEK MANN!! to za nauke sluchania i promocjie takiego grania... niech zyja dlugasy!!
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - jamm - 17.04.2007 ...cenzura... :wacko: Michal gratuluje udanego przekazywania genow z kodem ac/dc mam nadzieje ze to bedzie Problem Child )))))...jak tata -wypije za to...
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - HOWARD - 19.04.2007 No fajnie, tylko 16 czerwca to ja pracuję do 16:10, a w centrum bede najwczeniej na 17.00, bo odrabiamy pištek zaraz po Bożym Ciele.. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Marcin_Kr - 22.04.2007 możesz wzišć zawsze urlop "na żadanie" Howardzie, poza tym kto jak kto ale Ty powiniene znaleć jakie kruczki prawne pozwalajšce wyjć z pracy co najmniej o 10 rano
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - MARTINEZ - 22.04.2007 zawsze mozesz sie przeciez przeziebic Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - grzegorz - 22.04.2007 Od 17.00 do 5.00 to całe 12 godzin. Howard zdšżysz się zabawić. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - KLIMAT - 30.04.2007 Czołem.W tym roku musi mi wypalić zlot.I deklaruję obecnoć.Już się Cieszę.To mój pierszy wypad do Krakowa.Pozdrawiam. Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Crystal - 02.05.2007 Możliwe że i ja się wybiorę A wybiera się kto z warszawy?A tak wogóle to witam wszystkich! Bo bardzo dawno się już nie udzielałem na forum... Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - BET - 02.05.2007 Ja z Trissi bedziemy jechac z Wawy
Zlot 2007 - Przygotowania - Diary - Andrzej - 02.05.2007 Ja rownież przesiadam(dosiadam) się w Warszawie. Z centralnego o 13,30. Pablosan rownież jedzie tym pocišgiem. Znak rozpoznawczy koszulki z MK |