![]() |
|
Berlin Koncert - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Berlin Koncert (/showthread.php?tid=50) |
Berlin Koncert - Robson - 14.05.2005 Andrzej jeszcze jeden taki Twój wpis i już się nie będe zastanawiał Dzięki
Berlin Koncert - ptysia - 14.05.2005 No to ja jeszcze się dołączę może mój wpis też coś da
Berlin Koncert - ptysia - 14.05.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@May 14 2005, 03:29 PMja poproszę taki mały procencik z zysku
Berlin Koncert - Andrzej - 14.05.2005 A ja z Twojego jednego procenciku zysku, też proszę o procencik Ptysiu. Niewiele zostanie dla Howarda, kurcze!!!!!!! Berlin Koncert - mkc - 16.05.2005 Dajcie znac jak zarezerwowac bilet na eventim.de, nie znam jezyka i juz mnie strzela.. a czas ucieka... z gory dziekuje Berlin Koncert - Andrzej - 17.05.2005 Pisz maila do Ptysia. Na liście użytkowników jest chyba na str 17.Ona zalatwiała wszystko w Warszawie i co najważniejsze nie po niemiecku.Powodzonka Berlin Koncert - ptysia - 17.05.2005 Kolejne info dotyczące koncertu... Będą wpuszczać 2 godzinki przed rozpoczęciem (czytaj 18.00 )PS. Do mkc: emailik Ci wysłałam... daj znać, kiedy zdobędziesz bilet...
Berlin Koncert - Andrzej - 22.05.2005 PTYŚ, ROBSON, MKC no i ja. Ktoś dołącza jeszcze na koncert w Berlinie? Berlin Koncert - pablosan - 22.05.2005 Dajcie czadu nasi siostry/bracia forumowicze z knopfler.pl . Bierzcie aparaty i wszystko co sie da!!!
Berlin Koncert - jambore - 24.05.2005 Witam.Jestem nowy na forum ale może spotkamy się w berlinie Berlin Koncert - Andrzej - 24.05.2005 Postaraj zalatwić sobie koszulkę. To znak rozpoznawczy w Berlinie.Zapraszamy do naszego grona Berlin Koncert - jambore - 25.05.2005 Decyzja zapadła.Do berlina jadę samochodem.Są wolne miejsca Berlin Koncert - ptysia - 25.05.2005 Super! Robi się z nas już pokaźna grupka!
Berlin Koncert - Andrzej - 26.05.2005 Cytat:Originally posted by jambore@May 25 2005, 08:08 PMJambore Z tego co kojarze to jesteś nowy na Forum. Czy wiesz jak zamowić koszulkę. Fajnie by było żebyśmy się jakoś wyróżniali i przy okazji poznali. Cz y bilet zamawiałeś przez internet? Berlin Koncert - jambore - 26.05.2005 Bilet zamawiałem w Polsce przez net.Mam koszulkę ale z logo Sangri-la ze spodka. Berlin Koncert - Andrzej - 26.05.2005 To jaki Ty jesteś NOWY. Działasz jak stary forumowicz.Gratulacje. Berlin Koncert - Andrzej - 28.05.2005 Grono się powiększa. Jedzie jeszcze moja kuzynka i jej mąż.Jest nas sześciu. Berlin Koncert - HOWARD - 28.05.2005 Noooo... to widzę całkiem spora grupka... 3 pary... Ładnie. Czy ktoś jeszcze może się decyduje z Was Forumowiczek(ów) albo Gości? Berlin Koncert - Andrzej - 30.05.2005 W związku z tym ,że do koncertu w Berlinie został tydzień wpinam go oczka wyżej do góry na głównej planszy.Może to jeszcze kogoś sprowokuje i zdecyduję się dołączyć do nas. Na razie jest nas siedmioro.No,no a był okres kiedy obawiałem się że bede sam. Berlin Koncert - ptysia - 31.05.2005 ... za tydzień o tej porze... będziemy szaleć na koncercie... ponieważ dostawa koszulek potrwa jeszcze trochę, to ja i inni (którzy nie dokonali jeszcze tak wspaniałego zakupu jakim jest koszulka klubowa ) będziemy bez wspomnianej już koszulki...nieśmiało chciałabym zasugerować może jakieś konkretne miejsce spotkania przed wejściem na koncert ( jakieś skrzyżowanie albo coś w tym stylu )czekam na propozycje... PS. Moja dociekliwość wynika z faktu, że jadę tam sama... a w kupie forumowiczów zawsze będzie raźniej
|