![]() |
|
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Wątek: Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 (/showthread.php?tid=419) |
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 20.07.2006 Cytat:Originally posted by aaadam@Jul 5 2006, 04:18 PMJEST PRZEWIDYWANA KOSZULKA NA ZLOT. gramatura 200gsm, rozmiarówka od XS do XXL (większe czyli XXXL tylko 160gsm), kolory TUTAJ. Jest tam także przykładowy wzór. Wzór w najbliższych dniach. Cena 35 PLN/sztuka. Płatnoć na konto, odbiór w dniu zlotu lub wczeniej pocztš. (trzeba doliczyć wtedy 7 PLN na koszty przesyłki). Pytania tutaj lub na maila diplodoc (at) o2 (dot) pl Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - dudageo - 20.07.2006 A jak kto nie może być na Zlocie, to czy koszulkę może zakupić? Bo jak tak, to ja już jestem chętny!
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 20.07.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@Jul 20 2006, 09:37 AMmożna zakupić. Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - macsa - 20.07.2006 A ja mam nietypowe pytanie... Czy jest możliwoć wykonania koszulki w rozmiarze pasyjšcym na 1,5 rocznego brzdšca ? Wybieramy się na zlocik całš rodzinka i fajnie by było wszystkich ubrać w odpowiednie stroje... Czy ten wzór z gitarkš to już jest zatwierdzony ? Bo mi się podoba - prosty, ładny, czytelny... Dopisać tylko informację o klubowe i koszulka bedzie git !! Jak co to poproszę 2 kosylki dla dorosłych i jednš dla brzdšca - zamówionko wylę na mailika... Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 20.07.2006 Na poniedziałek (24 lipca) przygotuję trzy projekty koszulek zlotu w Sopocie i umieszczę tutaj linka. Nie ma problemu, by każdy zamówił ten który mu się będzie podobał (nie ma przymusu zamawiania jednego wzoru) Oczywicie na każdej koszulkce ksywka, data oraz miejsce spotkania PS nie ma problemu czy będzie to jedna czy pięć koszulek (nie ma minimalnego nakładu). Jeli ędzie tylko jedna chętna osoba, to zrobię jednš koszulkę
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - macsa - 20.07.2006 Ale czy możesz zrobić koszulkę dla dziecka ?? ( 1,5 Roku ) Bo to było moje główne pytanie !! Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 20.07.2006 Wysłałem Ci pw z info na ten temat. ![]() Najmniejsza dostępna w tej chwili koszulka to około 100 cm wzrostu, czasem trafiajšsię mniejsze ale nie mam wtedy gwarancji jakoci (chyba, że kupisz i dostarczysz, wtedy nie ma problemu) Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - macsa - 20.07.2006 A to przepraszam - nie widziałem PW... Szczegóły podam na PW... Dzięki
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - kuba87 - 27.07.2006 Witam!! Apropos koszulki to czy gitarka jest czerwona niezależnie od koloru koszulki? A poza tym czy jest możliwoć zamówić koszulke Shangri La - tourowš z zeszłego roku? Moja już się troche sprała a wiem, że po niej 2giej takiej raczej nie znajde... czy kto z Was, kto te koszulki robił ma jeszcze matryce/wzór/patent? na ten nadruk i koszulki - niebieskie? Bardzo by mi zależało jeli to możliwe... Pozdrawiam !! Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - jambore - 31.07.2006 Dla zainteresowanych Sopot jeszcze żyje , tzn. tętni zyciem, dzisiaj sprawdzałem.Padło pytanie -gdzie i o której? Napewno SOPOT- okolice Mola- Monciaka, O której?- oficjalnie 12.08.06 od bladego witu. Tel 506 117 640- całodobowy(ale dajcie pospac) Oczywicie zapraszamy wczesniej- nawet jutro. Do Martineza: znajšc twój "disajn" -, będziesz wczeniej jak rozumiem, napewno co wymylimy- nawet w piwnicy w Grandzie Dla wszystkich, którzy dojadš(pielgrzymki mile widziane), delikatna niespodzianka. szkoda tylko ,że Marka nie będzie!!! Przyznajcie się oficjalnie kto dojedzie(albo dojdzie)?- wpisujcie się , czas nagli, a jeszcze musze byc w Słubicach Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - anrom - 31.07.2006 No to ja będę (może z żonš)
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 31.07.2006 Jako, że otrzymałem kilka zapytań o koszulki zlotowe drogš mailowš, pozwalam sobie odpowiedzieć tutaj, żeby wszyscy mogli przeczytać. Pełna informacja o wzorach, kolorach i rozmiarach (a także cenach) jest tutaj: zlotowe koszulki Do koszulki każdy zlotowicz dostanie okolicznociowy identyfikator/ticket potwierdzajšcy udział. Oczywicie dane należy podać odpowiednio wczeniej drogš mailowš. Tekst na koszulce można ewentualnie nieco zmodyfikować. odpowiedzi 1. Nie ma ograniczeń w iloci zamawianych koszulek. 2. Nie ma też żadnej minimalnej iloci od której zaczynamy. Jeli będzie tylko jedna osoba chętna, to dla jednej osoby będzie koszulka w wybranym wzorze, kolorze i rozmiarze. 3. Niestety, nie ma możliwoci zamówienia za pobraniem. Tylko przedpłata na konto. 4. Pełna rozmiarówka od XS do XXL (200gsm) lub XXXL (160gsm)) 5. Koszulki o gramaturze 200gsm, ze 100% bawełny. Bardzo wysoka jakoć. 6. Tak, jest możliwoć zrobienia koszulki dla dziecka. Warunek, trzeba podać dokładne rozmiary liczyć się z lekkim luzem.7. Tak, wykonujemy inne wzory na zamówienie. last but not least (na razie) 8. Wzory sš wymylone w okrelonej kolorystyce i teoretycznie można je nanieć a koszulkę dowolnego koloru. Jednakowoż w takiej, jaka zaprezentowana jest na stronie wyglšda najlepiej i dobrze jest wzišć tę sugestię do serca . Kontakt do mnie diplodoc maupa o2 kropka pl Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - macsa - 31.07.2006 Drogi anromie - a dlaczego tylko z żonš ( i to jeszcze w nawiasie ) ?? A dlaczego nie z dzieciaczkami ?? Mój młody miał by sie z kim bawić !! A tak to tylko doroli mu pozostanš ... Przemyl proszę ... Drogi diplodoc - na twojej stronie otwiera się tylko pierwszy wzór. Sprawd co sie dzieje z resztš... Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 31.07.2006 Cytat:Originally posted by macsa@Jul 31 2006, 01:28 PMJuż wszystko gra. Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - jambore - 31.07.2006 Jaki wzór preferujemy? Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - macsa - 31.07.2006 Kurczaki - nie wiem który wybrać.... 1 i 3 najbardziej mi się podoba ( ze wskazaniem na 3 ) Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - anrom - 01.08.2006 Cytat:Originally posted by macsa@Jul 31 2006, 01:28 PMMam zamiar dla odmiany wybrać sie pocišgiem, a nie samochodem, więc z dziećmi może być kłopot, bo zaraz po zlocie zapewne będziemy wracać. No a maludy muszš się jako wyspać. A żona? Jeli dzieci nie będzie z kim zostawić, to niestety przyjadę sam. Pozdrawiam
Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - macsa - 01.08.2006 Szkoda... Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - numitor - 01.08.2006 "7. Tak, wykonujemy inne wzory na zamówienie." - mylę o tym podpunkcie. Co oznacza "inne wzory"? Chodzi o jeden z tych trzech, czy mogę upiec dwie pieczenie na jednym ogniu i, planownš już dawno, koszulkę ze zdjęciem Knopflera też u Ciebie zamówić? Zlot Urodzinowy - Sopot 2oo6 - christobal - 01.08.2006 Niestety, nie robię koszulek ze zdjęciami. Wynika to po częci z niechęci do takiej formy a po czeci z wysokich kosztów jednostkowych, zupełnie nieopłacalnych w tej częci wiata (mam na myli nabywców) Można się jednak pokusić o charakterystycznš sylwetkę
|