![]() |
|
Zlot- Wrażenia - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2006 - Zlot III (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Zlot- Wrażenia (/showthread.php?tid=417) |
Zlot- Wrażenia - Michal - 11.06.2006 szkoda, że nikt po nas nie zadzwonił, bo o 3 jeszcze nie spalimy :/, Zlot był super hehehe a Markowe piwo piło sie jak soczek hehehehe Zlot- Wrażenia - jambore - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 11 2006, 11:43 AMCo tam mamy ,ze 2 godzinki. Proba do tych ,którym udało się co nagrac,- proszę o kopie na płytce.bardzo proszę
Zlot- Wrażenia - Marcin_Kr - 11.06.2006 czy mógłyby który z paparazzich jakie foty wrzucić ... z góry dzięki Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Michal@Jun 11 2006, 01:54 PMDzwoniłem do BETa, kilka razy, ale miał wyłšczony telefon! :wacko: Zlot- Wrażenia - ptysia - 11.06.2006 no to ja teraz jestem w nandu ... bawiłam się super ... szkoda, że nie dotrwałam do końca, ale obiecuję, że w przyszłym roku wypię się na zapas! ... dziękuję za super imprezę... kolejne wydarzenie w moim życiu, którego nie zapomnę :wub: ... moje zdjęcia sš już na komputerze w nandu... a wieczorkiem powinny być na stronie Shivera ... a za godzinę będę już w pocišgu do Wawy ... a taka piękna pogoda w Krakowie...PS. Andrzej siedzi na stacji w Poznaniu... ale zaraz podobno ma pocišg Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Marcin_Kr@Jun 11 2006, 02:07 PMNo włanie to czynię ![]() Za godzinkę może będš. Obrobione .. Zlot- Wrażenia - mikołaj - 11.06.2006 jestem jeszcze w Krakowie, pogoda piękna tylko jako mi smutno.... jeszcze kilka godzin temu byłem z Najwspanialszymi Ludmi na wiecie dzięki za wszystko Zlot- Wrażenia - BET - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD+Jun 11 2006, 01:08 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Jun 11 2006, 01:08 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Michal@Jun 11 2006, 01:54 PMDzwoniłem do BETa, kilka razy, ale miał wyłšczony telefon! :wacko: [/b][/quote] To prawda Musialem go wylaczyc zeby mi bateria nie siadla. Alez ja glupi nie pomyslalem ze do mnie bedzie ktos dzwonil Kochani ja tez tyle co wrocilem i jestem po prostu "uduchowiony". Cudowne chwile...cudowni ludzie....cudowna muzyka...Nie, to nie CCC(p), to nasza Markowa Rodzina Na chwile obecna nic wiecej nie potrafie powiedziec....Dzieki!
Zlot- Wrażenia - ania - 11.06.2006 wielka ania na wielkim parkiecie szalala jak dawniej B) dziekuje wam za to kochani!!! co tu duzo gadac- ubawilam sie po pachy! do tego w doborowym towarzystwie slowem zyc nie umierac!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich serdecznie :wub: Zlot- Wrażenia - Bart - 11.06.2006 Odespany, najedzony, wykšpany, z lapem na kolanach i piwkiem w dłoni - można powiedzieć że Zlot uważam za zamknięty ![]() Było magicznie! Jestecie wszyscy rewelacyjni :] "I'm not the man of words - I'm the man of action" więc powiem tylko jeszcze że kiedy Bartek z Ekipš grali Sailing to Philadelphia, łezki mi w oczach stanęły... :wub: Dzięki Andrzej za pogawędki w Warsie (choć pewnie w końcu odsypiasz ). Buziaki dla pewnej pani, która nie pisuje, ale ponoć czytuje forum :wub:
Zlot- Wrażenia - grzegorz - 11.06.2006 Tak, już po. Warto było spędzić z Wami ten czas. Cieszę się, że było więcej muzyki live niż w zeszłym roku. Każdy zagrał trochę w innym stylu i każdy wywarł na mnie wrażenie. Może zespół Martiego grał trochę za głono, ale zagrali moje ulubione 'Where Do You Think...' z tym, że jak zwykle utwór skończył się za wczenie. Pogadalimy o muzyce, Marku i o życiu, które czasami daje popalić. Barciu - rewelacyjne wykonanie Money for Nothing z karaoke - jestem pod wrażeniem. Za rok powiniene dołšczyć do grajšcych forumowiczów. To samo się tyczy Majkela i Mikołaja. Jak już Howard wspomniał wczeniej, gralicie razem już Nandu, jakbycie trenowali razem od dłuższego czasu. Swietny jam session. A moi domownicy nie mogš wyjć z podziwu dla twórcy forum, dzięki któremu ludzie z całej Polski chcš się razem spotykać. Bartek z każdym zlotem cementujesz Nas coraz mocniej. Dzięki. Zlot- Wrażenia - Bart - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by grzegorz@Jun 11 2006, 07:47 PMDzięki Spłonšłem rumieńcem :]A najlepsze że okazało się, iż nie znam słów Walk of Life
Zlot- Wrażenia - jambore - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Barciu+Jun 11 2006, 08:52 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Barciu @ Jun 11 2006, 08:52 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-grzegorz@Jun 11 2006, 07:47 PMDzięki Spłonšłem rumieńcem :]A najlepsze że okazało się, iż nie znam słów Walk of Life [/b][/quote]Ty kurcze kaczki , dobry jeste
Zlot- Wrażenia - Michal - 12.06.2006 Bet dzieki za posiłek, był wymienity, wogóle ludzie kocham was hehehehehehe
Zlot- Wrażenia - BET - 12.06.2006 Khihi, to ja Ci dziekuje za goscine
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Michal@Jun 12 2006, 03:11 PMWe Love You Too
Zlot- Wrażenia - Robson - 12.06.2006 Podpisuję się pod tymi słowami.
Zlot- Wrażenia - Michal - 12.06.2006 Odpalcie głoniki: http://www.Mark%20Knopfler%20Fan.youaremighty.com/ hehehehe Zlot- Wrażenia - Bart - 12.06.2006 Cytat:Originally posted by Michal@Jun 12 2006, 04:00 PMDobre ![]() Ja po zlocie dostałem pałera żeby w końcu kupić na nowo STP i GH (wcięło mi te płyty już ohoho, albo i dawniej). Znalazłem tylko GH, w rewelacyjnej cenie 29 zł :] Jak miło się słucha! Pomimo że siedzę w Warszawie i przygotowuję się na jutrzejszy morderczy dzień, jest mi dobrze Takie wspomnienie: kiedy wróciłem w maju '96 z mojego pierwszego Rajdu więtokrzystkiego (tak, Jamm, to ten o którym mówiłem ), siedlimy z kumplem zaraz po powrocie, nad ranem, puciłem tš płytkę i akurat poleciało Don't You Get It. Słowa "I'm gotta be a free man to ride" wyraziły wówczas idealnie naszš chęć powrotu w góry... Wracam tam co roku
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 12.06.2006 Jestem i dotarlem do domu o 17,30. Barciu jest wiadkiem ,że ani minuty nie przespałem w pocišgu. Co w tym jest, nieprawdaż???? Fajnie było, a tak w ogole to WY jestecie fajni. |