![]() |
|
Hamburg - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Hamburg (/showthread.php?tid=312) |
Hamburg - jambore - 14.02.2006 Wielka szkoda :ph34r: Hamburg - ptysia - 14.02.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 10 2006, 11:44 PMna razie nikt Andrzejowi poza Jambore nie przesłał pieniędzy... Andrzej czeka do wieczora na pienišżki albo na info, że zostały one wysłane (czasami trochę trwa zanim sš widoczne na koncie)... dzi wieczorem albo jutro rano bilety będš kupowane, dlatego chcemy wiedziec ile mamy ich kupić zakładamy, że wszyscy pozostali kupiš sobie sami bilety na http://www.eventim.de ... po prostu będziemy trochę rozsiani po arenie
Hamburg - Andrzej - 15.02.2006 No to tworzy sie pierwsza reprezentacja na Hamburg. Ptysia,Pablosan,Jambore z żonš,Dziadek i ja. Ważna wiadomoć: Zamówienie biletów z Polski przez http://www.eventim.de jest tylko możliwe za jeszcze dodatkowš opłatš 30 Eur.Sprawdzała to Ptysia telefonicznie. Także wszyscy Ci, którzy się jeszcze nie zdecydowali muszš szukać innych dróg dotarcia do bileciarni bez tej wysokiej prowizji. Sšdze jednak, że dla knopleromaniaków nie sš to przeszkody nie do pokonania. Hamburg - Robson - 15.02.2006 I ja Jestem po rozmowie z Jambore i niele mnie wmurowało Nawet nie podziękowałem za telefon. Jambore jeste Wielki! ![]() I te same słowa kieruję do Andrzeja
Hamburg - Andrzej - 15.02.2006 Grono się powiększa na Hamburg. Ptysia Pablosan Jambore z żonš Raingood z przyjaciółkš Robson Dziadek Andrzej hm...... Hamburg - ptysia - 15.02.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 15 2006, 12:04 AM... no nie do końca telefonicznie ... opłata wynika z przesyłki, gdyż Polski wród krajów wymienionych na stronie nie ma i jestemy jako World - a przesyłka taka kosztuje około 30 euro... zatem warto bilety wysłać na kogo do Niemiec albo zadzwonić do eventim i się dogadać indywidualnie
Hamburg - jambore - 15.02.2006 Pilnie potrzebne namiary na Shivera.Kto ma gg lub telefon? Hamburg - Andrzej - 15.02.2006 Bilety kupione.Mam fakturę. Sektor I 2 , rzšd 14, miejsca 5-12. Idealnie pod scenš, po srodku. Zresztš na pierwszej stronie tego tematu Ptysia podała schemat sali wiec sobie zerknijcie. Shiver odezwij się. napisałe do mnie nie zostawiajšc żadnych namiarow do siebie.Z Forum nie mogę wejć na Twojego Maila(nie wiem czemu). Moje Gadu 579 66 00 lub komóra 502 580 611 Hamburg - Andrzej - 15.02.2006 No to jest nas 11.dołaczył Shiver wraz z żonš. Mocna ekipa Hamburg - Shiver - 15.02.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 15 2006, 10:36 PMCzy ja mówiłem co o żonie? Tylko o dwóch biletach...
Hamburg - Andrzej - 16.02.2006 Cytat:Originally posted by Shiver+Feb 15 2006, 10:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Shiver @ Feb 15 2006, 10:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Feb 15 2006, 10:36 PMCzy ja mówiłem co o żonie? Tylko o dwóch biletach... [/b][/quote]Przepraszam to ja wprowadziłem ten błšd. Wprowadzam poprawkę !!!!!!!!!!!!!!! JEDZIE SHIVER z dwoma biletami. Hamburg - ekipa Forum Ptysia Dziadek Jambore z żonš Pablosan Raingood z przyjaciółkš Robson Shiver ... i ? - plus bilet Anrom z żonš Dudageo Andrzej Hamburg - jambore - 16.02.2006 To jednak nie będzie "Parszywa dwunastka"
Hamburg - dziadek - 16.02.2006 No to cieszę się na spotkanie. Czy wiecie już, na ktorš godzinę (mniej-więcej) planujecie przyjechać do Hamburga? Hamburg - Robson - 16.02.2006 I znów cieszę sie jak mały chłopiec
Hamburg - pablosan - 16.02.2006 Ja też jestem bardzo szczęliwy i zarazem bardzo wdzieczny Andrzejowi i Jambore!!!
Hamburg - dudageo - 16.02.2006 A mi jest szkoda, że nie moge jechać...
Hamburg - jambore - 16.02.2006 Cytat:Originally posted by Robson@Feb 16 2006, 01:14 PMJak dzieci,jak dzieci ![]() Ja też
Hamburg - jambore - 17.02.2006 post po pocie(niedługo nadejdzie) :ph34r: SERDECZNE DZIĘKI ANDRZEJOWI ksywa ANDRZEJ
Hamburg - Andrzej - 17.02.2006 Dziękuję ludzie. Jest mi bardzo miło.28-letnia znajomosć muzyki Marka mnie do czego zobšwišzuję. To mój obowišzek.I tak na tym skorzystałem. Mój kole Holger z Frankfurtu(znamy się 20 lat) jest zagorzałym myliwym.Dosyć że zamówił nam bilety to jeszcze dostalem udko sarnie na bigos.Chryste Panie nigdy tego nie jadłem i nie wiem jak sobie z tym poradzę.Całe szczęcie jest pieczštka weterynarza na tym udzie(co na to nasi Forumowi Lenicy).Wzamian za to nagrałem mu pięć płyt DS i MK(na jego probę zresztš). On kiedy był Disc-jokejem i naprawdę zna się na muzycę.Jutro znowu do niego idę, ponieważ ostatni rzut na tasmę z biletem wykonał jeszcze Dudageo i trzeba zrobić wszystko żeby z nami pojechał.W ostatnim okresie jestem tak często u Holgera, że już nawet jego psy(myliwskie zresztš) już na mnie nie szczekajš, hi,hi. Chyba czujš zapach Marka. Hamburg - dudageo - 17.02.2006 Moja wdzięcznoć nie zna granic!!!! Wielkie dzieki! Markowa Rodzinko! Jadę z Wami!!! |