![]() |
|
Co Wam Się Podoba Na Forum - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Co Wam Się Podoba Na Forum (/showthread.php?tid=292) |
Co Wam Się Podoba Na Forum - dudageo - 02.03.2006 The Bug krótkie i ładnie brzmišce... tłumaczeniem lepiej się nie przejmować
Co Wam Się Podoba Na Forum - dominika - 02.03.2006 Dzięki za pomysł ![]() Ewentualnie jak będzie niegrzeczny to Devil Baby
Co Wam Się Podoba Na Forum - HOWARD - 02.03.2006 A może Mruczu (to od Marusia )Albo Bradersik... "Bradersik, gdzie jeste? Kici, kici... "
Co Wam Się Podoba Na Forum - dominika - 02.03.2006 Hmm... Sułtanek ?
Co Wam Się Podoba Na Forum - HOWARD - 02.03.2006 Hehe... jednym słowem.. | SZALEŃSTWO!! |
Co Wam Się Podoba Na Forum - Andrzej - 03.03.2006 bez komentarza.
Co Wam Się Podoba Na Forum - Jedi_Kr - 03.03.2006 Największa zaleta tego Forum - to, że jest. Zawsze jest gdzie wrócić ... nawet po dłuższej przerwie
Co Wam Się Podoba Na Forum - Michal - 04.03.2006 qrcze, ale jestecie fajni hehehehe
Co Wam Się Podoba Na Forum - Patique - 05.03.2006 Luz i swoboda. Żywotnoć i energia. Wiem że jestem odmieńcem wród Was (moim no.1 pozostanie na zawsze Yes). Ale czuje sie tutaj jak wród swoich. DZIEKI Co Wam Się Podoba Na Forum - jambore - 05.03.2006 Cytat:Originally posted by Patique@Mar 5 2006, 11:50 AMMk-Yes,yes,yes
Co Wam Się Podoba Na Forum - galex - 06.03.2006 witam! może nie udzielam się zbyt często na łamach FORUM ale cieszę że ono jest, bo wiem że sš na FORUM ludzie kochajšcy muzykę MARKA ale nie tylko MARKA bo przecież i wielu innych wykonawców, bo wiadomo nie samym Markiem człowiek żyje hehe. 100 lat NAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ no i jak najwięcej wrażeń zwišzanych z muzykš! pozdrawiam Co Wam Się Podoba Na Forum - kszaq - 16.03.2006 Najwiekszš zaletš tego forum sš ludzie którzy dziela takš samš pasje jak ja.... Co Wam Się Podoba Na Forum - Robson - 16.03.2006 I to jest najważniejsze Patique że czujesz sie tu jak wrod swoich YES?- uwielbiam
Co Wam Się Podoba Na Forum - pablosan - 10.04.2006 Dzieki Forum nie czuje sie osamotniony z moja ukochana muzyka Wielkie dzieki dla Tworcow i Uczestnikow
Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 31.07.2006 Udzielam ię na tym Forum, na Foum Roberta Gawlińskiego, udzielalam się na Forum zespołu Dżem. Udzielałam się, ale przestałam. Fani skaczš tam sobie do gardeł za każdš wypowied. To Forum i Forum Roberta łšczy niesamowita, rodzinna atmosfera, niesamowity klimat i wspaniali ludzie Jestem tu dopiero jeden dzień i już Was kocham...
Co Wam Się Podoba Na Forum - Andrzej - 31.07.2006 Fajnie być kochanym....szczególnie w moim wieku Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 01.08.2006 Jak kochać to każdego
Co Wam Się Podoba Na Forum - olaph72 - 01.08.2006 Niekoniecznie się zgadzam...
Co Wam Się Podoba Na Forum - Ania_M - 01.08.2006 Nie musisz Jestem jeszcze dzieckiem i czuję takš potrzebę
Co Wam Się Podoba Na Forum - olaph72 - 02.08.2006 Powodzenia!
|