![]() |
|
Muzyka Do Ubierania Choinki - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Muzyka Do Ubierania Choinki (/showthread.php?tid=270) |
Muzyka Do Ubierania Choinki - anrom - 23.12.2005 Cos mi sie zdaje, że jak w temacie spotkania w Poznaniu Numitor dalej będzie milczał, to "spotkanie w Poznaniu" odbędzie się włanie w... lesie. W razie co, to już teraz zapraszam wszystkich chętnych bardzo serdecznie!
Muzyka Do Ubierania Choinki - Andrzej - 23.12.2005 Wezmę kompas Muzyka Do Ubierania Choinki - Evelda - 24.12.2005 Cytat:Originally posted by anrom@Dec 20 2005, 02:31 PMWigilia Bożego Narodzenia. Najczarowniejsza Noc w Roku Wyjštkowa Choineczka już ubrana ^_^ W takim razie, zgodnie z obietnicš, robię teraz: dzyń, dzyń, dzyń Mylę, że możemy tu sobie Wszyscy, choć na małš chwilkę (jak co dzień) przycupnšć, z dala od zgiełku i przedwištecznej szamotaniny Włanie zdałam sobie sprawę z tego, że mija rock od chwili (przypadkowo-nieprzypadkowego ) odnalezienia przeze mnie Tego Miejsca...To niezwykłe móc tu powracać każdego dnia. Dziękuję Życzę Nam Wszystkim: SPOTKAŃ, które wszystko odmieniajš (Fantastyczne jest to Nasze, Tutaj ) MĽDROCI, która pozwala zawsze, wród największych zawiei, odnaleć drogę do Domu... Radosnego, Uważnego i Czułego więtowania oraz takiego samego Życia! PS.Chciałam przenieć dzi choineczkę do wištecznego wštku (Merry Christmas and Happy Days) ale... nie wiem jak to zrobić...
Muzyka Do Ubierania Choinki - Andrzej - 24.12.2005 Dzis w domu powiało trochę kolędami.Trzeba przyznać że "Covery kolęd"(chyba tak mogę to nazwać) w wykonaniu naszych rodzimych wykonawców mogš się podobać.Aranżacje i sposób interpretacji sš jak najbardziej ok. Za to wybaczam Im całoroczne indywidualne dokonania muzyczne, ktore pozostawiały wiele do zyczenia. W końcu okres wišt, to również czas przebaczenia, he,he Muzyka Do Ubierania Choinki - pawel - 24.12.2005 Evelda: choinka jest nieco krzywa....i przez to jeszcze ładniejsza
Muzyka Do Ubierania Choinki - anrom - 25.12.2005 Cytat:Originally posted by pawel@Dec 24 2005, 04:28 PMChylę czoła przed Eveldš. Mi się to nie udało. Czary jakie, czy co? A... już wiem - więta!
Muzyka Do Ubierania Choinki - ania - 26.12.2005 Cytat:Originally posted by Evelda+Dec 24 2005, 03:40 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Evelda @ Dec 24 2005, 03:40 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-anrom@Dec 20 2005, 02:31 PM Wyjštkowa Choineczka już ubrana ^_^ W takim razie, zgodnie z obietnicš, robię teraz: dzyń, dzyń, dzyń [/b][/quote] w takim razie w my own sweet way tarabanie sie pod choinke, zwilam sie w klebuszek i zasypiam snem blogim i spokojnym...prawdziwie swiatecznym p.s. Eveldo - choinka przepiekna!!
Muzyka Do Ubierania Choinki - ania - 28.12.2005 Im bardziej pada snieg Bim-Bom Im bardziej proszy snieg Bim-Bom Tym bardziej pada snieg Bim-Bom Jak bialy puch z poduszki I nie wie zwierz ni czlek Choc zeby caly wiek Bim- Bom Jak marzna mi paluszki Kiedy tak pada snieg dostalam z dopiskiem 'pomylily mi sie Bim- Bomy przepraszam' na co ja wcale, a wcale nie zwrocilam uwagi... bo nie dosc, ze Bim- Bomow tu nie bylo to i sniegu ni platka.... az do dzisiaj rozbimbalo sie na calego nareszcie!! |