![]() |
|
Spotkanie W Poznaniu - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Spotkanie W Poznaniu (/showthread.php?tid=254) |
Spotkanie W Poznaniu - Bart - 24.12.2005 Cytat:Originally posted by anrom@Dec 22 2005, 08:15 AMWłanie - czy to jest aktualne? Chętnie bym Was poznał, jeli można Jestem od 27 grudnia w Poznaniu, więc jeli trzeba zmontować jaki plan awaryjny, to mogę się podjšć
Spotkanie W Poznaniu - koobaa - 24.12.2005 Sprawa jest jak najbardziej aktualna. Jeli Numitor się nie odezwie w najbliższym czasie to najpóniej 27.XII podamy namiary alternatywne na tę samš datę. Ja też mam ogromna ochotę sie z Wami spotkać!
Spotkanie W Poznaniu - Andrzej - 24.12.2005 Myslę ,że Numitor celowo trzyma nas w napięciu, wspominał co o dużej niespodziance. No nic czekamy do wtorku, a pózniej zobaczymy. Spotkanie W Poznaniu - numitor - 26.12.2005 Przeprqaszam Was bardzo - z powodow zdrowotnych i roddzinnych zapomnialem (no moze nie zapomnialem, powiedzy "zeszlo ono na dalszy plan") o naszym spotkaniu. Dzwonilem do "Chimery" jakiies dwa tygodnie temu i wstepnie udalo mi sie to zarezerowawac, mieli oddzwonic, ale albo tego nie zrobili, albo w tym zamieszaniu nie zauwazylem ich telefonu. Mam ogromna prosbe - czy ktos z Was moglby tam zadzwonic i z nimi porozmawiac? Wlasciwie wiekszej organizacji to nie wymaga, wiec ten jeden telefon powinnien wystarczyc. Jeszcze raz Was przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc. Co do niespodzianki - bardzo chcialem zamowic gdzies nalepki ze zdjeciem Marka i jakims okolicznosciowym napisem/haslem - mialy byc one naklejane na okrycie wierzchne tj. plaszcze, lub kurtki. Mam jeszcze w domu pelno cennikow firm, ktore sie tym zajmuja, ale niestety z powodu w/w spraw ten pomysl tez nie wypalil. Spotkanie W Poznaniu - pawel - 26.12.2005 ok, jutro od rana zadzwonię do Chimery Spotkanie W Poznaniu - anrom - 26.12.2005 Ja juz do Chimery dzwoniłem tuż przed więtami, raczej nie powinno być problemu, ale zobaczymy co jutro załatwi Paweł. Jeli się nie powiedzie, wrzucę na forum namiary na plan B Pozdrawiam wištecznie B) Spotkanie W Poznaniu - numitor - 26.12.2005 No mi powiedzieli to samo
Spotkanie W Poznaniu - Andrzej - 26.12.2005 Przez moment goršco mi się zrobiło, ale widzę że sytuacja opanowana.Uff Spotkanie W Poznaniu - anrom - 27.12.2005 Słuchajcie!! Informacja najnowsza jest taka, ze Pawłowi (który chwilowo nie ma dostępu do internetu) udało sie dostać do Chimery i zarezerwować salkę dla nas od 18:00 do 24:00 (jak będziemy się grzecznie bawić, to moze troszkę przedłużymy). Będzie mozna pograć na gitarach, więc Koobaa bierz Przyjaciela i przybywajcie. Adres znasz. A dla tych, którzy nie znajš: Herbaciarnia "Chimera" mieci się na rogu ulic Dominikańskiej i Żydowskiej, nieopodal Starego Rynku w Poznaniu. Zapraszamy serdecznie i do zobaczenia juz jutro! Hurra!!!
Spotkanie W Poznaniu - koobaa - 27.12.2005 Rewelacja! Włanie zakładam nowe struny... Do jutra!
Spotkanie W Poznaniu - Bart - 27.12.2005 Z ostatniej chwili: jednak nie mogę się zjawić Miłej zabawy!
Spotkanie W Poznaniu - Andrzej - 27.12.2005 Własnie dzwonię na Informację PKP i baby nie odbierajš. Uff! PKP - ostatni bastion komunizmu, ale za to o najmocniejszych Zwišzkach Zawodowych, tylko robić nie ma komu. KTO JESZCZE BĘDZIE? Spotkanie W Poznaniu - mencin - 27.12.2005 Ja bede, mozliwe, ze prosto z pracy, ale bede ![]() mencin PS. Zeby mnie latwiej rozpoznac: NIE BEDE mial sombrerro
Spotkanie W Poznaniu - numitor - 27.12.2005 Ja bede
Spotkanie W Poznaniu - pawel - 27.12.2005 Kooba - a na jaki przeciek informacyjny odnonie twojej jutrzejszej setlisty możemy liczyć? ![]() można sobie cišgnšć plan centrum z zaznaczonym miejscem spotkania poozdro
Spotkanie W Poznaniu - pawel - 27.12.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@Dec 27 2005, 03:59 PM dobre. gdyby się nie dozwonił (np. z powodu strajku okupacyjno-rotacyjnego):http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/p? Spotkanie W Poznaniu - koobaa - 28.12.2005 Cytat:Kooba - a na jaki przeciek informacyjny odnonie twojej jutrzejszej setlisty możemy liczyć? Żadnych przecieków... Powiem jedynie tyle: Dire Straits & Mark Knopfler.... od 18.00 do ... powiedzmy 24.00 na dwie gitary, w tym jedna czerwona... ![]() Do zobaczenia! ![]() PS. Drogi Robsonie... ja wiem, że to daleko od Ciebie, ale... czy na pewno nic nie da się zrobić w kwestii Twego przybycia? W końcu nie jest to sobota...
Spotkanie W Poznaniu - numitor - 28.12.2005 Moze jeszcze ktos przybedzie?
Spotkanie W Poznaniu - Andrzej - 28.12.2005 Bedzie Jambore z Gdańska. Jambi jeli miała to być niespodzianka - wybacz Spotkanie W Poznaniu - Robson - 28.12.2005 Godz. 14.08 byłem w Poznaniu przez chwilkę. Będe duchem Dziękuję Ewelino, dziekuję Kuba Miłych i radosnych chwil oczywicie przy najpiękniejszej muzyce wiata Wszystkiego dobrego
|