![]() |
|
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2011 - Zlot VIII (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=38) +---- Wątek: Zdjęcia, filmy, podziękowania... (/showthread.php?tid=1783) |
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Robson - 30.05.2011 Bardzo fajne i ładne dziewczyny Dzięki za "Cleaning My Gun"
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - KLIMAT - 30.05.2011 O tak zapomniałbym pochwalić basistkę. Talenciak niesamowity, pełen luz, pewnie zagrane numery, wszystko płynęło - tak jak powinno być. Resztę też bardzo chwalę ,ale ta pani zasłużyła na wyróżnienie jak dla mnie. Czapki z głów.Pozdrawiam
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 30.05.2011 KLIMAT napisał(a):O tak zapomniałbym pochwalić basistkę. Talenciak niesamowity, pełen luz, pewnie zagrane numery, wszystko płynęło - tak jak powinno być. Resztę też bardzo chwalę Przyłączam się w rozciągłości. Luz, z czujem i w tajmie! O to chodzi Sonia ![]() Ps. Nie masz czasem siostry bliźniaczki ? Zdjęcia, filmy, podziękowania... - macsa - 30.05.2011 schnitzell napisał(a):Raingod, Bart, Kapitalne ! Czekam na kolejne ! Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Piotrec - 30.05.2011 Schnitzell, rozbrajają mnie Twoje interpretacje tego, co się działo na scenie brawo
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Raingod - 30.05.2011 poplakalem sie ;-) Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 30.05.2011 Piotrec napisał(a):Schnitzell, rozbrajają mnie Twoje interpretacje tego, co się działo na scenie To tylko ta część nadająca się do publikacji na forum ![]() Żartowałem. Daj znać jak będziesz w Krakowie. Może uda się zrobić jakąś próbkę. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 30.05.2011 Raingod napisał(a):poplakalem sie ;-) Szkoda, że tego nie widzę
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - HomeComingPrisoner - 30.05.2011 Dzięki za pochlebne komentarze! Sprawiacie, że chce się dalej grać ![]() Pozdrawiam, Sonia Z. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - SmokEustachy - 30.05.2011 HomeComingPrisoner napisał(a):Dzięki za pochlebne komentarze! Sprawiacie, że chce się dalej graćPoważnie mówię było supcio. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Bart - 31.05.2011 LOL!
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - szpilka - 31.05.2011 nie wiem jak zacząć... Na początku chciałam pogratulować wszystkim zwycięzcom losowania Wczoraj dotarły do nas nagrody do wysyłki, niestety pech trzymał się ich od samego początku realizacji zamówienia (problemy z multibankiem, firma zawaliła termin realizacji i do pełni szczęścia UPS zawalił termin dostawy na sobotę). Pech nie opuścił tej dostawy do samego końca. Zawartość paczki przygniotła mnie do podłogi, połowa nagród była potłuczona. Dlatego wczorajszy dzień spędziłam "organizacyjnie". Zgłosiłam reklamację do UPS i do firmy która nam przygotowała te gadżety. Teraz czekam na kuriera aby spisał protokół szkody. Pani Edyta już produkuje nową partię gadżetów. Ale znów trzeba czekać. Wczoraj zostały już odebrane od nas dwie nagrody i mam jeszcze gotowe cztery paczki, które może jeszcze dziś uda mi się wysłać. Będę wysyłać za koleją (tak jak mam ponumerowane karteczki z adresami). Mad Mathias, jesteś drugi na liście - nagroda czeka w nandu.Nie wiem czy wypadałoby otworzyć nowy temat, ale na pewno są osoby które coś pogubiły i może takie które coś znalazły. Ja poszukuję 3 osób które coś zgubiły (piszcie na PM) Zdjęcia, filmy, podziękowania... - MARTINEZ - 31.05.2011 Jest do odebrania jakas koszulka czarna w Centrali ( chyba jeszcze jest ) z brelokami do kluczy proponuje 2 rzeczy : - przechowac do nastepnego zlotu w sejfie - najwyzej domowimy jeszcze troche sztuk i obdzielimy caly swiat - wyslac do oddzialow male paczki po 5 szt i tam zostana rozdzielone dalej ( warszawa, gdansk, wroclaw, poznan i t d ) z kuflami - marzena prosila zeby jej odebrac z nandu Zdjęcia, filmy, podziękowania... - wAcEk - 31.05.2011 Kilka slow od siebie w kwestii podziękowań… Przede wszystkim Uczestnikom, ze bez względu na dzielace ich od Krakowa odległości tak licznie stawili się w tym roku na Zlocie i stworzyli niepowtarzalna atmosfere, do ktorej będzie chcialo się wracac każdego roku… Organizatorom którzy po raz kolejny staneli na wysokości zadania i zapewnili nam wszystkim niezapomniany wieczor. Zadbali nawet o najdrobniejsze szczegóły takie jak moim zdaniem fenomenalne identyfikatory. Slyszalem od wielu osob ze to Tobie Szpilko należy gratulowac tego projektu. Wszystkim występującym na scenie. Pelen podziw dla ich talentu i checi zapewnienia pozostałym uczestnikom Zlotu rozrywki w postaci koncertow na naprawde wysokim poziomie. Szczególnie zapadly mi w pamiec wyjatkowo „klimatyczne” wykonania Telegraph Road i Going Home. W koncu calej zalodze knopflerowego VW Sharana za wspolna podroz i swietna zabawe. Az „strach pomyśleć” jak fajnie będzie za rok, szczególnie jeśli uda się dołączyć do nas wszystkim tegorocznym Wielkim Nieobecnym. Jeszcze raz serdeczne dzieki i do zobaczenia! W. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - wAcEk - 31.05.2011 schnitzell napisał(a):Słuchajcie, po co czekać rok? Pozwalam sobie przypomniec o corocznym Urodzinowym Zlocie w Sopocie (+/- polowa sierpnia), ktorego tradycja pomimo coraz gorszej frekwencji jeszcze nie umarla. Na przelomie wrzesnia i pazdziernika wszyscy sa bardzo mile widziani we Wroclawiu. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - wAcEk - 31.05.2011 schnitzell napisał(a):Raingod, Bart, interpretacja fotki znakomita! wlasciwie konkurs jest juz rozstrzygniety
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - grzegorz - 31.05.2011 Widzę schnitzell, że mój krótki romans z gwizdawką ala fletnia pana cię nakręcił. Mogę zapewnić, że żaden kawałek pizzy zaraz po endoskopii (lub microphonoscopii) nie przejdzie. Ale o mikrofonie per rectum mogłeś sobie podarować - nie ten adres. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 31.05.2011 Sorry Grzesiu! Przepraszam też wszystkich, których mój kanciasty dowcip nie nastroił do śmiechu. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - HOWARD - 31.05.2011 Co do dalszych filmików (bo trzy osoby pytały o nie), to cały czas się wgrywają. Jak na złość raz do roku zdarza się awaria sieci internetowej UPC, i stało się to akurat gdy wgrywałem dwa ponad 1,5 GB pliki. Szło 12 h, było 90%, i nagle przerwało połączenie, także teraz je skonwertuję do avi, a potem wgram na YT raz jeszcze. Słaby mam tu upload bo 0,5 mbit/s, więc do tak niedzieli powinny się wszystkie filmiki wgrać... A myślę, że warto poczekać jeszcze trochę
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - MARTINEZ - 31.05.2011 dobrze ze nie erectum aha schnitzellku - ja chetny na treningi na nastepny zlot |