Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi (/showthread.php?tid=1232)

Strony: 1 2 3

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - jambore - 11.07.2009

Shiver napisał(a):Ale o co chodzi? Ze mam po parę egzemplarzy tej samej płyty? Oczko

Nie , no skąd ?

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - filipk91 - 11.07.2009

A masz? Duży uśmiech Jeżeli była kiedyś taka dyskusja na forum, to mnie chyba nie było Duży uśmiech

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - jambore - 11.07.2009

filipk91 napisał(a):A masz? Duży uśmiech Jeżeli była kiedyś taka dyskusja na forum, to mnie chyba nie było Duży uśmiech

polecam m4n.pl

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - ania - 12.07.2009

tlgrphroad masz rację twój post nieszczególnie mnie zabódł, ale z żelazną zasadą niereformowalności radzę uważać, wiesz jak mówią "tylko krowa nie zmienia poglądów" Oczko

myślę, że czas najwyższy przejść na TY Uśmiech co Ty na to?
jestem Ania dla przyjaciół Anka (mimo, że w pracy używam imienia Janice Duży uśmiech )

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - tlgrphroad - 12.07.2009

Będzie mi bardzo miło zwracać się do Ciebie po imieniu, Aniu.

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Bart - 12.07.2009

tlgrphroad napisał(a):I jeszcze jedno: ludzie często mówią mi że jestem niereformowalny.

Nie ma ludzi niereformowalnych Uśmiech Jeśli chcesz, zawsze możesz się udoskonalić. Już pomijając fakt, że z czasem zmieniasz się tak czy inaczej.

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Filip - 17.07.2009

Witam
Nawiazując do tematu, sam nie mam wszystkiego co wyszło, brakuje mi muzyki filmowej Marka (aż wstyd sie przyznać Oczko ) Tak naprawde zebrać kiedyś cała dyskografie było ciezej płyty były mniej osiągalne i droższe , ostatnio mozna było wszystko nabyc w bardzo okazonalnych cenach.

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Bart - 17.07.2009

W Poznaniu trwa wyprzedaż w saloniku Kolportera w Galerii Pestka, parę dni temu nabyłem drogą kupna Local Hero za 20 zł Uśmiech Ostatni (jedyny?) egzemplarz niestety.

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - elsinore - 17.07.2009

Dotąd nie miałeś Oczko ?

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Bart - 17.07.2009

Nie :] W ogóle z solowych Marka sprzed GH mam tylko Local Hero (od paru dni) i Cal, oraz składankę Screenplaying. Bez bicia się przyznaję, że reszta gdzieś leży w mp3, ale raczej zakurzona Uśmiech

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - elsinore - 20.07.2009

Ja w ramach nadrabiania zaległości (strach się przyznać, jak Was czytam to w kompleksy olbrzymie popadam) stałem się ostatnio właścicielem Autumn in Nimes. Uśmiech

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - seska - 21.07.2009

elsinore napisał(a):Ja w ramach nadrabiania zaległości (strach się przyznać, jak Was czytam to w kompleksy olbrzymie popadam) stałem się ostatnio właścicielem Autumn in Nimes. Uśmiech

Bardzo ładnie wydany bootleg wydany jako legalny,sam go posiadam w swoich zbiorach
kto nie ma to polecam .Szkoda że niewychodzi wiecej wydawnictw z tras ; BIA czy OES Uśmiech

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - koobaa - 21.07.2009

Sorry, że znów się czepiam ale ten bootleg nie został wydany jako legalny. Żadne oficjalne źródło nie podaje go jako oficjalnego wydawnictwa. A więc nie jest legalnie rozprowadzany.
Management MK prowadzi w tej sprawie postępowanie wyjaśniające i z tego co wiem mieli to wycofywać z obiegu sprzedaży. A koncert jest świetny swoją drogą, tyle że można (i powinno się) dostać go za friko.

koobaa napisał(a):Sorry, że znów się czepiam ale ten bootleg nie został wydany jako legalny. Żadne oficjalne źródło nie podaje go jako oficjalnego wydawnictwa. A więc nie jest legalnie rozprowadzany.
Management MK prowadzi w tej sprawie postępowanie wyjaśniające i z tego co wiem mieli to wycofywać z obiegu sprzedaży. A koncert jest świetny swoją drogą, tyle że można (i powinno się) dostać go za friko.

W zupełności sie z tobą zgadzam bootleg jest nielegalny ,ale co niktórzy chyba stwierdzili
inaczej i wystawiają je na aukcjach. Sklepy internetowe nic sobie z tego nie robią zresztą
chyba temat akurat tego bootlegu DVD już był swego czasu poruszany Uśmiech

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Robson - 21.07.2009

Wtedy chyba chodziło o Rockpalast.

Robson napisał(a):Wtedy chyba chodziło o Rockpalast.

Rockpalast też jest "Legalny" Duży uśmiech

Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - filipk91 - 04.08.2009

Za Alchemie dam. tyle ile sobie zazycza, tyle dam Duży uśmiech