![]() |
|
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi (/showthread.php?tid=1232) |
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - jambore - 11.07.2009 Shiver napisał(a):Ale o co chodzi? Ze mam po parę egzemplarzy tej samej płyty? Nie , no skąd ? Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - filipk91 - 11.07.2009 A masz? Jeżeli była kiedyś taka dyskusja na forum, to mnie chyba nie było
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - jambore - 11.07.2009 filipk91 napisał(a):A masz? polecam m4n.pl Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - ania - 12.07.2009 tlgrphroad masz rację twój post nieszczególnie mnie zabódł, ale z żelazną zasadą niereformowalności radzę uważać, wiesz jak mówią "tylko krowa nie zmienia poglądów" myślę, że czas najwyższy przejść na TY co Ty na to?jestem Ania dla przyjaciół Anka (mimo, że w pracy używam imienia Janice )
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - tlgrphroad - 12.07.2009 Będzie mi bardzo miło zwracać się do Ciebie po imieniu, Aniu. Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Bart - 12.07.2009 tlgrphroad napisał(a):I jeszcze jedno: ludzie często mówią mi że jestem niereformowalny. Nie ma ludzi niereformowalnych Jeśli chcesz, zawsze możesz się udoskonalić. Już pomijając fakt, że z czasem zmieniasz się tak czy inaczej.
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Filip - 17.07.2009 Witam Nawiazując do tematu, sam nie mam wszystkiego co wyszło, brakuje mi muzyki filmowej Marka (aż wstyd sie przyznać ) Tak naprawde zebrać kiedyś cała dyskografie było ciezej płyty były mniej osiągalne i droższe , ostatnio mozna było wszystko nabyc w bardzo okazonalnych cenach.
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Bart - 17.07.2009 W Poznaniu trwa wyprzedaż w saloniku Kolportera w Galerii Pestka, parę dni temu nabyłem drogą kupna Local Hero za 20 zł Ostatni (jedyny?) egzemplarz niestety.
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - elsinore - 17.07.2009 Dotąd nie miałeś ?
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Bart - 17.07.2009 Nie :] W ogóle z solowych Marka sprzed GH mam tylko Local Hero (od paru dni) i Cal, oraz składankę Screenplaying. Bez bicia się przyznaję, że reszta gdzieś leży w mp3, ale raczej zakurzona
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - elsinore - 20.07.2009 Ja w ramach nadrabiania zaległości (strach się przyznać, jak Was czytam to w kompleksy olbrzymie popadam) stałem się ostatnio właścicielem Autumn in Nimes. ![]() Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - seska - 21.07.2009 elsinore napisał(a):Ja w ramach nadrabiania zaległości (strach się przyznać, jak Was czytam to w kompleksy olbrzymie popadam) stałem się ostatnio właścicielem Autumn in Nimes. Bardzo ładnie wydany bootleg wydany jako legalny,sam go posiadam w swoich zbiorach kto nie ma to polecam .Szkoda że niewychodzi wiecej wydawnictw z tras ; BIA czy OES
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - koobaa - 21.07.2009 Sorry, że znów się czepiam ale ten bootleg nie został wydany jako legalny. Żadne oficjalne źródło nie podaje go jako oficjalnego wydawnictwa. A więc nie jest legalnie rozprowadzany. Management MK prowadzi w tej sprawie postępowanie wyjaśniające i z tego co wiem mieli to wycofywać z obiegu sprzedaży. A koncert jest świetny swoją drogą, tyle że można (i powinno się) dostać go za friko. Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - seska - 21.07.2009 koobaa napisał(a):Sorry, że znów się czepiam ale ten bootleg nie został wydany jako legalny. Żadne oficjalne źródło nie podaje go jako oficjalnego wydawnictwa. A więc nie jest legalnie rozprowadzany. W zupełności sie z tobą zgadzam bootleg jest nielegalny ,ale co niktórzy chyba stwierdzili inaczej i wystawiają je na aukcjach. Sklepy internetowe nic sobie z tego nie robią zresztą chyba temat akurat tego bootlegu DVD już był swego czasu poruszany
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - Robson - 21.07.2009 Wtedy chyba chodziło o Rockpalast. Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - seska - 21.07.2009 Robson napisał(a):Wtedy chyba chodziło o Rockpalast. Rockpalast też jest "Legalny"
Kto ile dał dIRE sTRAITS i Markowi Knopflerowi - filipk91 - 04.08.2009 Za Alchemie dam. tyle ile sobie zazycza, tyle dam
|