![]() |
|
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! (/showthread.php?tid=110) |
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - Robson - 06.08.2005 Fakungio czy nie uważasz, że przez Twoje opinie tak po prostu komuś może być przykro? I po co to wszystko? Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - fakungio - 06.08.2005 "Zauwaz tez - drogi Fakungiodzie - ze wiekszosc osob, ktora tutaj przebywa zna sie na muzyce. Zna dzwiek gitary - zarowno tej knopflerowej, jak i wielu innych, ktore odpowiadaja naszym gustom (ktore - wszyscy tutaj mamy podobne) - claptonowej, stingowej, hendrixowej, slashowej itd... Jest to na pewno towarzystwo, ktore potrafi ocenic dzwieki gitary w sposob, ktory okreslibym jako specjalistyczny." Twórcy tego teksu gratuluję...Do jednego tygla wrzucić Claptona i Slasha, Hendrixa ...Jezuu Tak na marginesie Sting łapie się gitary klasycznej jak musi więc nie **....** (z kropkami też) głupot Brawo za skromność. PS. Słucham Knopflera od 20 lat. Znam jego wszystkie płyty. Odpływam jak słucham "Devill Baby" czy "Are we in trouble now" czy chociażby "Long Highway". Więc nie ******* mi tu o znajomości repertuaru.. W sposób specjalistyczny ocenić dźwięki gitrary...chłopie.. Pozdrawiam mimo wszystko resztę. Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - bartekold - 06.08.2005 Nie używamy tutaj słów wulgarnych. pozdrawiam Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - numitor - 06.08.2005 Dodam tylko,ze a )nigdzie nie pisalem,ze Sting gra na gitarze klasycznej - nie wiem skad wziales ten pomysl ? b ) nie wrzucalem ich do jednego - jak to okresliles - tygla. Pisalem o gustach, ktore panuja wsrod forumowiczow i podalem nazwiska kilku - przykladowych - gitarzystow. c ) nie wiem gdzie ja w swoim poscie zachowalem sie nieskromnie? Napisalem jednynie,ze tutaj ogolnie wszyscy znaja sie dobrze na dzwiekach gitary i wszyscy uznali, ze "glowa ich nie boli" od tych konkursowych utworow. O sobie nic nie pisalem. Nie oznacza to oczywiscie,ze uwazam,ze jestem skromny - ale moj wczesniejszy post w tym watku akurat kompletnie o tym nie swiadczyl. To tyle. Wiecej nie mam ochoty nic pisac. Ten watek jest w ogole o czyms innym, wiec jesli masz mi cos do powiedzienia - to pisz na GG lub PMa. Pozdrawiem CIEBIE (a nie "reszte") Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - MARTINEZ - 06.08.2005 "I zrozumiala jakie to brzdakanie jej chlopaka jest mizerne..." bzykanie )) hehee
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - numitor - 06.08.2005 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 6 2005, 11:14 PM
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - Michal - 07.08.2005 Proponował bym zignorować tego Pana, jak wiadomo z innych forów to najlepsza metoda na tzw. Trolla. Już zabłysną, pokazał sie na forum, powinno mu wystarczyć. Z mojej strony dodam tylko, ze łatwo jest krytykować a dużo trudniej samemu coś stworzyć. Wracając do tematu to najbardziej podobał mi się utwór Bartka, no po prostu lubię to jego rzępolenie hehehe, zwłaszcza na ławeczce .
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - Jedi_Kr - 07.08.2005 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Aug 5 2005, 08:37 PMHehe trzymam Cię za słowo Marti ![]() Tym razem odpuszczam głosowanie. Naprawdę nie wiem co wybrać. Każdy kawałek jest na swój sposób szczególny. Poddaję się
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - ania - 09.08.2005 kto to widzial, zeby miec prawo tylko do jednego glosu??!! :angry: skandal prosze panstwa!! domagam sie co najmniej trzech! p.s. faku- cos tam wierz mi- jesli kobieta nie ma ochoty na sex to wcale a wcale nie wina muzyki, ktorej slucha trzy minuty wczesniej. probowales z nia porozmawiac? czasem szczera rozmowa pomaga! Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - numitor - 09.08.2005 Cytat:Originally posted by ania@Aug 9 2005, 02:27 PMDobre
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - bartekold - 09.08.2005
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - Andrzej - 09.08.2005 Cytat:Originally posted by ania@Aug 9 2005, 01:27 PMAnia -tekst roku Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - bartekold - 09.08.2005 ...a potem jest mała frekwencja. Głosowało w konkursie tylko 31 osób. Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - ania - 09.08.2005 no wlasnie!! ja wam mowie, ze to wszystko wina prawa jednego glosu! zeby mi to bylo ostatni raz! nastepnym gosuje trzykrotnie! z prawem czy wbrew prawu
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - bartekold - 09.08.2005 Nie mamy na forum takiej ankiety. :( Chyba, że się znasz na tym i zrobisz taką na 3 głosy? Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - ania - 10.08.2005 ja i komputery to delikatnie mowiac mieszanka wybuchowa! wiec pozostanmy przy tym jednym glosie
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - majkel - 13.08.2005 liczba wyświelteń ankiety - 666
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - man2strong - 24.08.2005 a na rgbBlues ciagle tylko 3 glosy (( (zona, syn i brat ))) - zartuje....)zamknijmy juz ta ankiete i zrobmy kolejny konkurs... np. na najlepsze zdjecie gitary...
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - StonyRoadRider - 02.09.2005 A może na zlocie by tak zrobić konkurs na najlepsze wykonanie autorskie??
Konkurs Muzyczny Fanow - Glosowanie ! - majkel - 02.09.2005 bdb pomysł - popieram
|