![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 07.05.2006 Nagrywaj, nagrywaj choćby na jednym kanale !! Liczymy na Ciebie !! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.05.2006 Ale to chyba jaka powtórka prawda? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 07.05.2006 Nie powtórka. Co prawda kiedy też było podobne o BiA, ale to jest jednak inne. Mam nadzieję, że mnie sprzęt mimo zakłóceń nie zawiedzie. Trzymajcie kciuki
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.05.2006 Nie tylko trzymamy kciuki ale pokładamy nadzieję, że potem usłyszymy to na FTP.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 07.05.2006 Udało się 55 minut. Jutro zrobię obróbkę i postaram się wrzucić na FTP. Udanego tygodnia wszystkim!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - macsa - 08.05.2006 Dziękujemy i czekmy
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 08.05.2006 Kto ma kontakt do Numitora. Nie odpowida na maile i gadu. Potrzebuję się z nim jak najszybciej skontaktować. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 12.05.2006 Z cyklu - opowiastki Andrzeja. Wiosna ma tš specyfikę, że czas najwyższy wybrać się na spacer po miecie. Popatrzeć na zmęczone po zimie twarze ludzisków i wytknšć błędy władzy samorzšdowej , ktore tym razem już nie przykrywa nieg. Na odległoć wzroku zobaczyłem dwoje młodych ludzi bardzo serdecznie umiechajšcych się do mnie. Te umiechy na miecie sš mi skšdinšd znane, gdy zaszczyciłem swš osobš pewien program telewizyjny, a nagrodę, którš wygrala moja żona(20.000zł) przeznaczylimy na cel charytatywny, dzieki czemu czterdziestu dzieciaków mogło pojechać na obóz zdrowotno-rehabilitacyjny. Od tamtej pory tych ludzkich umiechów na miecie nieco więcej niż zawsze. Na te umiechy mam zwykle przygotowany stały swój tekst, a właciwie pytanie: "Czy Państwo się do mnie umiechacie ,czy ze mnie miejecie?"- zapytuję ...ale tym razem nie chodziło o program telewizyjny. Ci młodzi ludzie odpowiedzieli,cytuję: "CO PANU MÓWI WWW://KNOPFLER.PL" I jak mylicie ? zaryłem nochalem o polbrukowe kostki chodnikowe? No... prawie,prawie. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 12.05.2006 więc? któż to był? :ph34r: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 13.05.2006 Z cyklu opowiastki Andrzeja c.d. Nie omieszkalismy zamienić dwa słowa.Ci dwaj osobnicy to studenci Europejskiego Universytetu "Viadrina", który ma swš siedzibe w Słubicach i Frankfurcie. To taki troche polityczny Universytet reaktywowany przez największego (gabarytowo) Kanclerza Niemiec Helmuta Kohla i naszego premiera Tadeusza Mazowieckiego (tego pewnie już nie pamietacie zgodnie z zasadš "uczmy się kochać naszych polityków - tak szybko odchodzš"). Najbardziej popularne kierunki to politologia i ochrona rodowiska. Zatem w miecie co drugi młody człowiek to politolog lub ochroniarz rodowiska. Drugie tyle to zaoczni. I mimo iż specjalistów w tym zakresie starczy już na 120 lat w naszym regionie , Universytet dalej ksztalci w tym kierunku, na koszt podatników - zresztš A co - od przybytku głowa nie boli. Ale cel tych opowiastek Andrzeja jest jednak inny - chciałbym pochylić czoła pomysłodawcom i organizatoraom tego Forum. Czytajš nas - to jest sukces. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - numitor - 13.05.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@May 13 2006, 12:46 AMPamietamy, pamietamy - prawde mowiac - lepiej od obecnie bedacego. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 13.05.2006 Wywiad z Radia Złote Przeboje już na FTP (dział : "różne", nazwa pliku: "Wywiad z MK w radiu złote przeboje.mp3"). Polecam
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 13.05.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@May 12 2006, 05:18 PMja tez dodaje swoj piekny gest Andrzej!! przepiekny!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 13.05.2006 To wzruszajace Andrzeju i wartociowe jednoczenie. A ja wczoraj przy gwiadzisytym niebie nastawiłem A Night In Summer Long Ago i poczułem się rozanielony. A potem żeby trochę poczuć grunt pod nogami zabrzmiało Rollin' On.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 15.05.2006 Cytat:Originally posted by Robson@May 13 2006, 04:18 PMktos sie nam chyba tutaj zakochal ^_^
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 16.05.2006 :wub: B) Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 16.05.2006
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 19.05.2006 baloney again............... :unsure:
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Michal - 19.05.2006 ja jak jest ładny wieczór i patrzę sobie w gwiazdy to puszczam sobie Queen - The Miracle hehehehehe Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 19.05.2006 ja jak jest ladny wieczor i patrze sobie w gwiazdy puszczam sobie Claptona- River of tears ... cale szczescie, ze w Szkocji nie ma ladnych wieczorow i gwiazd zza chmur nie widac- tym sposobem nie robie tego za czesto............... p.s. nie wierze dzis w cuda, a przydalby mi sie jeden
|