Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.07.2010

Tak jest !! Właśnie leży na moim biurku Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Home Boy - 03.07.2010

Po ile chodziły??

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.07.2010

koobaa napisał(a):Wielkie dzięki za tę audycję - łezka mi się w oku kręci...
Popieram, Kuba, popieram...

Muzyczne Fascynacje - Home Boy - 03.07.2010

Czy ktoś nagrywa tę audycję?? Szczerze pierwszy raz słucham audycji Robsona i jestem mile zaskoczonyUśmiech, stylem prowadzenia przypomina mi trochę minimax Leszka AdamczykaOczko

" Bóg słucha Knopflera..."

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.07.2010

Relacje telefoniczne są nieziemskie - dziękuję Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - BET - 03.07.2010

macsa napisał(a):" Bóg słucha Knopflera..."

To jeszcze mi przypomnijcie kto i gdzie tak powiedzial, bo pamietam te slowa, ale nie potrafilem ich skojarzyc z miejscem i czasem.

Sluchamy z Karolina audycji bardzo spokojnie, subtelnie trawiac kazda kolejna nute, slowo i obraz wciaz zywy w pamieci - z Wroclawia i Londynu.a Ten rok to zdecydowanie Rok M.K. 2010. I nie tylko koncert i muzyka tutaj sie licza - takze to "fellowship of Mark" ktore tworzymy. Wiecej takich chwil w zyciu, oj wiecej...

Muzyczne Fascynacje - jambore - 03.07.2010

Też obecny.
Rozumiem,że audycja pojawi się na myszy.

Będzie, będzie Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.07.2010

Do usłyszenia po wakacjach...

Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 04.07.2010

Szkoda. Ale do usłyszenia Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - Robson - 04.07.2010

A ja nie wiem w ogóle co mam napisać. Koncert marzeń, potem after party a potem przeżyjmy to jeszcze raz słuchając przez radio. Słuchajcie jesteście niesamowici. Nie byłoby tego programu bez Was dziękuję za obecność i wszystkie telefony. Poruszajace opowiesci i znow jestem wzruszony. Szacunek.

Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.07.2010

Zapraszam gorąco tych, którzy nie mogli być przy odbiornikach wczoraj i uczestniczyć w tych magicznych chwilach - audycja już na gryzoniu...

Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 04.07.2010

Aaaaaaaaaa, nie wiedziaaałeeeem...

Muzyczne Fascynacje - Igor23 - 04.07.2010

właśnie jestem w 30 minucie...Andrzej proszę o złożenie cv do radia Uśmiech

Muzyczne Fascynacje - jambore - 05.07.2010

Już drugi raz wałkuję sobotnią audycję.Super opowieści -(prócz jednej).Robert wielkie dzięki za mozliwość przeżywania tych wzruszeń kolejny raz,i jeszcze,i jeszcze.

P.s.
W pracy dzisiaj NN.Nie dało sie inaczej.

Muzyczne Fascynacje - wAcEk - 05.07.2010

Audycja kapitalna od poczatku do konca. Gratulacje dla Prowdzacego i wszystkich ktorzy odwazyli sie zabrac glos na antenie i piszacych maile...
Emocje odzyly z taka sila ze nie sposob bylo oprzec sie wzruszeniu...

Muzyczne Fascynacje - Robson - 05.07.2010

I dla mnie również na nowo za każdym razem gdzieś tam cisną sie łzy do oczu. Ciesze sie że to nie był tylko mój program. Dzięki Wam zyskal jakiś niepowtarzalny charakter. A ja od piątku, soboty jakiś rozczulony jestemUśmiech Ale to fantastyczne uczucie. Chwilo trwaj? Zdecydowanie tak! Dziękuję.

ps. nie ukrywam że to tej audycji jestem bardzo przywiązany a w tym roku po raz pierwszy z różnych wzgledów wakacyjna przerwa z czym na poczatku trudno bylo mi sie pogodzić ale z drugiej strony ciesze sie że taki mocny Markowy akcent na zakonczenieUśmiech

Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 05.07.2010

Dopiero dzisiaj przesłuchałem audycje. Hm.......no to jeszcze raz

Muzyczne Fascynacje - Piotrec - 12.07.2010

Robson, wielkie dzięki za audycję!! No i oczywiście za możliwość skromnego debiutu w radiu Oczko Swoją drogą, to dziwne uczucie, usłyszeć siebie w rozmowie, której z wrażenia nie mogłem 'odtworzyć' sobie w pamięci Duży uśmiech