![]() |
|
Muzyczne Fascynacje - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Muzyczne Fascynacje (/showthread.php?tid=476) |
Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.07.2010 Tak jest !! Właśnie leży na moim biurku
Muzyczne Fascynacje - Home Boy - 03.07.2010 Po ile chodziły?? Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.07.2010 koobaa napisał(a):Wielkie dzięki za tę audycję - łezka mi się w oku kręci...Popieram, Kuba, popieram... Muzyczne Fascynacje - Home Boy - 03.07.2010 Czy ktoś nagrywa tę audycję?? Szczerze pierwszy raz słucham audycji Robsona i jestem mile zaskoczony , stylem prowadzenia przypomina mi trochę minimax Leszka Adamczyka
Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.07.2010 " Bóg słucha Knopflera..." Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 03.07.2010 Relacje telefoniczne są nieziemskie - dziękuję
Muzyczne Fascynacje - BET - 03.07.2010 macsa napisał(a):" Bóg słucha Knopflera..." To jeszcze mi przypomnijcie kto i gdzie tak powiedzial, bo pamietam te slowa, ale nie potrafilem ich skojarzyc z miejscem i czasem. Sluchamy z Karolina audycji bardzo spokojnie, subtelnie trawiac kazda kolejna nute, slowo i obraz wciaz zywy w pamieci - z Wroclawia i Londynu.a Ten rok to zdecydowanie Rok M.K. 2010. I nie tylko koncert i muzyka tutaj sie licza - takze to "fellowship of Mark" ktore tworzymy. Wiecej takich chwil w zyciu, oj wiecej... Muzyczne Fascynacje - jambore - 03.07.2010 Też obecny. Rozumiem,że audycja pojawi się na myszy. Muzyczne Fascynacje - macsa - 03.07.2010 Będzie, będzie
Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.07.2010 Do usłyszenia po wakacjach... Muzyczne Fascynacje - Ania_M - 04.07.2010 Szkoda. Ale do usłyszenia
Muzyczne Fascynacje - Robson - 04.07.2010 A ja nie wiem w ogóle co mam napisać. Koncert marzeń, potem after party a potem przeżyjmy to jeszcze raz słuchając przez radio. Słuchajcie jesteście niesamowici. Nie byłoby tego programu bez Was dziękuję za obecność i wszystkie telefony. Poruszajace opowiesci i znow jestem wzruszony. Szacunek. Muzyczne Fascynacje - macsa - 04.07.2010 Zapraszam gorąco tych, którzy nie mogli być przy odbiornikach wczoraj i uczestniczyć w tych magicznych chwilach - audycja już na gryzoniu... Muzyczne Fascynacje - filipk91 - 04.07.2010 Aaaaaaaaaa, nie wiedziaaałeeeem... Muzyczne Fascynacje - Igor23 - 04.07.2010 właśnie jestem w 30 minucie...Andrzej proszę o złożenie cv do radia
Muzyczne Fascynacje - jambore - 05.07.2010 Już drugi raz wałkuję sobotnią audycję.Super opowieści -(prócz jednej).Robert wielkie dzięki za mozliwość przeżywania tych wzruszeń kolejny raz,i jeszcze,i jeszcze. P.s. W pracy dzisiaj NN.Nie dało sie inaczej. Muzyczne Fascynacje - wAcEk - 05.07.2010 Audycja kapitalna od poczatku do konca. Gratulacje dla Prowdzacego i wszystkich ktorzy odwazyli sie zabrac glos na antenie i piszacych maile... Emocje odzyly z taka sila ze nie sposob bylo oprzec sie wzruszeniu... Muzyczne Fascynacje - Robson - 05.07.2010 I dla mnie również na nowo za każdym razem gdzieś tam cisną sie łzy do oczu. Ciesze sie że to nie był tylko mój program. Dzięki Wam zyskal jakiś niepowtarzalny charakter. A ja od piątku, soboty jakiś rozczulony jestem Ale to fantastyczne uczucie. Chwilo trwaj? Zdecydowanie tak! Dziękuję.ps. nie ukrywam że to tej audycji jestem bardzo przywiązany a w tym roku po raz pierwszy z różnych wzgledów wakacyjna przerwa z czym na poczatku trudno bylo mi sie pogodzić ale z drugiej strony ciesze sie że taki mocny Markowy akcent na zakonczenie
Muzyczne Fascynacje - Andrzej - 05.07.2010 Dopiero dzisiaj przesłuchałem audycje. Hm.......no to jeszcze raz Muzyczne Fascynacje - Piotrec - 12.07.2010 Robson, wielkie dzięki za audycję!! No i oczywiście za możliwość skromnego debiutu w radiu Swoją drogą, to dziwne uczucie, usłyszeć siebie w rozmowie, której z wrażenia nie mogłem 'odtworzyć' sobie w pamięci
|