![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 07.01.2006 Tawnuk długo nie wytrzyma Wracaj szybko!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 08.01.2006 Jak fajnie Koobaa, że wróciłe! Wprawdzie dzieli nas duuuuuża odległoć, ale przyjemnie mieć wiadomoć, że znów jest nas w tym kraju dwóch.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 09.01.2006 Mnie również jest raniej Olaf To wychylam Twoje Zdrowie (wprawdzie słabym kanadyjskim piwem ale szczerze i serdecznie )
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 09.01.2006 Robson przesyłka dotarla. Serdeczne dzięki.Przewalę jš(tę kasetę) ze 40 razy i między czasie przegram i odelę, zgodnie z Umowš Cywilno-Prawnš zawartš między naszymi stronami. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 09.01.2006 Bardzo się cieszę Cała przyjemnoć po mojej stronie
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 09.01.2006 Koobaa >> To u was nie ma polskiego piwa?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 09.01.2006 Olaph dzisiaj w nocy w Jeleniej Górze było -22 stopnie.Oj zawiało chyba z Kanady - brrr...... Gdzie Ty tam wyjechał przecież Jelenia to takie piękne miasto i jak wydzisz po Twoim wyjeżdzie nie ma teraz komu zagrzać "atmosfery". Wracaj Olaph zgotujemy Tobie takie same serdeczne powitanie jak Coobie. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 10.01.2006 Andrzeju, w Ontario zima teraz słabiutka... To na pewno nie z Kanady zawiało. Oczywicie, że moje miasto rodzinne jest piękne i kocham je na zabój. I, mimo że nie mieszkam tam od dobrych paru lat, tęsknię za nim bardzo. Ale rzeczywistoć twarda jest, a wyroki Allacha niezbadane, dlatego teraz jestem w Kanadzie. Najgorsze za, że nie mam pojęcia, kiedy wrócę. Hm... Włanie sobie przypomniałem, że 6 lutego minie dokładnie 8 lat, od kiedy wyprowadziłem się z Jeleniej Góry. Tego dnia miałem obronę magisterki w Poznaniu, a wieczorem siedziałem już w pocišgu do Warszawy. W nocy za prowadziłem swój pierwszy program w Kolorze. To były czasy...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 10.01.2006 Olaf - polskiego piffka tu jak na lekarstwo... W Toronto i większych osrodkach polonijnych pewnie macie tam wybór niezły a ja tu tylko raz widziałem Żywczyka ![]() Cytat:Wracaj Olaph zgotujemy Tobie takie same serdeczne powitanie jak Coobie.Mówię Ci Olaf, chociażby dla TAKIEGO Przyjęcia warto się do naszej Ojczyzny wybrać raz po raz Jeszcze raz Dziękuję!
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 12.01.2006 Żywiec, Tyskie, Leżajsk, Żubr i co tam jeszcze... Jest z czego wybrać. Ale u mnie od roku rzšdzi czeski Kozel.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 13.01.2006 :o o kurcze.... pozazdroscic.... Mnie poki co musi wystarczyc Moosehead i jemu podobne "specjaly".... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 15.01.2006 http://greenstreethooligans.com/one_blood512K_Stream001.mov Jakie skojarzenia? :> Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - majkel - 15.01.2006 ej ale to jest celowy plagiat prawda? przecierz chyba takimi kretynami nie sš
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 16.01.2006 dzisiaj urodziny ma SADE jak ktos z was pofatyguje sie na strone wp i do galerii jej zdjec to przy 18 wszystko stanie sie... hmm...jasne jak slonce no bo jak zostalo napisane ostatnio 'nie samym MK'
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 19.01.2006 MARK UZDROWICIEL !!!!!!!!!!!! To , że muzyka Marka leczy nasze dusze zdšrzylimy się już wszyscy przekonać. Dzi od rana boli mnie ucho i pół głowy mi rozrywa(to efekt cyklicznych wizyt na pływalni).Po południu mimo wszystko założyłem słuchaweczki i poleciało Communique. I jak sšdzicie - przeszło? No włanie nie - ale kurcze jako lżej. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - marcin.h - 19.01.2006 I przyjemniej się uczy do egzaminów. Nie, nie tak miałem powiedzieć. Mniej ucišżliwie, bo nauka do egzaminów nie jest przyjemnociš. A i Marek cudotwórcš nie jest, i z katorgi nie zrobi przyjemnoci, choćby nie wiem jakš piosenkę napisał. Ale fakt Andrzej, jako tak lżej
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 19.01.2006 Andrzeju doskonały wybór Moja ulubiona Communique Najczęciej powraca w letnie wieczory ale teraz kiedy marznę też musi ![]() ps. ale póki co serdecznie polecam Stany Zjednoczone. Koncerty nie opuszczajš mojego odtwarzacza
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 20.01.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jan 19 2006, 12:21 AMwygrzane lozeczko cieplutkie mleczko czosneczku zabek slowem medycyna ludowa... pomoc zawsze gotowa p.s. tylko nie przesadz z czosnkiem acha...muzyke NAWa aplikowac mozesz bez ograniczen ponoc nie wykryto efektow ubocznych... co najwyzej rozentuzjazmowane uczestnictwo na niejakim forum.pl
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 20.01.2006 ANIA Z medycyny ludowej, która jak wiemy czyni cuda, ponoć jeszcze sš dobre dwie pięćdziesištki wódki z pieprzem i dziewięć tak sobie. Też pomaga - "na wszystko" Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pawel - 20.01.2006 z medycyny ludowej, dla dziewczyn dobry jest na przeziębienie RUMJANEK: RUM do brzuszka JANEK do łóżka Janek wyszczypie ...i po grypie
|