![]() |
|
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Wątek: Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu (/showthread.php?tid=964) |
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - jambore - 11.06.2008 Byłem, sprawdziłem. Wszystko co Martinez napisał w 1 pocie zgadza się oprócz pogody Brak prognoz. Domki sš zaklepane. Dla chętnych istnieje możliwoc noclegów już od 11.08, Jak będzie mało "przyjezdnych" to domki pójdš się ..., wiecie co. To żaden problem. Mogę pomóc w komunikacji, PEKAESU nie mam , ale jakiego jeżdżšcego grata jeszcze mam , jak go nazwałem - pewnie jutro padnie na rodku skrzyżowania.Gdyby naprawdę było duuuuuuuużo chętnych , to oddam swój, domek rzecz jasna. Chociaż znajšc realia lat poprzednich, mało było chętnych na obchody urodzin Marka na północy- oprócz, Agi,Andrzeja, Macka z rodzinkš,Wojtka i kumpli, Bartka, Martiego, Mikołaja i znajomych,Robsona no i miejscowych.Pominšłem kogo? :mellow: A Krzysiek Shiver z żonš - zrobili nam Wielkš niespodziankę.
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - mirek - 12.06.2008 hmm moze i ja dolacze jak sie uda caly czas mysle nad tym
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 12.06.2008 Cytat:Originally posted by jambore+Jun 11 2008, 08:02 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jambore @ Jun 11 2008, 08:02 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ania_M@Jun 11 2008, 05:03 PMNormalnie tupnij nogš , że musisz [/b][/quote]Tupałam już obiema i nic. Ršk też użyłam...
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 13.06.2008 Jak mama jest na nie, to zawsze tata jest na tak. A jak już ja i tata jestemy na tak to mama nie ma wyjcia. Więc po dzisiejszej rozmowie z tatš, i z mamš już również, mogę napisać tylko jedno: Do zobaczenia w Sopocie!! Będzie nas troje. ![]() A tak nawiasem, to oficjalne rozpoczęcie Zlotu jakiego dnia będzie? 14.08? Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - mirek - 13.06.2008 pozdrawiam bede w tym czasie w kraju mam chec sie wybrac tylko ze mam 16.08 slub w rodzinie i musialbym wracac. ale na dwa dni moze uda mi sie wybrac Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - MARTINEZ - 14.06.2008 ania czytaj uwaznie - nie w sopocie tylko kolo tczewa
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 14.06.2008 Jakby nie było, to do zobaczenia B) Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - macsa - 15.06.2008 Waldek - czy znajdzie sie jedno wolne posłanie dla mojej skromnej osoby ? Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - jambore - 15.06.2008 Nawet dwa
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - ania - 03.07.2008 mam pytanie do ludzi z Krakowa... wybieracie się do Gdyni pocišgiem czy pakujecie się do samochodu? Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 08.07.2008 Jak na razie to ja sie juz pogubilam i prosze o wybaczenie, ale pare pytan zadac musze ![]() 1/ czy z racji koncertu Erica C., w Gdyni na miejscu meldujemy sie 14.08 czy dzien pozniej? 2/ jezeli 14.08, a nawet jezeli dzien pozniej, to gdzie to bedzie i jak tam dojechac? ![]() 3/ kiedy i gdzie swietujemy fakt, ze niejaki Marek K., zbliza sie juz do 60-tki? dziekuje.
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - jambore - 08.07.2008 Ania_M napisał(a):Jak na razie to ja sie juz pogubilam i prosze o wybaczenie, ale pare pytan zadac musze 1.Domki są od 14.08 - od rana 2.Będę pilnował wszystkich "zbłąkanych"- Jezioro Borówno Wielkie - Skarszewy 3.Chyba 16.08-sobota? Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 11.07.2008 Dzięki Jambi
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - mirek - 17.07.2008 Mi raczej sie nie uda dotrzec ale bede was wspieral na odleglosc tzn duchowo, moze i lepiej bo piwa by zabraklo
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 17.07.2008 Hu hu napić się piwa z księdzem to dopiero frajda (nie żebym ja chciała )
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 18.07.2008 Pogramy w piłkę?
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - MARTINEZ - 24.07.2008 no mozna- jest piasek i siatka )) ale mozna i w noge
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - Ania_M - 24.07.2008 MARTINEZ napisał(a):mozna i w nogeJa mogę, mam już zdatną nogę Wolę w siatę ale dostosuję się do reszty
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - ania - 30.07.2008 aniuś- same poprzerzucamy sobie piłkę bo ja też zdecydowanie wolę siatkówkę
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - macsa - 30.07.2008 ania napisał(a):aniuś- same poprzerzucamy sobie piłkę To ja wam pomogę
|