![]() |
|
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty (/showthread.php?tid=820) |
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - olaph72 - 02.03.2009 I słusznie.
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - ania - 04.03.2009 Olaf a masz jakieś zdjęcia z tego koncertu? Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - olaph72 - 05.03.2009 Mam, ale tylko daleki plan.
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Filip - 15.03.2009 Ania_M napisał(a):Nie wiem jak Wy, ale ja nie przepadam za płytami koncertowymi. Te w formacie DVD owszem są ok, ale CD z zapisem.... publika przeszkadza mi w odbiorze płyty. A ja nie wyobrażam sobie mojej fascynacji Dire Straits i Markiem bez tego mnóstwa nagrań koncertowych
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - JK7 - 16.03.2009 Muszę się zgodzić z jedną i drugą wypowiedzią... Choć z Anią nie zgodzę sie w 100%, jednak co do jednego na pewno - Nic nie zastąpi koncertu na żywo, ale te setki nagrań, mniej czy bardziej profesjonalnych są niezbędne. Również nie wyobrażam sobie mojej fascynacji dIRE sTRAITS i Markiem Knopflerem bez tych wszystkich koncertów DVD i CD... Ciągle jednak jest niedosyt a kumuluje go brak oficjalnych wydawnictw. Szkoda, może kiedyś coś się ruszy... Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - .:Olaf:. - 24.03.2009 Cholera, wyobraźcie sobie... Alchemy na dvd ktoś by wreszcie pomyślał i to wydał...:/
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - filipk91 - 24.03.2009 Jest na VHS. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - seska - 25.03.2009 .:Olaf:. napisał(a):Cholera, wyobraźcie sobie... Alchemy na dvd Przecież jest wydane na DVD tylko dobrze poszukać
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - jambore - 25.03.2009 Można zrobić z VHS Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Robson - 25.03.2009 Nie jest wydane na DVD. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - seska - 25.03.2009 Robson napisał(a):Nie jest wydane na DVD. A właśnie że jest DVD osobiscie widziałem na Allegro i to nie raz, ale niewiem przez jaką wytwurnie było wydane. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Robson - 25.03.2009 Nie jest wydane na DVD uwierz mi. Na Allegro różne rzeczy widziałem a przecież rozmawiamy o oficjalnych wydawnictwach a aLCHEMY nietety takiego się nie doczekało. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - seska - 25.03.2009 Robson napisał(a):Nie jest wydane na DVD uwierz mi. Na Allegro różne rzeczy widziałem a przecież rozmawiamy o oficjalnych wydawnictwach a aLCHEMY nietety takiego się nie doczekało. Niestety w dalszym ciągu nie moge się z tobą zgodzić, nie moge zaprzeczyć temu co widziałem .Nie twierdze że było oficjalnie wydane ale było na DVD tak jak wychodzi na DVD ON the night ale jeśli mowa tylko o oficjalnych to wporzadku. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Robson - 25.03.2009 A ja myslałem że tylko o oficjalnych rozmawiamy. To co widzialeś to podróba. Seska myślisz że gdyby aLCHEMY ukazało się na DVD to nie miałbym tego wydawnictwa?
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - seska - 25.03.2009 Kilka postów wcześniej "olaf" napisał że dobrze by było żeby wyszło na DVD więc zrozumiałem że chodzi o" Nośnik" a nie o oficjala. A o co chodziło samemu Olafowi tego nie wiem
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Robson - 25.03.2009 No właśnie. Wydaje mi się że to oczywiste jeśli rozmawaimy o braku aLCHEMY na DVD to myślimy o oficjalnych wydawnictwach
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - seska - 25.03.2009 Tak zgadza się ale nie wszyscy przywiązują aż taką wage do tego żeby było to aż tak oficjane nie bądzmy wszyscy tacy święci. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - Robson - 25.03.2009 Zaraz moment po co od razu mówić o świętości. aLCHEMY ukazalo się tylko na VHS a Ty napisałeś że wyszło na DVD co jest nieprawdą i to chciałem Ci uświadomić a Ty uparcie twierdzisz że jednak tak. Co ma do tego nośnik? Tzn. że jak ja sobie przegram z VHS na DVD zrobię okładkę i zamieszczę to na Allegro to powiemy że wyszło na DVD? Nie dajmy się oszukać. OFICJALNIE nie ma AlCHEMY na DVD i koniec tematu. Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - filipk91 - 25.03.2009 seska, nie mówimy o świętościach i niepokalanych poczęciach. Po prostu alchemy na dvd nie ma i już chyba nie będzie. No chyba, że ktoś się obudzi z ręką w nocniku
Dire Straits & Mark Knopfler - Koncerty - seska - 25.03.2009 Czy w którymś poście napisałem że wyszło ofcjalne DVD Alchemy ? napisałem że wyszło przez wytwurnie ale niewiem przez jaką, Nie twierdziłem upacie że wyszło oficjalne Alchemy bo nie wyszło wiem o tym. ps.Czy DVD Nimes wyszło na DVD-R plus okładka z drukarki niestety nie ,wyszło przez nieznaną wytwurnie i nie jest to DVD-R mało tego wepchali to w gazete i częsc ludzi uznała to za oficjala.Tak samo było z Alchemy które widziałem i zapewniam cie że nie było to przegrywne na płyte dvd domowym sposobem plus okładka a że nie było to oficjalne to druga strona medalu. |