![]() |
|
Kill To Get Crimson- Promo Tour - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Kill To Get Crimson- Promo Tour (/showthread.php?tid=736) |
Kill To Get Crimson- Promo Tour - Robson - 21.10.2007 Obawiam się że o jakš kase na pewno też się musi "rozchodzić" Też nie znam szczegółów. Ale z drugiej strony to może nawet lepiej
Kill To Get Crimson- Promo Tour - Robson - 26.10.2007 Kuba czy Piotr Kaczkowski dał znać? Kill To Get Crimson- Promo Tour - koobaa - 26.10.2007 Tak jak się spodziewałem - w skrzynce mailowej - cisza. Wysłałem mu kilka wiadomoci, niektóre z załšcznikami, lecz nie odpowiedział. Trzeba by posłuchać czy może co powie na antenie. Może dzi po północy .
Kill To Get Crimson- Promo Tour - Robson - 26.10.2007 Obawiam się że jeli nie odpowiedział od razu to raczej to nie nastšpi Po północy dzi raczej nie, bo nie ma audycji może w najbliższš niedziele ale co jestem sceptyczny.
Kill To Get Crimson- Promo Tour - koobaa - 26.10.2007 No włanie, ja niestety też nie liczę na odpowied. Ale przynajmniej spróbowalimy. To już nie ma minimaxu w pištki po północy? Kill To Get Crimson- Promo Tour - Robson - 26.10.2007 Bardziej w czwartki po północy. Ale masz rację Kuba to już jest pištek
Kill To Get Crimson- Promo Tour - koobaa - 26.10.2007 Aha . Gdzie mi dzwoniło, ale nie wiedziałem gdzie . A wczoraj/dzisiaj była audycja? Jeli nic nie powiedział, to raczej szanse marne.
Kill To Get Crimson- Promo Tour - Robson - 26.10.2007 Teraz miniMAX wydłużony o godz. i zaczyna się o 23 czasu polskiego i trwa do 2.00 po północy. Słuchałem uważnie Markowych ladów żadnych. Kill To Get Crimson- Promo Tour - koobaa - 26.10.2007 No to szkoda . A dostał na tacy pełen pakiet, łšcznie z trzema kawałkami LIVE oraz numerami telefonów i faxem do PCM.
Kill To Get Crimson- Promo Tour - Robson - 26.10.2007 To już lepszych argumentów nie widzę. Ci sławni prezeterzy...Ale cieszę się Kuba że taki sygnał poszedł od Ciebie może jednak jeszcze połknie haczyk
Kill To Get Crimson- Promo Tour - anrom - 27.10.2007 Człowiek sobie spokojnie pracuje w pracy, a tu takie rzeczy panowie przygotowujš, no proszę... Kill To Get Crimson- Promo Tour - hillbilly - 20.11.2007 http://www.ianlewis147.com/mk/ Tym co wczoraj w nocy spali zamiast słuchać, Mark w BBC Radio 2 Kill To Get Crimson- Promo Tour - grzegorz - 20.11.2007 Było ''Local hero'' i ''So far away". Do cišgnięcia z dimeadozen. Kill To Get Crimson- Promo Tour - jamm - 30.11.2007 Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 21 2007, 06:11 PMwczoraj zupelnie przypadkiem przypomnialo mi sie jak w pociagu, w drodze do bydgoszczy na koncert petera hammilla poznalem grzegorza zembrowskiego... wspolpracownika kaczora... czasem prowadzi za niego w zastepstwie minimax... /mial przeprowadzic z peterem wywiad/ pozniej spotkalem go rowniez przed koncertem marillion wiec jestesmy na 'czesc'... to mlody chlopak ale wydaje sie byc pasjonatem... wiec moze do niego uderzyc... mysle ze on przynajmniej pogada z kaczorem i odpisze jakie kaczor ma na te sprawe zapatrywanie... to co kooba... ty piszesz do niego czy mam sie tym zajac? Grzegorz ZembrowskiDziennikarz grzegorz.zembrowski@polskieradio.pl Kill To Get Crimson- Promo Tour - jamm - 06.12.2007 no i wzieli sie chlopaki poobrazali... zero reakcji... :blink: :wacko: Kill To Get Crimson- Promo Tour - Raingod - 06.12.2007 jak to napisal Ignacy Krasicki - Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Czyzby nasi koledzy przyznali jednak racje zarzutom, ktore mieli do nich niektorzy uzytkownicy forum i robili klasyczna "obraze majestatu"? Uderz w stol..... Kill To Get Crimson- Promo Tour - koobaa - 07.12.2007 Cytat:Originally posted by jamm@Nov 30 2007, 08:44 AMWybacz jamm, za spónionš reakcję. Zaglšdam na forum znacznie rzadziej ostatnio - z różnych względów. Jak znajdę chwilkę to napiszę do tego gocia, jednak na razie jestem mocno zajęty. P.S. Raingod, nie wycišgaj pochopnych wniosków. Na tym forum jestem bardziej aktywny niż Ty. Przyznaję jednak, że mocno się zniechęciłem do dzielenia się moim zdaniem tutaj, co nie znaczy, że nie zaglšdam raz po raz. Niestety, bez postów Robsona niewiele się tu dzieje, dlatego zaglšdam coraz rzadziej. Kill To Get Crimson- Promo Tour - Raingod - 07.12.2007 Dobrze ze sie odezwales - mam nadzieje ze moja drobna prowokacja w tym pomogla ![]() A moja aktywnosc jest jak zawsze - po prostu jej nie ma praktycznie bo tematow nowych nie potrafie wymyslec a stare sie wyczerpaly ;D W kazdym razie dobrze ze jestes nadal - mam nadzieje ze Robson tez wroci do pisania, bo to nie polega na tym aby sie zniechecic i sie schowac - tylko przemyslec pewne westie i dalej zaskakiwac swoja najprawdziwsza Markowa erudycja, w ktorej ani Tobie ani Robsonowi nikt nie podskoczy a poczytac bardzo milo . Kill To Get Crimson- Promo Tour - BET - 07.12.2007 Obiektywnie stwierdzam, ze bez Kuby i Robsona to forum bardzo duzo traci.... Kill To Get Crimson- Promo Tour - HOWARD - 18.12.2007 Bez dwóch zdań. To co? Wrócicie Robson i Kooba? Będzie co z tego ?
|