![]() |
|
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 (/showthread.php?tid=696) |
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 08.10.2007 Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 8 2007, 07:47 PMwięc tak, co do browarmii... to spoko rezerwowałam tam kiedy stolik. przeważnie mówiš, że trzeba na osobę wydać ok 50 zeta, ale tego nigdy nie sprawdzajš... zastanawia mnie włanie jak znaleć miejsce, gdzie można spokojnie pucić płytkę MK... cały czas kombinuję, bo fajne klimatyczne miejsca (np Klub Klimat ) w soboty organizujš koncerty. to musi być po prostu pub. może co na krakowskim albo starym miecie? jakie opcje? no bo oczywicie będzie trzeba zarezerwować stolik.. a potem na niadanie standardowo trzeba ruszyć się do lemona ![]() PS.w każdym miejscu w sb przy rezerwacji trzeba się zdeklarować, że jakšs tam kwotę wyda się na osobę Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 08.10.2007 Wiesz gdyby to nie była sobota to pewno w wielu miejscach zgodzili by się pucić płytkę nie baczšc na niewielkš iloć innych goci a tak to muszš też mieć wzglšd na pozostałš klientele. Ja to lubię Pianobar czasami nawet dobrowolnie puszczš MK ale w sobotę to pewno jaki koncert będzie - więc odpada. Mylę że wynegocjować co w tym stylu w takich lepszych-bardziej komercyjnych miejscach było by trudno. Ciekaw jestem jak by sprawa w tym JIMMY BRADLEY'S wyglšdała co tam się dzieje w soboty wiesz może? Mylę że trzeba by się było po prostu przejć do paru miejsc i zapytać, co o tym mylisz. Jeli chodzi o obecnoć to na jakš frekwencję możemy liczyć ?? Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 08.10.2007 Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 8 2007, 08:14 PMteż mylę, że trzeba się przejć... co do frekwencji to jest dobre pytanie pare osób się kiedy zdeklarowało, ale teraz nic nie piszš, zatem.. ludzie czekamy na listę obecnoci optymistycznie (bioršc pod uwagę wszystkich co kiedykolwiek się deklarowali) ok 10 osób... wersja pesymistyczna nie mam zielonego pojęcia spotkanie bardziej kameralne będzie ja sobie po prostu nie wyobrażam, że wszyscy co mieszkajš w wawie jako nie przyjdš... nie majš wyboru, muszš być ![]() PS. to robimy rajd po knajpach? ![]() PS2. te 10 osób to wyliczone bez osób towarzyszšcych... Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 08.10.2007 pamiętam.. kiedy byłam w piano bar http://www.pianobar.com.pl/ super opcja. trzeba się przejć i pogadać
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 08.10.2007 Ok. To ja mylę: 1. lista obecnoci 2. faktycznie trzeba się przejć do kilku knajpek i zorientować w sytuacji, odezwę sie jako jutro na prv to co uzgodnimy w tej kwestii Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ania - 09.10.2007 różnie to w życiu bywa, ale plan jest planem ![]() planuję zatem być w końcu muszę poznać nowš płytę Marka, a nie ma ku temu lepszej okazji
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - BET - 09.10.2007 W Bradleyu bywam dosc czesto. Fajna knajpeczka, bardzo klimatyczna, ale trzeba wziac poprawke na transmisje meczy (w sobote to raczej pewnik) na ktore przychodza gromady Irlandczykow
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 22.10.2007 Termin spotkania jak by nieubłaganie się zbliża, a sprawy organizacyjne doć nieznane... A może całoć już nie aktualna, bo cisza w temacie doć niepokojšca ... Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 23.10.2007 Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 22 2007, 09:21 PMa wysłałam wiadomoć na PW w sprawie wyboru knajpy... Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 24.10.2007 Witam. Słuchajcie dzi z Ptysiš zrobilimy honorowš rundkę po knajpach i zarezerwowalimy dla Nas 10 miejsc w Piano Bar ( http://www.pianobar.com.pl/indexin.php ) na godzinę 19 w sobotę (27 padziernika). Więc rezerwujcie sobie czas, organizujcie znajomych i widzimy się w sobotę. Dogadalimy sie z obsługš, że będzie można sobie pucić sobie naszš płytkę z muzykš MK, a 21 będzie tam jaki koncercik Jazz'owy na żywo więc mylę, że też będzie ok. Czekamy na potwierdzenie obecnoci... Pozdrawiam Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - BET - 25.10.2007 Postaram sie pojawic, ale na chwile obecna nie moge jeszcze ostatecznie potwierdzic.
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 26.10.2007 więc wysłałam pare emaili i narazie cicho... ale zakładam, że to po prostu milczšce potwierdzenie, że będziecie ja będę z jednš lub nawet dwiema osobami towarzyszšcymi.. lokal wydaje się naprawdę fajny, a obsługa jest przemiła więc do zobaczenia jutro!
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Shiver - 28.10.2007 ech Warszawka... chyba się wyprowadzę ![]() Kto nie dotarł wczoraj ma ostatniš szansę... dzi o 19:00 Gorlicka 2/72. Wygodna kanapa, muzyka i wysokoprocentowe trunki zapewnione
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - MARTINEZ - 28.10.2007 za duzo pracy ( nowa jak przestane zmieniac to w koncu zaczne wyjezdzac ![]() to teraz opowiadajcie jak bylo ?! Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - pogdan - 28.10.2007 Może uderzę nie wiem a kto jeszcze byłby? Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 30.10.2007 Cytat:Originally posted by Shiver@Oct 28 2007, 10:42 AM Było nas malutko i tylko przez troszkę pogadalimy, ale parę fotek zostało zrobionych Knajpka fajna, trunki całkiem całkiem... w szczególnoci taki jeden czerwony Fotki poniżej... co do spotkania u Shivera ogólnie klapa.. heh... rozchorowałam się... mam nadzieję, że jako możemy znowu ustawić jaki termin... może ten weekend??!!![]() Shiver i tajemnicza osóbka heheh ... czyli moja przyjaciółka Agnieszka ![]() ![]() bardzo fajna ksišżka... ahh :wub: ![]() fajna koszulka ![]() Adam, Agnieszka, Agnieszka... same imiona na "A" heheh ![]() to tyle fotek... Dziękuje za fajny wieczór! Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - Andrzej - 30.10.2007 Czy Adam na zdjęciu, to Aaaadam,Adam 82,Adam87,AdamM - bo tylu mamy Adamów na Forum na "A". Nie mylić z Andrzejem bo też jest na "A". Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - AdamM - 30.10.2007 Adam na zdjęciu to AdamM Pozdrawiam Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - ptysia - 30.10.2007 Cytat:Originally posted by AdamM@Oct 30 2007, 08:57 PMups... przepraszam za zjedzenie literki M
Spotkanie W Stolicy - Padziernik 2007 - macsa - 31.10.2007 No Aga jak ty cudnie wyglšdała !! Po prostu bomba !! Dlaczego mam tak daleko do Wawy... W wšskim gronie ale za to kameralnie i bliżej można się poznać... A czy kto (np. Aga) podzielił się płytkš z ostatniego zloty ( np. z Shiverem) ?? |