![]() |
|
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: Zloty sopockie (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Wątek: Zlot W Sopocie - sierpien 2007 (/showthread.php?tid=665) |
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 10.07.2007 a co z Patique ? dasz rade byc wczesniej ? w koncu chodzi o to zeby kogos nowego poznac ![]() a poza tym sobota raczej bo niektorzy pewnie pracuja co do Jethro tull to mam fajny koncert Uriah Heep - Accusticaly Driven i goscinnie wystepuje znany nam gosc na flecie ![]() jambo to bierz na sobote ale juz kolo 16stej ![]() przed tancami cos zagramy - spytaj czy mozna i najlepiej zadzwon albo osobiscie bo wiesz jak jest przez meila Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Marcin_Kr - 10.07.2007 kurcze- będę na urlopie, niestety zagranicznym
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Patique - 17.07.2007 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jul 10 2007, 07:32 PMSorki Marti, ale bilet z Dublina do Gdanska mam od dawna zarezerwowany na 14 sierpnia a terminu urlopu nie da rady zmienic, bo i tak dwa miesiace walczylem zeby go dostac (u nas nie daja urlopow w okresie walacyjnym ze wzgledu na duzy ruch w interesie...). Poza tym nie chce zebyscie termin zlotu ustalali "pode mnie" gdyz nie chce sytuacji ze przez to komus innemu nie bedzie pasowalo i nie przyjedzie. Poza tym ustalone bylo ze wybiera wiekszosc i niech tak zostanie. Niemniej dzieki Marti za gest. ^_^ Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - kuba87 - 17.07.2007 Nie wiem na 100% jeszcze ale prawdopodobnie mnie nie będzie w Sopocie - dostałem wraz z Narzeczonš oferte organizowania kampanii reklamowej Nestea i będziemy wówczas gdzies nad polskim morzem, chyba jurata ( mam nadzieje jednak, że jako uda się połšczyć oba wydarzenia i chociaż na chwile trafić do Sopotu... Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 18.07.2007 ok to moze teraz napiszemy kto bedzie ?
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 18.07.2007 To dobry pomysł z listš obecnoci bo wyglšda na to, że niewielu nas będzie tego 11 sierpnia w Daily Blues Więc jesli się nic nie zawali to ja zgłaszam swojš obecnoć A ty Marti będziesz z Bartkiem ?? Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 18.07.2007 Ja na pewno będę... przyjeżdżam na pare dni
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 21.07.2007 bartek ponoc nie... ja jeszcze nie wiem poniewaz zmieniam prace i nie wiem czy dam rade z tego powodu Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Andrzej - 23.07.2007 Ja będę w Sopocie.....ostatnio sporo nawiwijałem swojš nieobecnociš w Krakowie. Nie mogę zawieć samego siebie. Poza tym może w końcu i nareszcie podam dłoń Macsowi, bo jako los do tej pory skutecznie nas rozdzielał. Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 23.07.2007 Cytat:Poza tym może w końcu i nareszcie podam dłoń Macsowi, bo jako los do tej pory skutecznie nas rozdzielał. I TO MI SIĘ PODOBA !! ![]() Andrzeju też liczę na ucinięcie Twojej dłoni !! Do zobaczenia . Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Trissi - 28.07.2007 Wczoraj przyszedł do mnie list :/ 11 sierpnia wyznaczyli mi obowišzkowe spotkanie w sprawie studiów. Więc nie przyjadę na zlot :/ :/ :/ Porażka. Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - BET - 29.07.2007 Ja bede w tym czasie prawdopodobnie gdzies na pojezierzu pomorskim wiec moze uda mi sie jakos zahaczyc o Sopot, ale wyglada na to ze tez bedzie ciezko :/ Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ania - 31.07.2007 ja niestety też nie mogę planujemy większš wyprawę do Moskwy B) i nad Bajkał (włanie czekamy cierpliwie na wizy) stšd przygotowania sš dla mnie priorytetem tegorocznych wakacji. Do ostatniej chwili mylałam, że uda mi się wszystko pogodzić, ale nie można mieć wszystkiego tymczasem niech się wam pogoda uda! bo, że humory wam dopisujš zawsze i wszędzie to pewne jak w banku
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 31.07.2007 Szkoda
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - MARTINEZ - 31.07.2007 Ludzie moment moment.... a nie jestesmy umowieni na piatek 10 czasem ? prawdopodobnie uda sie dojechac z filipem i krzyskiem z kapeli... rozmowy trwaja ![]() wyjazd z krakowa ( auto lub pociag ) okolo 22.15 czwartek , przyjazd piatek rano 7.00 sopot trissi jak mogli ci wyznaczyc w wakacje w sobote ? zniszcz listprzeciez jestes na wakacjach w afryce... jak nie bedziesz chyba nie dostaniesz dwojki z zachowania ? moze mozesz kogos wyslac na durne spotkanie organizacyjneps zawsze mozesz sie rozchorowac
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 31.07.2007 więte słowa Marti - jak to do cholewki w tš frekwencjš !! Raz w roku aby uczcić urodziny Mistrza i nikt nie ma czasu !! Wstyd !! :angry: Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - ptysia - 31.07.2007 Ja zamierzam przybyć już w czwartek może będzie fajna pogoda i wtedy... plaża welcome to to jest mój superrrr plan B)See ya in Sopot! Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Raingod - 02.08.2007 Hejka. Melduje sie w Sopocie w sobote ![]() Prawdopodobnie przywioze kolege, ktory jest fanem Marka od wielu wielu lat
Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - Raingod - 09.08.2007 To kto w koncu bedzie? LISTA!!!! Zlot W Sopocie - sierpien 2007 - macsa - 10.08.2007 Drugi na licie Z kolegš prawdopodobnie, albo dwoma...
|