![]() |
|
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? (/showthread.php?tid=56) Strony:
1
2
|
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - seba - 01.06.2005 Cytat:Originally posted by Eowyn@Jun 1 2005, 05:21 PMA wiedział stąd, że zasugerowałaś, że twoje imie Ci się kojarzy z Martinezem. Noi Howard zgadł .
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - HOWARD - 01.06.2005 A potem jeszcze howard popatrzył do Profilu Eowyn i się "upewnił"...(MSN Identity) Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Eowyn - 01.06.2005 o wow, no, to jesteś bardzo spostrzegawczy Wszyscy obstawiają zawsze na "Martina", a mnie SŁABI jak ktoś mi wyleci "Martinko"... :blink:
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - grzegorz - 01.06.2005 Cytat:Originally posted by Eowyn@Jun 1 2005, 05:21 PMEowyn przetłumacz mi to XD z polskiego na nasze, bo nie kumam :wacko: . Tylko mnie nie kop tymi butkami z awatarka
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Robson - 02.06.2005 Te buciory to takie jak punki noszą prawda? No tak zapomniałem w tym roku nastąpi reaktywacja koncertu w Jarocinie ![]() ps. a pro po Eowyn czy Twoj avatarek ma jakiś zwiazek z utworem "Quality Shoe"?
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Eowyn - 02.06.2005 Hmm... Robiłam avatarek z moimi butami, bo nie miałam weny ![]() Punki noszą raczej trampki (mam też, ale bez zdjęcia ), takie raczej rocknrollowcy i metale noszą... O lol, ja metalem XDDobra, buxka więc... To jest nic więcej niz buźka : D tylko że zamiast : daje się X , oznacza to martwy ze śmiechu
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - aaadam - 02.06.2005 A może sprawdzimy kim są z wykształcenie fani z knopfler.pl ? Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Trissi - 03.06.2005 to zaczniemy od Ciebie
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - kszaq - 03.06.2005 Cytat:Originally posted by Robson@Jun 2 2005, 02:08 PMnie tylko punki nosza ja tez nosze a do pukow sie nie zaliczam Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - aaadam - 03.06.2005 Cytat:Originally posted by Trissi@Jun 3 2005, 08:24 AMInżynier
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Eowyn - 04.06.2005 ja się nie liczę ;P Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - HOWARD - 04.06.2005 Aaadam, a dokładniej?
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - aaadam - 05.06.2005 dokładniej, to w dzisiejszych czasach muszę być inżynierem od wszystkiego, ale skończyłem budownictwo (chociaż skończyłem też drugi fakultet i tamten kierunek był bardziej uduchowiony) Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Steeven - 26.11.2006 Nie chciałem zakładać odrębnego wštku, bo sam nie wiem, czy informacja jest tego warta. To pewnie kolejna muzyczna ploteczka. Ale, żeby nie było, że zostawiam jš tylko dla siebie, napiszę.. Moja Sympatia włanie przysłała mi sms z nowinš, że ponoć słyszała parę chwil temu w radio, że grupa Dire Straits (pamiętacie takowš? ) ma wznowić działalnoć, czyli po muzycznemu mówišc "reaktywować się". Wspólne występy (A może chodziło o pracę nad albumem? Nie wiem) majš zaczšć się w przyszłym roku. Nie wiem, nie słyszałem na żywo tego. Tylko przekazuję dalej...
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - HOWARD - 26.11.2006 :-) Nic nie mówię, ale proszę Cię Steeve, dopytaj tej znajomej o szczegóły i zapodaj nam, wiesz jak jestemy ciekawi każdego newsa:-) Pozdrawiam! P.S. Mam 95 % pracy mgr, a po napisaniu jej powinienem częciej bywać na forum..
Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Robson - 26.11.2006 Może powrócił gdzie temat okolicznociowego koncertu na Glastonbury w 2007. Kim Sa Z Wyksztalcenia Czlonkowie Grugpy Ds ? - Steeven - 26.11.2006 Bardzo możliwe. Niestety, nic więcej nie wiem. Powiedziała faktycznie o jakim koncercie w USA. Ale czy to miało by byc jedyne, tego nie wiem. Jest wielce prawdopodobne, że prezenter pewnie sam przesadził. |