![]() |
|
Pasje pozamuzyczne - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Pasje pozamuzyczne (/showthread.php?tid=507) |
Pasje pozamuzyczne - Bart - 20.10.2006 Hi hi, ale się fajnie temat o pasjach pozamuzycznych potoczył
Pasje pozamuzyczne - pablosan - 22.10.2006 Witam Do 21 roku życia z wielkim zapałem trenowałem piłkę nożna i chciałem być zawodowym piłkarzem-łatwa i przyjemna praca i duże pienišdze... Widziałem o futbolu prawie wszystko, każdy mecz był czym wyjštkowym, itd. itd.-prawdziwa szajba Teraz to ostygło znacznie, a dodatkowo od wielu lat jestem pasjonatem sztuki kabaretowej przede wszystkim z Zielonej Góry. Dlatego teraz kabaret jest mojš największa pasjš Reszta pozamuzycznych spraw stanowi moje zainteresowanie i raczej nie nazwał bym tego pasjš.
Pasje pozamuzyczne - koobaa - 22.10.2006 Mylę, że ten wštek jest bardzo odpowiedni by umiecić w nim ten link: Poza muzyczne pasje Marka K.
Pasje pozamuzyczne - Robson - 22.10.2006 Kubo Drogi jak Ty wynajdujesz te wszystkie skarby? Super. Dzięki. Bardzo interesujšce. Wiedziałem, że Mark uwielbia szybkie samochody, ale widzę że to Go wręcz pochłania B)
Pasje pozamuzyczne - macsa - 22.10.2006 wietny materiał Koobaa - wielkie dzięki za linka... Co my bymy bez Ciebie zrobili.... Pasje pozamuzyczne - ania - 22.10.2006 maple wielkie dzieki speedway to nazareth nabralo innego wymiaru B) jak uslyszalam 'I've never grown up fully ... ' to siem usmialam serdecznie bo z biegem czasu zaczynam myslec o sobie w podobny sposob ![]() co prawda slowami Piotrusia Pana 'wszystkie dzieci, oprocz jednego, juz dorosly' ![]() ten drugi film to jeszcze jeden GLOS w forumowej dyskusji http://www.forum.knopfler.pl/index.php?showtopic=1047 ![]() trzecia czesc filmu to moja ulubiona :wub: co prawda to nie Harley-Davidson ... ale Vincent Black Shadow HRD tez niczego sobie ... p.s. milosnikom szybkosci polecam moj ukochany film 'Wiatr'. ogladam go pasjami ^_^
Pasje pozamuzyczne - Andrzej - 24.10.2006 Cytat:Originally posted by macsa@Oct 17 2006, 09:00 PMUmieszczenie zdjęcia mojej żony na Forum nie miało tylko na celu zaspokojenia ciekowoci Macsa. Powód był też inny. Bardzo chciałem umiescić jej zdjęcie ponieważ mimo, iż nie uczestniczy w życiu Forum,zasłużyła sobie na umieszczenie jej avatarka w tak zacnym gremium. A dlaczego zatem, a no dlatego: - że przez okres naszego małżeństwa, nigdy nie powiedziała(podczas mojego słuchania muzyki Marka) - "cisz Kochanie trochę" tudzież "znowu słuchasz to samo" - to, że o mojej pasji do muzyki Marka opowiada tak pieknie jak nikt inny. - to ,że przebaczyła mi jak po raz pierwszy sami pojechalismy nad morze(pod namiot) w celu posmakowania swoich ciał, a ja w pierwszy wieczór zaprowadziłem jš na projekcję wideo z koncertem Marka. - za to,że na koncercie Marka w Berlinie gdy Marek podnosił filiżankę - krzykneła TEE palšc kompletnie stały numer Marka ku zdziwieniu samego mistrza i Glenna Wolfa. - i za to ,że jest bardzo skromna( nie wie nawet, że jej zdjęcie jest na Forum) Pewnie za ten numer dostało by mi się po nosie - a jest w co walnšć. Pasje pozamuzyczne - Michal - 31.10.2006 Moje dodatkowe pasje oprócz muzyki to wycieczki górskie: ![]() przyroda:
Pasje pozamuzyczne - Andrzej - 31.10.2006 Michale do Twojej pasji wycieczek górskich zapomniałe dodac,"ale zawsze w doborowym towarzystwie" - co widać na załšczonych zdjęciach. Pasje pozamuzyczne - Michal - 31.10.2006 Andrzeju no ma się rozumieć ![]() ![]() Apropo doborowego towarzystwa to mam jeszcze jedna fotkę:
Pasje pozamuzyczne - ania - 09.11.2006 Hawran z Muraniem , nieustannie chowajace sie za chmury Miegusze (skubance zawsze dopiero na odchodne sie pokazuja), dwa kilometry z hakiem do schroniska w Koscieliskiej (zawsze mi sie dluzy niemilosiernie ) , Kozi Wierch :wub: z buzia pelna szarlotki ...hmmm... to nawet nie jest pasja, a silna potrzeba wewnetrzna- mam to samo jamm Harda- najbardziej uparta klacz swiata jaka znam :ph34r: na szczescie switem jest troche bardziej pokorna niestety ... mieszka sobie setki kilometrow od krakowa i pewnie zapomniala juz dawno o mnie ale moze kiedys ... jak sie odwaze i naucze... zaczne skakac moze kiedys ... ![]() a ostatnio Harley-Davidson B) juz nawet wiem co to cylindry
Pasje pozamuzyczne - Ania_M - 21.06.2008 A ja osatnio hobbistycznie czytam różne, głupie, mieszne, idiotyczne reczy, żeby potem się dziwić, że mnie brzuch boli ze miechu. Moja pasjš jest też siedzenie na Gadu-Gadu co pewnie niektórym użytkownikom tego Forum niele dało się we znaki B) I także uwiebiam być w stałym zwišzku z telefonem komórkowym i witrażyki na okna/kubki robić. Mam nawet kilka Markowych
Pasje pozamuzyczne - Bart - 01.07.2009 Moja pozamuzyczna pasja to historia, zwłaszcza pod kątem militarnym. Pochłaniam książki i opracowania dotyczące znanych i mniej znanych bitew czy kampanii, nawet gry w które grywam (wszystkie cztery) to strategie :] Pasje pozamuzyczne - Ania_M - 01.07.2009 Mnie bardzo interesuje historia Polski w okresie I i II wojny (akurat dzisiaj oglądałam film dotyczący buntu więźniów w obozie zagłady w Sobiborze, 100 km od Radzynia) dwudziestolecia międzywojennego, oraz powstanie i upadek Polskiej Rzeczypospolitej Ludowej. Przeważnie czytam książki zarówno w całej swojej postaci historyczne, jak powieści historyczne połączone z fikcją literacką (Wołoszański) i oglądam wszelkie filmy i dokumenty. Bart, spróbuj sobie zagrać w "Medal of honor", mnie zastrzelili ledwie zdążyłam się ruszyć
Pasje pozamuzyczne - Bart - 01.07.2009 Na razie łupię w Brothers in arms
Pasje pozamuzyczne - filipk91 - 01.07.2009 No a czego się można było spodziewać obadaj Call of Duty World At War. Super klimat. A MoH owszem, ale przed Airborne, bo położenie nacisku na grafikę kosztem całkowitego wycięcia fabuły.. Pomyłka
Pasje pozamuzyczne - Ania_M - 02.07.2009 W "Brothers in arms" też próbowalam grać, ale krótko to u mnie trwało. Ja w ogóle nie nadaję się do tego typu gier, mam za słaby refleks. :p Pasje pozamuzyczne - weselefigara - 03.07.2009 Moją pasją jest fotografia, jest też moją pracą więc z czasem jest coraz mniej pasjonująca ciągnie mnie do gitary elektrycznej więc sobie takową kupiłem ale grać sie raczej nie nauczę za to gra mi żona, a w międzyczasie gitarka pięknie się prezentuje na ścianie
Pasje pozamuzyczne - olaph72 - 03.07.2009 Lubię literaturę science-fiction. Od 21 lat jestem prenumeratorem "Fantastyki", a potem "Nowej Fantastyki". Kocham Sudety - nie widzę potrzeby rozwijania tej myśli. ![]() Poza tym moją pasją jest radio. Mimo że jest to również moje miejsce pracy, nigdy nie przestanie mnie fascynować.
Pasje pozamuzyczne - tlgrphroad - 15.07.2009 ja interesuję się piłką nożną (zawsze kibicuje fc barcelonie) i kolarstwem. Ciekawi mnie polityka. Z przedmiotów szkolnych najbardziej lubię matematykę. |