![]() |
|
Zlot- Wrażenia - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2006 - Zlot III (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Zlot- Wrażenia (/showthread.php?tid=417) |
Zlot- Wrażenia - Robson - 11.06.2006 Jest cudnie. Majkel i Mikołaj dwie gitary i jestemy zasłuchani. Grajš tak jakby grali ze sobš od lat.
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 11.06.2006 Hamburg zaliczony. Zlot zaliczony. Cudowne chwile. A teraz niech dzieje co chce!!!!!!!!!!!!! Zlot- Wrażenia - Robson - 11.06.2006 O TAK!!! Idę na to.
Zlot- Wrażenia - Andrzej - 11.06.2006 Marka dzisiaj wyjštkowo nie było z nami. Miał pilny wyjazd. No i dobrze bo jak by to wszystko zobaczył i usłyszał dostal by zapewne zapaci z pozytywnego wrażenia. Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 11 2006, 03:30 AMhehe, uwielbiam Wasze poczucie humoru ![]() No tak wyszło z Markiem ![]() Nie mógł.. Ale następnym razem, Maru, nie ma "zmiłuj się" B) Niestety, włanie po wykonaniu kilku fotografii, musielimy pożegnać Marcina_Kr i Robsona ![]() Wyjechali reszcie Forumowiczów powiedzieć co widzieli i odczuli.. Pewnie za niedługo i pora na nas, w końcu prawie 4.00 nad ranem
Zlot- Wrażenia - majkel - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 11 2006, 02:23 AMtak moze sie dziac co chce... a napewno wiele sie jeszcze zdarzy ale cokolwiek by to nie bylo przyjme to z pokora bo takim trzeba byc wobec JEGO muzyki... Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by majkel+Jun 11 2006, 03:42 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (majkel @ Jun 11 2006, 03:42 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jun 11 2006, 02:23 AMtak moze sie dziac co chce... a napewno wiele sie jeszcze zdarzy ale cokolwiek by to nie bylo przyjme to z pokora bo takim trzeba byc wobec JEGO muzyki... [/b][/quote] Majkel, pięknie opisane, a w tle płynie "Your Latest Trick" z OTN '93 ... Zlot- Wrażenia - majkel - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD+Jun 11 2006, 02:44 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Jun 11 2006, 02:44 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>tak moze sie dziac co chce... a napewno wiele sie jeszcze zdarzy ale cokolwiek by to nie bylo przyjme to z pokora bo takim trzeba byc wobec JEGO muzyki... [/b] Majkel, pięknie opisane, a w tle płynie "Your Latest Trick" z OTN '93 ... [/b][/quote]Cytat:Originally posted by majkel@Jun 11 2006, 03:42 AM All I can do is hanging to us... and our latest tricks..... Zlot- Wrażenia - jambore - 11.06.2006 od dzisiasiaj Ania jest Annš Wielkš ze Szocji!!!! Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by jambore@Jun 11 2006, 03:48 AMTo prawda, to prawda,... tyle km, w tak krótkim czasie, i dołšczenie do nas na Zlocie. Co niesamowitego ![]() Pozdrowienia dla Zlotowiczów z odległych zakštków Polski także, Andrzeja, Jamborego, Pablosana.. (któremu włanie pstryknšłem zdjęcie, jak drzemał ![]() Powoli lekkie zmęczenie daje o sobie znać, jak widać
Zlot- Wrażenia - jamm - 11.06.2006 zmeczenie zmeczeniem jest ale dobrze nam razem... zyczylbym sobie czesciej... gorace usciski dla chorej Trissi... niech nam wraca zdrowa i cieszy swoja obecnoscia... tutaj wszyscy fajni sa... normalnie nie do wiary... chlopaki i dziewczeta - dziekuje wam!!! Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 meldunek: 4:28 rano. Już prawie widno. W tle WAG THE DOG. My dalej w nandu [Pablosan się przebudził]
Zlot- Wrażenia - Marcin_Kr - 11.06.2006 no własnie sie przebudziłem- do niadanka przygrywa oczywicie Marek jeszcze raz dzięki za extra wrażenia! CZUJE SIĘ NORMALNIE JABYM Z KONCERTU MARKA WRÓCIŁ... Zlot- Wrażenia - MARTINEZ - 11.06.2006 superowo - dzieki wszystkim za to ze przyjechaliscie ! ja sie szykuje do sopotu - 12. sierpien
Zlot- Wrażenia - Evelda - 11.06.2006 Tak bardzo czekałam na Wasze relacje, aż... przysnęłam... To Fantastyczne, jak Prawdziwe Pasje mogš łšczyć 'Innoci' . Wcišż mam w pamięci i w sercu chimeryczny klimat poznańskiego, zimowego Spotkania - Kilkoro Członków Markowej Rodzinki miałam już Zaszczyt i Szczęcie poznać... B) Może uda Nam się 'zlecieć' następnym razem...? Pozdrawiam Serdecznie!
Zlot- Wrażenia - MARTINEZ - 11.06.2006 Kto nagrywal na kamerke koncerty ? Macie wszystkie ? bo u mnie lipa - pusty dysk - nic sie nie nagralo
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jun 11 2006, 11:43 AM<_< Ech... Marti, a co się stało? ... Z tego co wiem: kamerš nagrywała Justyna i Jambore ![]() I Jambore nagrał chyba grubo ponad 2 h. Nie wiem ile Justyna, ale będš też i zdjęcia większej iloci osób.. Zlot- Wrażenia - pablosan - 11.06.2006 Wlasnie dojechalem do domu
Zlot- Wrażenia - HOWARD - 11.06.2006 heh, to fajnie ![]() Dobrze, a jak Andrzej i Jambore? Zlot- Wrażenia - jambore - 11.06.2006 Też już dotarłem. Wielka szkoda ,że już po.... :ph34r: |