![]() |
|
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Warszawa, Torwar - 7 maja 2005 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=26) +---- Wątek: ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! (/showthread.php?tid=40) |
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Grześ_67 - 07.05.2005 <prawnik> Stałem od Was jakieś 15metrów, ale nie miałem możliwości się dopchania :-) GM ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Grześ_67 - 07.05.2005 Skąd mi się ten "prawnik" przyplątał? :-) Będzie jakieś nagranie z koncertu? GM ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - HOWARD - 07.05.2005 No kurka wodna, ja się przepchałem, fakt, ktoś rzucił "przejście dla howard'a", ale darmowych bułek z colą nie rozdawałem przecież ![]() /no, może 'Cisowianka' poszła w tłum, ale nic więcej /Ale dobrze, że byłeś tak blisko nas... Sp9rjt, to znaczy Grześ, a widziałeś jak robiliśmy sobie z bannerem KNOPFLER.PL zdjęcia, byłeś wśród nas wtedy może? (pytam, bo jakoś tak w amoku po koncercie sam nie wiedziałem gdzie jestem i w ogóle... )
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Baribal - 07.05.2005 Hurra! Znalazłem się na zdjęciu z grupą klubowiczów! Dziś jadę na Torwar! REWELACJA!!!! ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - HOWARD - 07.05.2005 Cytat:Originally posted by BET@May 7 2005, 10:41 AMO tak, herbatka była jakby urzeczywistnieniem obrazu polskiej gościnności... Gdy herbatka wjechała na scenę ... ktoś z sali wołał, polish vodka, polish vodka, ale po chwili ciszy... Mark "zgasił" go stwierdzeniem: Tea. I napił się. ![]() A potem już tylko gra...wspaniała gra. Też się cieszymy, że byliśmy z forum razem, że udało Ci się dostać na płytę. Widzisz, jak się chce, to się da
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Toloth - 07.05.2005 Widziałem transparent (a kto nie widział? ) I byłem jakieś 20 metrów od was z kolegą. Ten kolega wcześniej miał spotkanie z Markiem i przy okazji wziął mi do podpisu płytę (Money For NNothing - kupowaną w Niemczech, sentymentalnie tak). Tak się to robi... ale strasznie żałuję tego spotkania z Markiem na którym nie byłem - podobno był mini show świetny ![]() Grzesiu, może opowiesz o tym dokładnie? ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - HOWARD - 07.05.2005 Cytat:Originally posted by Baribal@May 7 2005, 11:26 AMSuper! Życzę wspaniałego koncertu! ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - poczekaj - 07.05.2005 Cytat:Originally posted by Anonim@May 6 2005, 11:37 PMOstatnim utworem na koncercie był chyba jednak Wild Theme. ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - mitzi - 07.05.2005 Witam wszystkich ![]() Trafilam tutaj dopiero wczoraj,dzieki transparentowi< jak widac reklama sie oplaca > ktory rzeczywiscie widzieli chyba wszyscy![]() ![]() Pytanko...bedzie jakis bootleg?? bo nie wyobrazam sobie nie miec nagrania z tego fenomenalnego koncerciku
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Leon - 07.05.2005 takie pytanie, tam na backstage`u byl jeden czlowiek od Was, chyba Grzegorz sie nazywal, z tego co wiem to ja i on podawalismy maila panu od fotek z Gazety Wyobrczej, i tu pytanie do Grzegorza, czy wie kiedy te fotki fotograf bedzie wysylal? ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - anndy - 07.05.2005 Witam wszystkich. Jestem tu nowy . Trafiłem dzięki bannerowi knopfler.pl . Wczoraj w nocy po koncercie szukaliśmy jakiegoś forum z Lukiem (pozdrawiam ) gdzie można by sie podzielić wrażeniami i byliśmy na tej stronie ale jakoś nie trafiliśmy na forum - byliśmy jeszcze pod wpływem koncertu (ech co to były za emocje) i chyba nie do końca sprawnie funkcjonowaliśmy. No cóż koncert przerósł wszelkie moje oczekiwania, majstersztyk. Brawo dla mistrza MK. Nawet moje ulubione Romeo & Juliet było... - aż sie łezka kręci. CZAD!!!!pozdrawiam anndy ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - MARTINEZ - 07.05.2005 Nagranie bedzie ))) tylko mi musi grzes oddac mini dyska bo wzial do wawy NAGRANIE WYSZLO SUPER no w miare ale jestem dalej podniecony ![]() Pytanie do Mitzi ? gdzie stalas bo pewnie sie widzielismy ?
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - tobrze - 07.05.2005 Gratuluję strony i autopromocji. Złowiliście mnie wczoraj. Będę tu regularnie zaglądał, bo w kupie zawsze raźniej - zwławszcza tak doborowej ![]() Na marginesie - jestem naprawdę zbudowany, że jest tylu fanów dobrej muzyki. Słuchając topowych rozgłośni radiowych można w to zwątpić ![]() O koncercie napisaliście już wiele - cóż dodać? Niezwykłe przyżycie usłyszeć na żywo to, co od tylu lat słyszało się tylko z odtwarzacza. Piękny koncert, piękna muzyka, świetna atmosfera. Zazdroszczę tym, co dziś na Torwarze. Ale to na pewno nie ostatni koncert Marka w Polsce - chyba nas lubi ![]() A na deser polecam wspomnienia samych muzyków - ciekawe poczytać jak komentują swój pobyt w Katowicach Świeżutki wpis w dzienniczku Guya Fletchera już jest Strona http://www.mark-knopfler-news.co.uk/ - w dziale NEWS, 8 temat licząc od góry.Pozdro dla wszystkich fanów MARKOWEJ muzyki! ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Per-Aa - 07.05.2005 Notka ze strony komentarzy Guya http://www.guyfletcher.co.uk/guyedit/2005td/2005td41.html Cytat:This pic, and the one on the left were sent in by Grzegorz Koperek Oczywiscie to nasz grzesiu z foruma co markowi koszulke dostarczyc raczyl :] ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - HOWARD - 07.05.2005 Świetnie, świetnie!! Nasz człowiek! ![]() A teraz na Teleexpress pędzimy... ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - dido - 07.05.2005 Widzę, że nie jestem jedyny, który trafił dzięki transparentowi na koncercie. Cieszę się, że tu trafiłem i mam nadzieję cześciej Was odwiedzać. ! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Vidocq - 07.05.2005 Niezapomniany koncert... Nie będę opisywał każdego utworu po kolei gdyż siedziałbym tutaj do jutra . Jeż udało mi się wejści na płytę. Oczywiście widziałem banerek " Knopfler.pl"...Takie chwili pamięta się do końca życia.... Ps: Widziałem Cię Howard
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - HOWARD - 07.05.2005 To gdzieś Ty chłopie był jak Cię nie było z nami Knopflerakami... ? Po koncercie robiliśmy sobie zdjęcia, trza było się jakoś zorganizować i dołączyć do kupy!! ![]() P.S. Nie widziałem Cię.. A może tak? Hehe (musisz załączyć avatarek chyba )
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - Vidocq - 07.05.2005 Mogłeś mnie nie widziec... taki mały, 15- letni gnojek
! Zdjecia Z Koncertu Na Torwarze 07.05.2005 ! - seba - 07.05.2005 Ja też jestem 15-letnim gnojkiem , a większość mnie jakoś widziała. Szczególnie chyba Howard, bo stał koło mnie . No ale mały to nie powiem żebym był .
|