![]() |
|
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Po Co Nam Oficjalne Dvd? (/showthread.php?tid=378) |
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 05.05.2006 Marti - to dopiero pierwsza partia - produkcja z jednego dnia... Jeszcze trochę zostało do nagrania... B) Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 06.05.2006 powodzenia
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 06.05.2006 Druga partia: maciej_m,Raingod,arkady1976,Robson,dudageo Wysyłam dzisiaj Pozdrowionka Po Co Nam Oficjalne Dvd? - hillbilly - 06.05.2006 Czy też mogłbym sie załapać na jakš liste? naturalnie poniosę koszty. Po Co Nam Oficjalne Dvd? - grzegorz - 06.05.2006 Hillbilly napisz do mnie maila z adresem to Ci nagram. U Macsy pewnie już brakło plytek w sklepie i znaczków na poczcie.
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - aaadam - 06.05.2006 ja tylko powiem (bo jako nikt o tym nie mówi), że kto ma w mairę przyzwoite łšcze to jest to dvd do cišgniecia http://www.dimeadozen.org trzeba się tam zarejestrować i obecnie jest do sciagniecia 40 koncertów Marka i 50 straitsów (dodam, że nie ma tam żadnych mp3, wszystko albo w wav albo bezstratnej kompresji) Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 07.05.2006 Niestety aaadam - limit użytkowników na Dime jest już wyczerpany i raczej nikt nowy się nie zarejestruje... Chyba, że o czym nie wiem... Jeli jeste na Dine to może ustalimy kto co cišga i bedziemy się tym dzielić na formu. Niestety ja już przekroczyłem limity transferu na swoim łaczu i nie mogę cišgnšć tego promo MK i EH o którym pisał grzegorz. Jeli będziesz to cišgał to daj znać - chętnie się wymienię za co i na forum udostępnię bo warto. Mi limit odnowi się dopiero za miesišc, a w tym momencie o cišgnięciu to już mogę tylko pomarzyc... Po Co Nam Oficjalne Dvd? - grzes - 07.05.2006 Cytat:Originally posted by macsa@May 7 2006, 10:20 AMtrzeba próbować - bo nieaktywne konta sš sprawdzane i usuwane co 10 minut wtedy też zawsze parę nowych osób może sie zarejestrować Po Co Nam Oficjalne Dvd? - dziadek - 07.05.2006 Wasze zachwyty nad jakociš nowego DVD (Lille) z 2005 roku nie dajš mi spokoju. Czy kto z jadšcych do Hamburga mógły zabrać jednš kopię dla dziadka? Po Co Nam Oficjalne Dvd? - jambore - 07.05.2006 Cytat:Originally posted by dziadek@May 7 2006, 01:55 PMDa się zrobic
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 07.05.2006 Jutro wysyłam listy do : Pablosan, nikodem, hillbilly i sonny To by było na tyle...28 płytek DVD nagrane i wysłane... Mam nadzieję, że nikogo nie pominšłem i płytki się dobrze nagrały. Jakby co to wiecie gdzie mnie szukać... Dziękuję za współpracę...
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - dziadek - 08.05.2006 Jak się już teraz cieszę! Dzięki Ci Jambore! Po Co Nam Oficjalne Dvd? - Igor23 - 10.05.2006 Koncert jest FANTASTIK. Dzięki Macsa Po Co Nam Oficjalne Dvd? - ptysia - 10.05.2006 Cytat:Originally posted by Igor23@May 10 2006, 07:29 AM Do mnie płytki też już dotarły. Koncert po prostu FANTASTIK . Dzięki piękne.
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - maciej m - 10.05.2006 KONCERT SUPER PRZYPOMNIAŁ MI SIE SPODEK WIELKIE DZIEKI MACSA Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 10.05.2006 Cieszę się, że płytki dotarły cało... a jeszcze bardziej, że koncercik się podoba Dobrš robotę Francuzi odwalili, co ??
Po Co Nam Oficjalne Dvd? - maciej m - 10.05.2006 MACSA CZY MAZ COS Z KONGRESOWA WARSAW 2001 Po Co Nam Oficjalne Dvd? - maciej m - 10.05.2006 :wub: :wub: Po Co Nam Oficjalne Dvd? - maciej m - 10.05.2006 :wub: :wub: :wub: CO DO FRANCUZÓW TO PRAWIE PROFESJONALISCI NIE WIEM JAK CI SIE MOGĘ ZREWANZOWAC MACSA? JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI OGLĽDAŁEM DZI DO 2 AM ,ALE WARTO BYŁÓ POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po Co Nam Oficjalne Dvd? - macsa - 10.05.2006 Nie musisz się niczym rewanżować - dla mnie to przyjemnoć ( FANI DLA FANÓW) Ewentualnie na następnym zlocie( na którym będę ) postawisz piwko i będzie OK.Ja ze swojej strony chciałbym podziękować wszystkim dobrowolnym ofiarodawcom a w szczególnoci Hillbilliemu od którego dostałem dwa oryginalne single MARKA !!! !! Dzięki wielkie HILLBILLY - single sš po prostu super !! Jak kto jeszcze się zdecuduje to zapraszam... P.S. Z kongresowej mam tylko nagranie Audio na 2 płytach - dostałem od Howarda
|