![]() |
|
Koszulki Na Tour 2006 :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Koszulki Na Tour 2006 :) (/showthread.php?tid=362) Strony:
1
2
|
Koszulki Na Tour 2006 :) - MARTINEZ - 17.04.2006 witamy nowego czlonka ups.... kolegeprojekt koszulki na zlot juz sa w ostatniej fazie projektu czyli pojawia sie do dwoch - trzech dni na forum
Koszulki Na Tour 2006 :) - pablosan - 18.04.2006 Ja zamawiam jedna granatowa w opcji pierwszej
Koszulki Na Tour 2006 :) - Raingod - 18.04.2006 Witajcie poswiatecznie ![]() Proponuje nastepujace kwestie w sprawie koszulek koncertowych. Piszcie do mnie na moj prywatny adres: wpk@jaw.pl z zamowieniem, tzn: rozmiar, kolor, ilosc sztuk, rodzaj przesylki (lub odbioru). Zamowienia zbieram do 1 maja, zaraz po dluuuuuuuuugim wekendzie biore sie do realizacji, sadze ze maksymalnie 15 maja bede mial gotowe. Wygral, jak widze, wzor nr. 1, wiec taki bedzimy jak sadze robic. Cena NA PEWNO nie przekroczy 25 zl, a mysle ze bedzie nizsza. Ze wzgledu na koszty, bede prosil o wplaty z gory na konto, ktore oczywiscie podam w mailu. Sa tez inne kolory koszulek, np. zolte czy czerwone albo niebieskie klasyczne, moge takie zamowic, chociaz nie wiem czy kontrastowo beda pasowac. Wiec.... czas start
Koszulki Na Tour 2006 :) - Raingod - 24.04.2006 Przypominam ze do konca biezacego tygodnia zbieram zamowienia na koszulki koncertowe. Po dlugim weekendzie biore sie do realizacji
Koszulki Na Tour 2006 :) - macsa - 24.04.2006 Zamówionko wysłane
Koszulki Na Tour 2006 :) - Andrzej - 26.04.2006 Wojtku(Raingood) wyslaem maila do Ciebie, ażeby przeslal mi numer konta, to przeleje pienišzki. Dla mnie męska L w kolorze jak wszyscy. Nie wysylaj pocztš.Odbiorę jak bedziesz u mnie. Pozdrawiam i przepraszam że tak prywatnie na Forum, ale może moj mail nie przeszedł. Wysylam Go jeszcze raz. Koszulki Na Tour 2006 :) - Raingod - 02.05.2006 Wyslalem do wszystkich zamawiajšcych maile z cena koncowa i kontem bankowym. Sprawdzcie prosze skrzynki i zobaczcie czy nie pominalem nikogo ![]() pozdrawiam Raingod Koszulki Na Tour 2006 :) - Raingod - 09.05.2006 Bardzo prosze o wpłate pieniedzy przez osoby, ktore jeszcze tego nie zrobily. Koszulki sa juz kupione, nadruk bedzie na poczatku przyszlego tygodnia robiony. Howard sie zalapal rzutem na tasme Ty szczesciarzu!
Koszulki Na Tour 2006 :) - dudageo - 09.05.2006 Raingod... zrobilem przelew dzi, więc powiniene mieć chyba jutro pienišżki
Koszulki Na Tour 2006 :) - Bart - 09.05.2006 Ja mam pytanko. Czy jestem na licie odbiorców? Jak tylko pojawiło się info o koszulkach, w goršcej wodzie kšpany Barciu od razu posłał maila, ale nie dostał odpowiedzi. Potem zobaczył, że to nie te koszulki, o które chodziło Chciałem na zlot, nie na tour. Nie dostałem maila z danymi konta, więc pewnie moje zamówienie nie dotarło (i dobrze), ale jeli to przeoczenie i koszulka dla mnie została jednak przygotowana, to oczywicie kupuję.
Koszulki Na Tour 2006 :) - Raingod - 09.05.2006 Zamowiles jak najbardziej ![]() Odbierz maila, wyslalem Ci info pozdrawiam Koszulki Na Tour 2006 :) - Bart - 09.05.2006 Cytat:Originally posted by Raingod@May 9 2006, 10:57 AMNo to będę miał dwie ![]() Ale maila gdzie zatrzymało. Nie ma go u mnie ani w skrzynce, antyspam też nic nie wie na ten temat. Na jaki adres wysyłałe? W razie czego spróbuj jeszcze na jeden z tych: bartkowski@ateista.pl bartkowskib@op.pl bartkowskib@poczta.fm bartkowskib@poczta.onet.pl bartkowskib@gmail.com boski_bartkowski@op.pl
Koszulki Na Tour 2006 :) - Raingod - 23.05.2006 No to mozecie mnie chwalic (osoby, ktore dostaly poczta) jakie ladne koszulki sa ![]() Ale jestem łasy na pochlebstwa Z wiekiem sie nasila
Koszulki Na Tour 2006 :) - ania - 23.05.2006 proscie, a bedzie wam dane ciumek za kazda :*
Koszulki Na Tour 2006 :) - macsa - 23.05.2006 Koszulka dotara wczoraj - piękna, po prostu boska... Ładna jest - dzięki Rain... B) Koszulki Na Tour 2006 :) - HOWARD - 23.05.2006 Dziekuję RAINGOD. Wczoraj jš dostałem a dzisiaj byłem w niej na miecie. Na obiedzie ludzie przy stoliku czytali co to na niej widnieje:-) Ech, skromna ale piękna.. I do tego pierwszorzędna jakoć. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki |