![]() |
|
Hamburg - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Hamburg (/showthread.php?tid=312) |
Hamburg - Andrzej - 12.02.2006 To jest post Robsona. Wielka nadzieja sprawia że marzenia się spelniajš Robsonie. A widać(a właciwie słychać) było dzisiaj dużo akcetów Marka w Twojej audycji. No i te sny o Hamburgu. Łza się w oku kręci Robsonie. Aby do Hamburga, a póżniej (jak to kiedy napisał Jambore) NIECH SIĘ DZIEJE CO CHCE Hamburg - BET - 12.02.2006 Jak ja Wam zazdroszcze...Ale nie zapomnicie o nas prawda? Przywieziecie kawalek Marka ze soba...prawda? Hamburg - dudageo - 12.02.2006 No proszę... pięć dni mnie nie było i co się tu dzieje!!! Szkoda, że nie mogę z wami pojechać i wogóle na żaden z tych koncertów... Liczę na specjalny DVD bootleg!! Hamburg - MARTINEZ - 12.02.2006 Robson pamietaj o urlopowym dniu na zlot !!!!! i nie wydawac za duzo ![]() oszczedzajcie na nowe koszulki zlotowe i sam zlot dojazdy ze 100 - 200 zl koszulka pewnie z 60 chyba ze jeszcze lepsza bedzie i sama impreza ( piwka, zarcie w kraku z 50 zl styknie ) Hamburg - BET - 12.02.2006 Marti jaki bilet w obrebie Polski 100 zeta kosztuje (pkp?)?! No chyba ze w obie strony, z bardzo daleka Ja tam do kraka za 19.90 dojezdzam
Hamburg - lukas1119 - 12.02.2006 A ja za 12,50 popiechem B) W ub roku zapraszano mnie na zlot a ja nie przyjechałem. Może teraz się uda :-) Hamburg - jambore - 13.02.2006 Nie wszyscy majš tak blisko i zniżki na PKP
Hamburg - Andrzej - 13.02.2006 Cytat:Originally posted by BET@Feb 12 2006, 07:19 PM<BET> Beciku nie mylić z becikowym. Ostatnio na Zlot jechalem za 200zł(nie samolotem,nie taxi i sam) Polska to wprawdzie nie Rosja, ale jak widać po cenach PKP jechałem "szerokimi torami" Hamburg - Andrzej - 13.02.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Feb 12 2006, 12:06 AMA PÓŻNIEJ JEST ZLOT Hamburg - ania - 13.02.2006 a ja siedze i sprawdzam.... sprawdzam i mysle... i wymyslic nic madrego nie potrafie... :wacko: :blink: w wersji pierwotnej chcialam z wami frumowiczami ale pieniadz- sila wyzsza- padlo na Manchester- mam najblizej ... ale zlot przeciez tuz nazajutrz :o no i badz tu madry ... eeech nie ma w zyciu letko shoulders for pillows lay down your head and dream [COLOR=blue] p.s. a juz nawet z tym country zdazylam sie oswoic
Hamburg - dziadek - 13.02.2006 To niesamowite, skšd Wy to wszystko wiecie! Już zamówiłem 2 bilety na koncert w Hamburgu. (Block I3 czwarty rzšd, od lewej strony sceny). Miałbym wprawdzie bliżej do Frankfurtu, ale skoro wszyscy jadš do H-a, to będzie okazja żeby się spotkać ... ...GERMAN BEER IS CHEMICAL-FREE... A może Marek zagra co ze swojej nowej (pst! płyty?
Hamburg - Andrzej - 13.02.2006 Cytat:Originally posted by dziadek@Feb 13 2006, 10:36 AMDziadku!!!!!!!! A ja już chcialem pisać, że bedziemy mieć rownież godnego reperezentanta naszego Forum we Frankfurcie\M. Myslałem tu oczywicie o Tobie, bo przecież z Fuldy do Frankfurtu jak kamieniem rzucił. A swojš drogš lepiej że bedziesz z nami, zapewne po koncercie wszyscy się spotkamy i wypijemy"Germann Beer is chemical-free". Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz dziekuję za prezenty. Hamburg - Robson - 13.02.2006 "A może Mark zagra co ze swojej nowej plyty?" To brzmi naprawdę bardzo obiecujšco
Hamburg - ptysia - 13.02.2006 Cytat:Originally posted by dziadek@Feb 13 2006, 10:36 AMno to mam drobne pytanko... gdzie zamówiłe bilety?... bo my mamy problemy z lokalizacjš biletów włanie w sektorach I Hamburg - ania - 13.02.2006 nie ma to jak shoulders for pillows znalazlam lot z Manchesteru prosto do Kraka
Hamburg - kuba87 - 13.02.2006 eh... chciało by się pojechać, może nawet miał bym czym... ale nie obiecuję narazie bo nie znam dokładnego harmonogramu matury 2006 a potem nie wiem jak ze składaniem papierów na studia, mam jednak nadzieję, że uda mi się być tam z Wami. Jeli będę jechał to biorę ze sobš napewno 2 osoby... może więcej... Pozdrawiam!! Trzymajcie kciuki co by się udało... pzdr Hamburg - dziadek - 14.02.2006 W temacie zamawiania biletow: Najpierw podany przez Ciebie Ptysia adres na eventim. Następnie strona z koncertem MKi EH. Poniżej pokazana sš dwie tabele: w prawym rogu tabeli dolnej z żółtobiałym napisem Saalplan buchung umieszczony jest symbol hali. klikajšc na ten schemat ukazuje się plan z sektorami (zielony kolor). Kikajšc na poszczególny sektor, pokazane sš kółeczka - filetowe i szare. Naciskajšc na różowe zaznacza się konkretne, wolne jeszcze miejsca. Idšc dalej - tzn po wypełnienieniu tabeli z danymi (prawdopodobnie "nowy klient") na zamówieniu pokaże się wybrany rzšd i miejsca. Powinno się udać! Gdyby się nie udało - służe chętnie dalszš radš Pozdrawiam Hamburg - ptysia - 14.02.2006 Cytat:Originally posted by dziadek@Feb 14 2006, 10:45 AMdzięki... po prostu byłam lepa ... a niemiecki znam ... widać już , że większoć miejsc z przodu już nie ma... tylko w sektorze i3 co jeszcze sensownego jest...
Hamburg - jambore - 14.02.2006 Dzięki Dziadek,wszystko jasne.Tylko na jednym zamówieniu nie może być więcej jak 10 biletów Hamburg - grzegorz - 14.02.2006 Mimo wielkich planów i szczerych chęci nie wybiorę się do Hamburga. Nie dam rady złapać kilku srok za ogon. Takie życie. |