![]() |
|
Lista Przebojów Trójki - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Lista Przebojów Trójki (/showthread.php?tid=31) |
Lista Przebojów Trójki - seba - 27.02.2005 No cieżko byłoby zebrać . Ale chyba każdego stać na to żeby w wolnej chwili wykonac jedno kliknięcie i tym samym przyczynić się do tego, aby MK był w pierwszej pięćdziesiątce.
Lista Przebojów Trójki - aaadam - 28.02.2005 Cytat:Originally posted by seba@Feb 26 2005, 01:56 PMNiedźwiecki fałszuje listę!!!!! Pogadam z Lepperem, żeby zrobił jakąś blokadę (tylko nie wiem czego), więc nie martwcie się za dwa tygodnie MK w pierwszej trójce
Lista Przebojów Trójki - kszaq - 28.02.2005 Cytat:Originally posted by seba@Feb 27 2005, 09:11 PMowszem może jakiś list otwarty do wszystkich uzytkowników ? Lista Przebojów Trójki - Toloth - 01.03.2005 Cześć Wam, Fani pana Marka (Knopflera, ale może być i Niedźwiedzkiego)! Jestem nowy i chciałem powiedzieć, że już od bodajże 3 czy 4 tygodni ciągle głosuję na Trawlermana i "zahaczam", jak ktoś (sorry, jeszcze Was nie znam) powiedział też Davida ;-) Także wiecie, nawet z "zewnątrz" pomoc nadchodzi No, teraz już z "wewnątrz". Oby to tylko coś dało!Jeszcze raz witam, mam nadzieję, że się nam będzie fajnie gadało o tej genialnej muzyce i nie tylko. Lista Przebojów Trójki - pablosan - 01.03.2005 Witamy na Forum "Gdyby Mozart urodził się dzisiaj, byłby Markiem Knopflerem" - kto to powiedział? ![]() bardzo ciekawe!!! Lista Przebojów Trójki - Toloth - 02.03.2005 Cytat:Originally posted by pablosan@Mar 1 2005, 11:37 AMDzięki za powitanie, pablosan ![]() Ja to powiedziałem. Może przesadzam, ale tak już się przyzwyczaiłem do Knopflera od dziecka, że tak naturalnie go uznaję za geniusza, jak uznaje się Mozarta. A takie kompozycje jak "Telegraph Road" przywodzą mi na myśl właśnie jakieś utwory klasyczne - długie, ze zmianami tempa, zaskakujące no i takie, że można ich słuchać w nieskończoność. Offtopic, przepraszam. Co do Listy Przebojów, to bym przy okazji chciał zwrócić uwagę na piosenkę "Być jak Robert Makłowicz" - genialny kabaret! Ostatnio 15-te miejsce na liście, a nigdzie indziej nie miałoby prawa życia. Bo Lista Trójki jest bardzo specyficzna i elitarna, więc sprężmy się i zagłosujmy wszyscy (131 forumowiczów! Powinno wystarczyć) na Marka (i Davida ), bo geniusz nie może zostać poza nawiasem!A przy okazji: przed Listą zawsze Niedźwiedź przypomina notowanie sprzed 1000 notowań (zapętliłem) i miło się słucha starego, dobrego, Brothers In Arms, nie? Pozdrawiam wszystkich, postaram się w przyszłości pisać bardziej do rzeczy
Lista Przebojów Trójki - seba - 02.03.2005 Poprawka. Jest 116 zarejestrowanych użytkowników.
Lista Przebojów Trójki - Toloth - 02.03.2005 Cytat:Originally posted by seba@Mar 2 2005, 01:05 PMRzeczywiście Popatrzyłem na to, że jestem 131. userem. Swoją drogą, nie wkurzało Was, że nigdy na listach przebojów nie podaje się ilości wysłanych głosów na daną piosenkę?
Lista Przebojów Trójki - Toloth - 04.03.2005 Cisza w temacie... i znowu nie ma Marka!!! Dzisiaj co prawda było podsumowanie 1200 notowań i BIA jest na 13-tym (ale za to razem z Madonną z tego pamiętam jest na pierwszym miejscu pod względem ilości pierwszych miejsc - 11) i miło było posłuchać, ale coś nam mobilizacja nie idzie. Zresztą zobaczcie sami: http://www.radio.com.pl/trojka/lp3/ostatnie.htm Lista Przebojów Trójki - tawnuk - 05.03.2005 Do jasnej ciasnej przecież ja co tydzień głosuje a i moji powiedzmy nie-markowi koledzy głosują poproszeni przeze mnie (nawet nie słuchają listy ale co im szkodzi głosować
Lista Przebojów Trójki - Robson - 05.03.2005 Toloth gratuluję świetnego wpisu a raczej myśli: "Słucham tylko..." Że o okładce mojej ukochanej płyty nie wspomnę (kolorystycznie mamy podobne). A pro po utworu tytułowego usłyszałem kiedyś fajne słowa, ze "cała muzyka składa sie z różnych monet przy czym Brothers In Arms to banknot"
Lista Przebojów Trójki - Toloth - 05.03.2005 Cytat:Originally posted by Robson@Mar 5 2005, 07:17 PMDzięki, staram się Fajny cytat! Kto go powiedział? W zasadzie trzeba będzie założyć temat z takimi właśnie złotymi myślami odnośnie Marka B) BIA jest niesamowita i myślę, że nie tylko u Ciebie jest na pierwszym miejscu Rob Jak mówię: często mam wrażenie, że to sam Bóg pomagał Markowi, zresztą kolorki, o których wspomniałeś są jakby dla niego trybutem PozdrawiamSelah PS. Na komórce jako tapetę też mam okładkę BIA Zawsze poprawia mi humor
Lista Przebojów Trójki - StonyRoadRider - 18.03.2005 Wprawdzie w Trójce "Trawlerman" radzi sobie nie najlepiej, ale w Ekstraliście mazowickiego Radia Dla Ciebie (www.rdc.pl/index.php?ID=1003821) jest na pierszym miejscu!
Lista Przebojów Trójki - Robson - 20.05.2005 W nastepnym tyg. pałeczkę przejmujemy MY i "The Trawlerman's Song" przynajmniej w pierwszej 10!!! Dziś (20V) w nieszczęśliwej 7
Lista Przebojów Trójki - StonyRoadRider - 20.05.2005 Teraz, jak jest nas więcej, mamy większe szanse. To może być nasz "prezent" na zlot, zamiast 30 ton
Lista Przebojów Trójki - Toloth - 20.05.2005 Cytat:Originally posted by StonyRoadRider@May 20 2005, 09:35 PM"Ja już zagłosowałem, a Ty?" Może wezmą Was wyrzuty sumienia, drodzy forumowicze? Pozdrawiam Dla leniwych: http://www.radio.com.pl/trojka/lp3/glosowanie.asp Lista Przebojów Trójki - HOWARD - 20.05.2005 A jak tu się głosuje Stony? Po prostu klikam na Zagłosuj? (a czemu data głosowania jest u góry sprzed roku?) Lista Przebojów Trójki - HOWARD - 20.05.2005 Cytat:Originally posted by Toloth@May 20 2005, 11:39 PMRównież uczyniłem to, co sumienie nakazywało
Lista Przebojów Trójki - StonyRoadRider - 20.05.2005 Cytat:Originally posted by HOWARD@May 20 2005, 10:41 PMW RDC? Na to wygląda... Klikasz, klikasz, aż w końcu wyklikasz pierwsze miejsce A ta data zupełnie od czapy... Może nie zmieniali jej od października 2004? :blink:
Lista Przebojów Trójki - HOWARD - 20.05.2005 No klikam klikam tylko po każdym kliknięciu trzeba wyczyścić w przeglądarce ciasteczka, bo takie klikanie raz po raz nic nie daje ![]() 12 razy zagłosowałem, do jutra spokój ![]() Swoją drogą kiedyś wyklikałem tym sposobem 12. miejsce na stronce film.onet.pl dla "Zapachu Kobiety" z niesamowitym Al Pacino... (a ze 150. któregoś nie było łatwo) |