![]() |
|
Live Aid - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Live Aid (/showthread.php?tid=23) |
Live Aid - dominika - 08.10.2004 Hahaha . Tak, o Twój nick. Ale on chyba też ma coś wspólnego z Twoim nazwiskiem, o ile mnie słuch i wymowa angielska nie myli B)Hahahahaha, Shiver! Po prostu turlam się ze śmiechu... świetne! Live Aid - Grześ_67 - 08.10.2004 <Howard> Z tą makatką to jest dziwna sprawa. Moja koleżanka dawno temu miała chyba identyczną. Białe płótno z niebieskim nadrukiem - haftem. Nie pamiętam dokładnie treści, ale chyba to było dokładnie to o czym piszesz. BTW, to część druga tego koncertu po raz trzeci dzisiaj się u mnie zaczyna właśnie Pozdrawiam, Live Aid - HOWARD - 08.10.2004 Buahahaha, Shiver nam nieźle wyskoczył... Fajne! Nie, mój nick nie wiąże się z kaczką, tylko tak bardziej właśnie z nazwiskiem (za sprawą szpitala i kolegi z sąsiedniego łóżka... )
Live Aid - dominika - 08.10.2004 No, to sprawa zaczyna się wyjaśniać
Live Aid - HOWARD - 08.10.2004 No, tak sądzę, że jeszcze kilka lat, i będziecie o mnie wiedzieć wszystko...
Live Aid - Robson - 08.10.2004 Kurcze chyba już czas na DVD. Cały czas się powstrzymuje bo na razie wiecej rzeczy mam na kasetach video niż ukazało sie na DVD. O ironio!
Live Aid - pablosan - 08.10.2004 Witam witam Sydney'86 to dla mnie najlepszy koncert DS jaki kiedykolwiek słyszałem. Od pierwszych do ostatnich dzwieków doskonałość Ja tez dostałem go w prezencie od "AdamO". Ciesze sie, że Wam sie podoba. Faktycznie mozna tylko żałować, że ekipa nie wydała oficjalnego albumu z tego ostatniego koncertu BIA Tour, że już nie wpomne o DVD czy VHS... Chyba właśnie sobie to puszczę . wasz ulubiony kawałek z tego koncertu? Ciężko wybrać prawda? Ale... "Two Young Lovers" dla mnie po prostu kładzie na kolana czy chociażby solo w "Expresso Love" Sonniego, a to So Far Away? Ech, co tu dużo gadać
Live Aid - Grześ_67 - 08.10.2004 <pablosan> 1. Expresso Love - za końcówkę z chórkami i solem White'a na saksofonie 2. Industrial Disease - za wstęp w wykonaniu "karetek pogotowia" i "burackie" klawisze w środku. 3. So Far Away - to chyba wiadomo dlaczego 4. Walk of Live - za "Francis'a Forda Sonnie" i całokształt. 5. Two Young Lovers - za początek, partię fortepianu w wykonaniu Clarka i saksofon White'a. 6. Tunnel of Love - za chórki i niesamowitą atmosferę. 7. Solid Rock - za całość. 8. Waltzing Mathilda - nie wiem dlaczego
Live Aid - Robson - 08.10.2004 A mnie jakoś szczególnie Pieniądze Za Nic "rozwalają" Live Aid - dominika - 09.10.2004 Tylko trzy słowa w tym temacie, wielce szanowni zgromadzeni: SO FAR AWAY! I wszystko jasne... No dobrze, będzie więcej słów: Expresso Love, Walk Of Life, Industrial Disease - wszystko absolutne mistrzostwo. Ale SFA nic nie pobije B) Live Aid - Robson - 09.10.2004 O tak!!! So Far Away ponad wszystko! Nigdy wcześniej ani nigdy poźniej takiej wersji już nie słyszałem. Sydney 86? Najlepszy koncert! Live Aid - grzes - 10.10.2004 dla fanów SFA z sidney polecam wykonanie z koncertu Swan Hunter 06-07-1993 Live Aid - dominika - 11.10.2004 A gdzie można to znaleźć? Live Aid - Robson - 11.10.2004 Wow! To jeszcze "On Every Street Tour" Wykonywali "So far Away"? Coś ostatnio z moją pamiecią nie tak
Live Aid - grzes - 11.10.2004 to był występ NH z gościnnym udziałem Alana Clarka ![]() koncercik ściągnąłem z tego huba DC++ opisywanego przez matiego Live Aid - Robson - 11.10.2004 A racja kumam teraz sobie przypominam
Live Aid - grzegorz - 21.10.2004 Może by jakaś dobra dusza tego forum wytłumaczyła jak popprawnie skonfigurować program DC++ i jak podłączyć się do tego huba, który Martinez opisał. U mnie coś to nie chce działać i odnoszę wrażenie, że ten hub jest tylko dla wybranych (zarejestrowanych). Live Aid - grzes - 21.10.2004 dokładnie jest tak jak piszesz Marti ma tam kontakty i załatwił loginy z hasłami wiec najlepiej zgłoś się do niego Live Aid - grzegorz - 21.10.2004 Dzięki za oświecenie mnie w tym temacie. Live Aid - macsa - 24.10.2004 To rzeczywiście jest Hub tylko dla zarejestrowanych ludzi.W moim przypadku wystarczyło napisać maila z prośbą o login do właścicieli Hub'u.Po około 2 tygodniach odesłali maila z moim własnym loginem i wszystkimi informacjami na temat konfiguracji DC++. Polecam - Naprawdę Warto !! B) |