![]() |
|
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +---- Dział: 20na35 - nowy ranking (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" (/showthread.php?tid=1972) |
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - numitor - 09.02.2012 Robson napisał(a):Dobre pytanie. Jeśli "Nadine" nie było to konsekwentnie "Lily.." też nie powinno. A szkoda. No właśnie, też precedens z "Nadine" mi przyszedł do głowy .Myślę, że jedynie "Lily..." może usprawiedliwić fakt, że jest to piosenka, która jest coverem, ale utworu tradycyjnego, a nie znanego z krwi i kości artysty. Ale nie wiem, ostatnio nie doszliśmy do utworów dodatkowych Marka Knopflera, zależy też pewnie, ile ich będzie. Chyba sporo, prawda Robson? Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - numitor - 09.02.2012 retro13 napisał(a):to aż niewiarygodne....... Co niewiarygodne? Że nie wiem? Czy, że nie myślałem?
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 no, mógłby byc jakiś ranking markowych interpretacji, Lilia, Restless, On Raglan road.. co on tam jeszcze wykonywał.... nie pamietam... Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 numitor napisał(a):Co niewiarygodne? Że nie wiem? Czy, że nie myślałem? jedno i drugie czyli podwójnie niewiarygodne Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - numitor - 09.02.2012 retro13 napisał(a):no, mógłby byc jakiś ranking markowych interpretacji, Lilia, Restless, On Raglan road.. co on tam jeszcze wykonywał.... nie pamietam... Mógłby, to całkiem fajny pomysł . Mogłyby to być interpretacje+najważniejsze duety. Zwłaszcza, że mamy miejsce - z listy dodatkowej wybieramy dwie piosenki, a zawsze możemy jedną .Dzięki za pomysł! Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Robson - 09.02.2012 numitor napisał(a):No właśnie, też precedens z "Nadine" mi przyszedł do głowy Wiele pięknych Ja bym włączył Lily.
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - numitor - 09.02.2012 retro13 napisał(a):jedno i drugie Domyślam się, że to jakaś złośliwość .Uważaj, bo zaraz nazwę Cie prowokatorką, a wtedy moje nerwy - niczym nerwy Raingoda - mogą eksplodować!
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 numitor napisał(a):Domyślam się, że to jakaś złośliwość och, numitor, ty i te twoje złośliwości... ![]() ty po prostu musisz inaczej się udusisz teraz za karę będę cię nazywać NUMI Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 Robson napisał(a):Wiele pięknych Robson, jakaś robocza lista..? Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - numitor - 09.02.2012 retro13 napisał(a):och, numitor, ty i te twoje złośliwości... "ja nikogo nie straszę, ja talentem niestety go gaszę"
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Robson - 09.02.2012 retro13 napisał(a):Robson, jakaś robocza lista..? Czemu nie Uwielbiam ją. Lista oczywiście z coverami:Lily Of The West On Raglan Road Madmoiselle Will Decide Baby Let's Play Out Blue Moon Of Kentucky Don't Be Cruel Rock'n'Roll Ruby Gravy Train My Claim To Fame Tall Order Baby What Have I Got To Do The Long Highway Let's See You Camerado Do America Small Potatoes Summer Of Love Restless Farewell I nie opuszcza mnie wrażenie, że coś pominąłem Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 Pulling down the ride Early bird chyba jeszcze? Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Robson - 09.02.2012 Amnezja a skoro tak to jeszcze dorzucam "Good As Gold" "Home Boy" i "Time In the Sun"
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 No wonder he's confused Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 no! Time in the sun przecież, takie śliczności...
Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Robson - 09.02.2012 retro13 napisał(a):No wonder he's confused Jeśli tak to co z "It's Been A While"? Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 a Pyromana nie było w dodatkowych DS... ![]() a to taki super kawałek.... Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - retro13 - 09.02.2012 Robson napisał(a):Jeśli tak to co z "It's Been A While"? nie wiem co, ale juz wiem że są conajmniej 3 kawałki których nie znam co stwierdzam trochę z przerażeniem a trochę z radością, że jeszcze mam coś do odkrycia..... Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Robson - 09.02.2012 Pyroman jasne! Notting Hillbillies - "Missing... Presumed Having a Good Time" - Robson - 09.02.2012 retro13 napisał(a):nie wiem co, ale juz wiem że są conajmniej 3 kawałki których nie znam Bardzo jestem ciekawy które. |