![]() |
|
Dire Straits - "Dire Straits" - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +---- Dział: 20na35 - nowy ranking (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: Dire Straits - "Dire Straits" (/showthread.php?tid=1917) Strony:
1
2
|
Dire Straits - "Dire Straits" - arkady1976 - 27.12.2011 Sultans of Swing - 9 Down to the Waterline - 8 Water of Love - 7 Setting Me Up - 6 Six Blade Knife - 5 Southbound Again - 4 Wild West End - 3 In The Gallery - 2 Lions - 1 Dire Straits - "Dire Straits" - pawellod - 27.12.2011 numitor napisał(a):Najlepiej niech każdy głosuje, jak chce OK. Niech moje zestawienie zostanie w takim razie niezmienione. Zapomniałem o liczbie punktów przy każdej z piosenek. Żeby było jasne - najwięcej dostaje Sultans, reszta zgodnie z kolejnością. Następnym razem będę pamiętał
Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 27.12.2011 pawellod napisał(a):OK. Niech moje zestawienie zostanie w takim razie niezmienione. Zapomniałem o liczbie punktów przy każdej z piosenek. Żeby było jasne - najwięcej dostaje Sultans, reszta zgodnie z kolejnością. Zawsze możesz edytować post .
Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 27.12.2011 Dziękuję wszystkim za głosy - przypominam, że macie jeszcze trochę więcej niż dzień .
Dire Straits - "Dire Straits" - bercik69 - 27.12.2011 Sultans Of Swing 9 Down To The Waterline 8 Lions 7 Wild West End 6 Six Blade Knife 5 In The Gallery 4 Water Of Love 3 Setting Me Up 2 Shoutbound Again 1 Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 27.12.2011 15 głosów! Tyle, ile ostatnio. Jeszcze jeden głos i będzie lepszy wynik .Dziękuję wszystkim za udział - super! Dire Straits - "Dire Straits" - mirek - 27.12.2011 Sultans 9 Water 8 Waterline 7 Knife 6 West End 5 Lions 4 Gallery 3 Setting 2 Southbound 1 moje glosowanie ciekawe jak glosowalem 2 lata temu
Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 27.12.2011 mirek napisał(a):Sultans 9 Mirku, już Tobie mówię - trzy pierwsze i trzy ostatnie miejsca tak samo . Wymieszałeś pozycje środkowe, czyli: Wild West End, In The Gallery i Lions .I tym sposobem mamy więcej głosów niż dwa lat temu! Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 28.12.2011 numitor pawellod pablosan Znawcxa Jeżozwierz Igor23 red93 Home Boy faf123 koobaa aaadam Bart Teddy arkady1976 bercik69 mirek Te osoby na razie zagłosowały. Przypominam, że zostało jeszcze 14 godzin na oddanie głosu .W nocy będą wyniki i nowe głosowanie. Dire Straits - "Dire Straits" - pawellod - 28.12.2011 numitor napisał(a):Zawsze możesz edytować post Dzięki za przypomnienie. Widać, że rzadko korzystam z forów (?) różnego rodzaju :-) Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 28.12.2011 6 godzin!
Dire Straits - "Dire Straits" - wojciechmo - 28.12.2011 Sultans of Swing - 9 Wild West End - 8 Setting me Up - 7 Six Blade Knife - 6 Down to the Waterline - 5 Water of Love - 4 In The Gallery - 3 Southbound Again - 2 Lions - 1 Dire Straits - "Dire Straits" - Dawid - 29.12.2011 1. Sultans of swing 2. Down to the Waterline 3. Wild West East 4. Water of Love 5. Lions 6. Six Blade Knifes 7. In the Gallery 8. Setting me up 9. Southbound Again Rzutem na taśmie oddaje głosy . Czekam na podsumowanie głosowania i ciekaw jestem jak głosowałem 2 lata temu.
Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 29.12.2011 Ostateczne wyniki: 1. Sultans of Swing - 153 2. Down to the Waterline - 126 3. Six Blade Knife - 97 [drugie miejsce - 2] 4. Wild West End - 97 [drugie miejsce - 1] 5. Water Of Love - 88 6. In The Gallery - 72 7. Setting Me Up - 61 8. Lions - 59 9. Southbound Again - 57 Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 29.12.2011 Żaden z głosujących nie głosował dokładnie tak, jaka była ostateczna kolejność . Nie było także dwóch takich samych głosów.Dwa lata temu wyniki były zupełnie inne, takie same były tylko trzy miejsca - pierwsze, drugie i piąte. Najbardziej straciło "Lions" (spadek z szóstego na ósme miejsce), najbardziej zyskało "Setting Me Up" (awans z dziewiątego na siódme) oraz "Wild West End" (które spadło tylko o jedno miejsce, z trzeciego na czwarte, ale nie znajdzie się przez to na liście rezerwowej). Dire Straits - "Dire Straits" - numitor - 29.12.2011 Bart - jakbyś mógł, to zamknij ten temat . Dzięki!
Dire Straits - "Dire Straits" - Bart - 29.12.2011 Nawet zamierzałem, tylko nie wiedziałem czy nie będziesz chciał w nim zrobić podsumowania Zamykam!
|