![]() |
|
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) (/showthread.php?tid=1837) |
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - communique - 27.07.2011 Jestem za niebieską lub pomarańczowa. Zamówiłbym dwie koszulki, rozmiar L Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Raingod - 27.07.2011 Moze glosujmy w ankiecie na poczatku wątku, bedzie wtedy jasne kto i za czym Jak na razie z postow wynika ze zielona
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - bartek0802 - 27.07.2011 Ja też zamówiłbym jedną. Rozmiar L Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Raingod - 27.07.2011 Zamowienia bede zbieral od 6 do 31 sierpnia. Realizacja we wrzesniu. Zasady jak zawsze, wrzuce w momencie, kiedy bedziemy mieli ustalone co i jak ze wzorem
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Robson - 27.07.2011 Bywam na urlopie ale jak tu nie skomentować takiego tematu. Świetny pomysł Wojtas podoba mi sie. Ale Po pierwsze brakuje koloru czarnego. Będzie prawie zima byłoby cieplej w barwach czerni To tak pół żartem pół serio. A po drugie już na poważnie- nie jestem do końca zwolennikiem podobizn muzyków na koszulkach. Mark sam tego unika na okładkach płyt chociaż akurat to zdjęcie to jedno z moich ulubionych. Jeśli zostanie jestem za niebieską
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Raingod - 28.07.2011 A moze zrobic jeszcze alternatywny projekt bez twarzy? Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - mirek - 28.07.2011 Moim zdaniem Wojtku ten jest naprawde swietny. A bez twarzy hmm osobiscie nie Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - anrom - 28.07.2011 Chętnie zobaczyłbym jakiś projekt bez twarzy. Ale czuję, że to narobiłoby zamieszania na forum. Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Raingod - 28.07.2011 No dobra Robimy mala rewolucje Co wy na to?
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - mirek - 28.07.2011 Hmm Wojtku ten projekt rowniez swietny
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Robson - 28.07.2011 Jeszcze lepiej. Właśnie myślalem o gitarze w miejscu podobizny no i masz. Choć dałbym czerwoną bo przecież jego pierwsza gitara musiała być czerwona... Niekoniecznie dawalbym autograf. I jest czarna. Świetnie![]() ps. Napisy Bob Dylan w moim odczuciu mogly zostać a zamiast twarzy np. jakieś pudło w sensie gitara bo tak zaczynał od akustycznej gitary. U MK Stratocaster (czerwony) mielibyśmy konsekwentnie i sprawiedliwie
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - wAcEk - 28.07.2011 mirek napisał(a):Hmm Nie wiem nawet czy nie lepszy... Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Raingod - 28.07.2011 1. nie chcialem Strato, poniewaz moty byl na zlotowych, znakomitych koszulkach. 2. druga gitara nieuzasadniona z NASZEGO punktu widzenia - w koncu my jedziemy na Knopflera a nie Dylana (bo w zasadzie nikt spoza kultury anglosaskiej go nie rozumie do konca ![]() 3. Autograf jest nowym pomyslem, zreszta zeskanowany z plyty, ktorej jestem dumnym posiadaczem )) Nie kazdy moze miec autograf, wiec na koszulce bedzie to kolejna pamiatka ![]() 4. Sonda przestaje byc chyba aktualna, ale nie wiem jak ja zmienic/wywalic
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - mirek - 29.07.2011 Mi sie podoba autograf. Wlasnie my jedziemy na Marka a Dylan niech sobie tez cos tam pomruczy na koncercie. Mam nadzieje, ze sie nie zasnie
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - macsa - 29.07.2011 Jestem za drugim projektem w kolorze czarnym. National pięknie wycieniowany i autograf też jest na miejscu... Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - pablosan - 29.07.2011 Wojtek Drugi rzut projektów również rewelacyjny!!!, nawet chyba alepszy bo my jesteśmy wariatami knopflerowymi a nie dylanowymi. Dla mnie bomba
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - Teddy - 29.07.2011 Czarna z autografem jest bomba!
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - eliasz - 29.07.2011 Moze sie czepiam ale jakkby tak odworcic ta gitarke i zrobic ja dla praworecznych (bo ta jest tak jakby dla lewo recznych) ![]() Ogolnie swietne pomysly
Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - kojot - 29.07.2011 Gratulacje. Drugi projekt wydaje się jeszcze lepszy, żałuję tylko że czegoś podobnego z Dire Straits nie ma. Choć jedną z OES (przód) i DS (tył) posiadam ale to jednak nie to co forumowe. Koszulki Knopfler/Dylan 2011 :))) - macsa - 29.07.2011 epr napisał(a):Moze sie czepiam ale jakkby tak odworcic ta gitarke i zrobic ja dla praworecznych (bo ta jest tak jakby dla lewo recznych) Ależ Mark jest leworęczny ! Gitarka jest w porządku ! |