![]() |
|
Poranki w Trójce z Dire Straits - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Poranki w Trójce z Dire Straits (/showthread.php?tid=1835) |
Poranki w Trójce z Dire Straits - anrom - 29.07.2011 Posłuchamy - zobaczymy... Poranki w Trójce z Dire Straits - wAcEk - 30.07.2011 Private investigations !! Warto było wcześnie wstać
Poranki w Trójce z Dire Straits - macsa - 30.07.2011 Właśnie się zastanawiałem kto wstanie w sobotę w wakacje ![]() Warto było wstać Poranki w Trójce z Dire Straits - macsa - 01.08.2011 A kto dzisiaj wstał wraz z Money For Nothing... Poranki w Trójce z Dire Straits - mitesek - 01.08.2011 macsa napisał(a):A kto dzisiaj wstał wraz z Money For Nothing... ja wstałem wcześniej ale o 7.35 (albo .34, jak kto woli ) jak co dzień w pracy, nastawiam radio głośniej i dziś to było coś! ehhh... cudnie!
Poranki w Trójce z Dire Straits - eliasz - 01.08.2011 a ja przyznam ze dzis zaspalem Poranki w Trójce z Dire Straits - anrom - 01.08.2011 A ja przyznam, że głośniki w samochodzie przeżyły, ale ciężko było...
Poranki w Trójce z Dire Straits - mitesek - 02.08.2011 the man's too strong... pysznie!
Poranki w Trójce z Dire Straits - wAcEk - 02.08.2011 Kolejna odsłona albumu Dire Straits - The Man's Too Strong i opowieść o MK na temat niechęci do wykorzystywania perkusji przy nagrywaniu utworów na ten legendarny album... ale jak sam przyznał, wtedy jeszcze eksperymentował więc w kilku utworach mu się to nie udało
Poranki w Trójce z Dire Straits - grzegorz - 02.08.2011 Szkoda, że gdzieś na stronie internetowej nie ma powtórek. Poranki w Trójce z Dire Straits - macsa - 02.08.2011 grzegorz napisał(a):Szkoda, że gdzieś na stronie internetowej nie ma powtórek. Nie pękaj Grzesiu - będzie dobrze
Poranki w Trójce z Dire Straits - wAcEk - 03.08.2011 Album ten sam co w ostatnich dwóch odsłonach i tytułowy utwór wszech czasów !
Poranki w Trójce z Dire Straits - eliasz - 03.08.2011 a ja myslalem ze BiA zostawia na koniec. Ale nie. To w takim razie moze Pipper bedzie ostatni. Poranki w Trójce z Dire Straits - wAcEk - 03.08.2011 epr napisał(a):a ja myslalem ze BiA zostawia na koniec. Ale nie. To w takim razie moze Pipper bedzie ostatni. Myślę, że to niestety raczej mało prawdopodobne. Cykl dotyczy zespołu Dire Straits więc jak sądzę nie będzie uwzględniał solowej twórczości MK... Zresztą jak do tej pory odnoszę wrażenie, że kolejność prezentowanych utworów jest dosyć przypadkowa (no może nie licząc Private Invetigations, które ze względu na czas trwania pojawiło się w sobotę). Poranki w Trójce z Dire Straits - mitesek - 04.08.2011 Calling Elvis ![]() Król żyje! Poranki w Trójce z Dire Straits - mitesek - 08.08.2011 On Every Street!!!
Poranki w Trójce z Dire Straits - Robson - 08.08.2011 mitesek napisał(a):Calling Elvis Bardzo mi sie spodobalo jak Mark powiedzial że połączenie telefoniczmne często wygląda tak jakby sekreterka rozmawiała z drugą sekretarką. Myślę że w tej kwestii od 91 roku nic się nie zmieniło czego doświadczam na co dzien
Poranki w Trójce z Dire Straits - Ania_M - 08.08.2011 Dobra, jutro wstaję o 7...
Poranki w Trójce z Dire Straits - eliasz - 08.08.2011 Ania_M napisał(a):Dobra, jutro wstaję o 7... od jutra nie pije ![]() ![]()
Poranki w Trójce z Dire Straits - mitesek - 09.08.2011 eliasz napisał(a):od jutra nie pije a propos... Heavy Fuel!
|