![]() |
|
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Zloty Knopfler PL (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=11) +---- Dział: 2011 - Zlot VIII (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=38) +---- Wątek: Zdjęcia, filmy, podziękowania... (/showthread.php?tid=1783) |
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - HOWARD - 29.05.2011 "Rodzina" stawiła się niezwykle licznie, szkoda, że zabrakło mapy z pinezkami skąd kto jest. A co do filmu ze zlotu, gdyby ktoś chciał pooglądać, to kolejne jego części umieszczam stopniowo w postaci linków do YT na pierwszej stronie tego wątku. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - ania - 29.05.2011 zdjęcia super to pewnie i zlot fantastyczny niestety muszę poczekać na przypływ pozytywnej energii do września...gdyby nie tato w szpitalu dojechałabym, tak jak zapewniałam Maćka, do krakowa. a tak nie pozostaje mi nic innego jak pozdrowić was wszystkich serdecznie tutaj w internetowym świecie knopflerowa czekam na kolejne wrażenia ze spotkania
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 29.05.2011 Dzięki - było fajnie! Ocena: ndst co oczywiście stanowi skrót od słowa NieDoSyT ! ![]() A jeśli ktoś ma podobne odczucia co do wspólnego grania, to się cieszę! W razie przypływu chęci do pogrania (bez czekania do następnego zlotu) - zgłaszam się. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - macsa - 30.05.2011 ania napisał(a):zdjęcia super ANIU - serdeczne życzenia powrotu do zdrowia dla Twojego Taty Zdjęcia, filmy, podziękowania... - mikołaj - 30.05.2011 dziękuję Wam pięknie za te wszystkie fantastyczne chwile podjadam właśnie śniadanko złożone z dzisiejszego miejscowego twarożku i wczorajszego krakowskiego obwarzanka i słucham w kółko Wild west end, bo ta piosenka już zawsze będzie mi się kojarzyła z wyjazdami do Krakowa zamieniam sobie tylko 'geografię' - west end i shaftesbury avenue na uliczki starego miasta, reszta się zgadza... Walking with my wild best friends... nawet Excuse me for talking I wanna marry you i You're just another angel in the crowd się zgadza ![]() a przyjaciół - Was mam naprawdę dzikich: Zlotowicze - fajsko że dotarliście mimo odległości, mimo zapracowania, zabiegania, mimo iż dzieci trzeba z kimś zostawić. Jak napisał Raingod - dzięki Wam było w sobotę mnóstwo pozytywnej energii Bartuś,Grześ - dziękuję za piękne towarzyskie i muzyczne chwile przy fortepianie w resto... nie zapomnę tego nigdy Klimat,Marti,Shiver,Szpilko - dzięki za dywanowo-tapczanową imprezkę w pokoju z piecem kaflowym ![]() Filipk - dzięki za przechadzkę i pogaduchy na plantach Marcin,Daniel akustyk,Kamila,Magda - dzięki za zyczliwość i wszelką pomoc w sprawach drukarsko-internetowo-multimedialnych starałem się nie za bardzo Wam przeszkadzać w tym Nandu ale wiem że wyszło inaczej ![]() Kasiu,Howardzie - dzięki ze tak dzielnie to wszystko co się działo w sobotę dokumentowaliście aparatem i kamerą. będzie łatwiej wspominać Jambore - bracie dzięki za wsparcie. jesteś niesamowitym gościem Mart,Raingod - przy mikrofonie byliście świetni Szpilko - no i tu zwyczajnie nie wiem co napisać...jesteś fantastyczna (Szpilka jedna ręką obsługiwała ksero w Nandu a drugą robiła plakaty, identyfikatory zlotowe, karnety zniżkowe na piwo,menu markowych drinków, - wszystko w stylistyce knopfler.pl, zdjęcia knopflerowych miejsc przygotowane rok temu przez Barta; a w międzyczasie poganiała mnie że jeszcze nie mamy przygotowanych zdjęc z poprzednich zlotów,karaoke oraz martwiła się ze jeszcze nie doszły koszulki, gadzety itd itp.) Dziękuję Ci za zaangażowanie, za ten twój kochany optymizm, za kawę na ławeczce, za pogaduchy i za ten przepiękny limitowany prezent przez którego musiałem 'pójść zadzwonić'. teraz tez muszę. dzięki Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Michal - 30.05.2011 Było zajedwabiście, generalnie poczułem totalna moc . Pozdrowienia dla Ptysia za to, że jednak nie pojechała do ameryki i została na Zlot, dla Agnieszki - środowej klientki, za to, że w końcu skusiła się na zlocik, dla Howarda za walenie po garach, jak zwykle na najwyższym poziomie i decybelach . Dziękuję BET-owi, Jamboremu i Pablosanowi, bo bez nich nie wyobrażam sobie knopflerowego zlotu, brakowało mi tylko Andrzeja do pełni szczęścia. Pozdrowienia dla Uosia, Martineza i Grzesia którzy jak zwykle dali czadu . Specjalne podziękowania dla Szpilki za organizacje Zlotu. Pozdrawiam piękną wokalistkę oraz basistkę a także wszystkie ich koleżanki . Pozdrawiam wszystkich zlotowych przyjaciół.
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - mirek - 30.05.2011 Patrzac na zdjecia i filmy (jakby nie bylo swietne udokumentowanie) ciesze sie ze Zlot sie udal a Wy bawiliscie sie dobrze. Caly czas sobie obiecuje ze sie pojawie i ciagle cos mi przeszkadza. Za rok musze sie pojawic , prosze mi to przypomniec gdy bede cos marudzil. Fajnie Was widziec przynajmniej na zdjeciach i filmach ale wolalbym w realu
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Robson - 30.05.2011 Nie będę się rozpisywał. W moim odczuciu było kapitalnie. Fajnie było z Wami pobyć przez te kilka godzin. Wielkie dzięki wszystkim.
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Igor23 - 30.05.2011 parę fotek oraz filmik filmik ![]() http://www.youtube.com/watch?v=aaVYsTUgrPQ Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 30.05.2011 Słuchajcie, po co czekać rok? Czemu nie zagęścić i nie zrobić kwartalnych zlotów Marka ? ![]() Odnośnie pierwszego zdjęcia, czyś Ty na izbie wylądował po imprezie (czy przed) Igor ?
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Ania_M - 30.05.2011 Bart napisał(a):Knopflerówna ząbkowała w weekendPowiedz Nince, Szefuńciu, że ciocia Ania ząbkuje od ponad tygodnia, kolejny ząb mądrości się jej wyrzyna, więc współczuje maleństwu. :p Mirek, za rok Ci przypomnę... i Ty mi też przypomij, że muszę TAM być.
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Igor23 - 30.05.2011 schnitzell takie łoża mieliśmy w hostelu
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - schnitzell - 30.05.2011 Igor23 napisał(a):schnitzell takie łoża mieliśmy w hostelu A to ci centusie z Krakowa! ![]() Pewnie jeszcze zaśpiewali sobie jak za woły! Zdjęcia, filmy, podziękowania... - mikołaj - 30.05.2011 Bart napisał(a):A Knopflerówna ząbkowała w weekendA mnie bolała głowa i chciało mi sie pić ![]() ps. ucałuj Pricess od wujka mikusia Zdjęcia, filmy, podziękowania... - KLIMAT - 30.05.2011 Dzięki wszystkim za obecność, pozytywną energię i za wspólną pasję. Dziękuję. Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Raingod - 30.05.2011 Tak ogladam te filmiki i widac jak moj warsztat gitarowy padl na pysk 10 lat od ostatniego wystepu i gryf w rece najwyzej raz w miesiacu robi swoje, tak wiec przepraszam za kaleczenie waszych uszów Ale obiecuje podciagniecie formy za rok Z drugiej strony musze BARDZO pochwalic kolegow, widac duzy polot i pasje w graniu. tym bardziej ze wszystko przed WAMI, az strach sie bac jak chlopaki beda grac za 5-6 lat!!! Bardzo mi sie dobrze WAS sluchalo
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - HOWARD - 30.05.2011 KLIMAT napisał(a):Dzięki wszystkim za obecność, pozytywną energię i za wspólną pasję. Dziękuję. Nie ma co, KLIMAT zlotu był świetny
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - Raingod - 30.05.2011 Usmialem sie )) Chociaz jest w tym nieco prawdy
Zdjęcia, filmy, podziękowania... - SmokEustachy - 30.05.2011 Raingod napisał(a):Tak ogladam te filmiki i widac jak moj warsztat gitarowy padl na pyskZaserwować Ci kilka gorzkich słów prawdy? Introwertyczny jesteś jak każdy artysta Zdjęcia, filmy, podziękowania... - SmokEustachy - 30.05.2011 Raingod napisał(a):Z drugiej strony musze BARDZO pochwalic kolegow, widac duzy polot i pasje w graniu. tym bardziej ze wszystko przed WAMI, az strach sie bac jak chlopaki beda grac za 5-6 lat!!!Ja tam koleżanki też chwale. Bardzo. Podziw ze przebijanie się z basem przez pół Małopolski |