![]() |
|
Koncert Stinga - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Koncert Stinga (/showthread.php?tid=174) Strony:
1
2
|
Koncert Stinga - Steeven - 25.09.2005 No, i po wszytskim. Zagrał. Trochę krótko - niecałe półtorej godziny. Ale wstęp i zakończenie miał mistrzowskie. Na poczatku nieco zagubionš publicznoć zaskoczył nagłym pojawieniem się i dynamicznym "Message In A Bottle". A jako przedostatnie - niemiertelne "Every breath You take". Troszkę za mało wycišgnšł w refrenie, jak na mój gust. Zawsze potrafił dać takie paronastosekundowe wydłużenie refrenu na jednym wydechu. Tym razem swoje struny głosowe powięcił w innym kawałku. I przez to "Every..." troszkę się zubożyło. Dzięki temu powstała tak nieco miększa, żeby nie powiedzieć balladowa wersja tej piosenki. Ale i tak było super! PS. Tak, żeby zamknšć spekulacje. "MFN" nie było...
Koncert Stinga - numitor - 25.09.2005 Bylo REWELACYJNIE
Koncert Stinga - Piotrd - 25.09.2005 ja tylko żałuje, ze niezrobiono takiego szumu medialnego wokół koncertu MK w maju. Jestem ciekawy ilu ludzi by przyszło na darmowy koncert MK (tak jak było to w przypadku Stinga) Koncert Stinga - pablosan - 25.09.2005 podejrzewam, ze tez taka liczba, a nawet wiecej. Mark Knopfler wydaje mi sie ma bardzo wielu fanow w Polsce, znacznie wiecej niz Sting
Koncert Stinga - Emilka - 25.09.2005 NIEEE!! WYBIJCIE SOBIE Z GŁOWY TAKI POMYSŁ! tego to bym już chyba ze wciekłoci nie przeżyła, jakbym miała na koncercie Marka stawac na palcach, żeby zobaczyć kawałek telebimu, a muzykę słyszeć ciszej niż zwykle w domu Artystycznie koncert bez zarzutu, ale techniczna porażka na całej linii a szkoda...
Koncert Stinga - hillbilly - 25.09.2005 Ja byłem na koncercie i nie moge uwierzyc ze ze to co zobaczyłem i usłyszałem to był Sting... i wydarzenie muzyczne roku... Nie chodze czesto na koncerty ale to był zdecydowanie najsłabszy występ jaki do tej pory widziałem, gdyby nie 2-3 utwory załowałbym stania w tym tłumie przypadkowych ludzi jeszcze bardziej... Sting live jest do niczego. Koncert Stinga - numitor - 25.09.2005 Hmmm...ja astalem jakies 6-7 metrow od sceny, naglosnienie bylo bardzo dobre, a tlum ludzi nie byl w ogole przypadkowy, wszyscy znali slowa, spiewali, skakali i dobrze sie bawili. Mi naprawde bardzo sie podobalo. Warto bylo sie przepychac
Koncert Stinga - Marta - 25.09.2005 Ja też stałam na paluszkach żeby zobaczyć skrawek telebimu Sting piewał supcio, ale technicznie była porażka
Koncert Stinga - Andrzej - 26.09.2005 Dlatego też omijam koncerty ze 150 tysięcznš publicznociš.Mimo , iż mam w dowodzie wpisany wysoki, z reguły też nie wiele widzę. Obejrzalem w telewizji, i nie mogę się wypowiedzieć bo koncert na zywo to zawsze jednak inne doznania.Ale... Stinga lubię. Koncert Stinga - Robson - 26.09.2005 Cytat:Originally posted by Piotrd@Sep 25 2005, 05:03 PMA ja zupełnie tego nie żałuję. Szum medialny często bywa krzywdzšcy. A tak naprawdę czy Mark potrzebuje czego podobnego? Przecież jego muzyka broni się sama. Nie twierdzę, że muzyka Stinga nie ale powiedzmy sobie też szczerze Sting jest bardziej znany i rozpowszechniony niż Mark. Koncert Stinga - grzegorz - 26.09.2005 Dla prawdziwego fana i wielbiciela Stinga czy też każdego innego wykonawcy napewno jest trochę przykro ić na koncert, gdzie większoć publiki to jednak przypadkowe osoby, które zdobyły darmo bilet, a twórczoć danego artysty znajš tylko na tyle na ile usłyszš w radio. To nie ten klimat, który lubię.I mam mieszane uczucia czy chciałbym być na takim koncercie Marka. Koncert Stinga - koobaa - 26.09.2005 Ja z cala pewnoscia bym nie chcial... Ale jak tu juz wczesniej wspomniano, Markowi takie koncerty nie groza... na szczescie
Koncert Stinga - Marta - 28.09.2005 Cytat:Originally posted by Robson+Sep 26 2005, 03:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Robson @ Sep 26 2005, 03:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Piotrd@Sep 25 2005, 05:03 PMA ja zupełnie tego nie żałuję. Szum medialny często bywa krzywdzšcy. A tak naprawdę czy Mark potrzebuje czego podobnego? Przecież jego muzyka broni się sama. Nie twierdzę, że muzyka Stinga nie ale powiedzmy sobie też szczerze Sting jest bardziej znany i rozpowszechniony niż Mark. [/b][/quote] Zgadzam się w zupełnoci!!!!!! Muzyka Marka broni się sama i nie chciałabym ić na taki koncert Marka jak w przypadku Stinga. Koncert Stinga - Robson - 28.09.2005 Pamiętam swego czasu pomysł aby Mark wystšpił w niejakim "Barze" :ph34r: Mój Boże jak się wtedy przeraziłem. Na szczęcie nie wypaliło
Koncert Stinga - tawnuk - 28.09.2005 Pewnie MArk sie nie zgodził mimo nalegań menadżerów
|