![]() |
|
Cytaty Z Mk - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Cytaty Z Mk (/showthread.php?tid=171) |
Cytaty Z Mk - Marta - 23.09.2005 Why worry, there should be laughter after pain There should be sunshine after rain These things have always been the same So why worry now Mógłby to zagrać jeszcze na jakim koncercie... Cytaty Z Mk - Robson - 23.09.2005 To chyba nie tyko Twoje marzenie Marto To jeden z tych ku pokrzepieniu serc
Cytaty Z Mk - Marta - 23.09.2005 Zawsze mi dodaje otuchy
Cytaty Z Mk - jambore - 23.09.2005 Dajcie troche poczytac tym co z angielskiego znajš tylko "O.K." Cytaty Z Mk - grzegorz - 23.09.2005 Włanie, cytaty mile widziane z polskim tłumaczeniem, choćby w lunym wykonaniu. Cytaty Z Mk - dudageo - 23.09.2005 "kasa za nic a laseczki za darmo" he he he
Cytaty Z Mk - jambore - 23.09.2005 No, to już lepiej. A cytat niczego sobie ^_^
Cytaty Z Mk - grzegorz - 23.09.2005 Cytat:Originally posted by dudageo@Sep 23 2005, 09:00 PMTaki cytat powinien wisieć na banerze na naszym sejmie
Cytaty Z Mk - dudageo - 23.09.2005 do takiego samego wniosku doszedłem, szczególnie po dzisiejszej debacie w TV hmmm... Mark a sprawa polska, kurcze, politycznie nam się zrobiło
Cytaty Z Mk - pablosan - 23.09.2005 "It's your face I'm looking for on every street..."-takie zdanie pisze sie tylko raz w zyciu, cos niesamowitego w sprawie uczuc, oddaje moim zdaniem wszystko, co w milosci najwazniejsze no to teraz pojechalem po calosci-heheh ![]() dla mojego kumpla Jambore tłumaczę: "to twojej twarzy szukam na każdej ulicy"
Cytaty Z Mk - jambore - 23.09.2005 Dzieki Pablo, przy okazji zaczšł sie chyba korenspondencyjny kurs j.angielskiego.
Cytaty Z Mk - ddawwidd - 24.09.2005 Taaak "it's your face..." to tez wyjatkowe zdanie Cytaty Z Mk - Robson - 24.09.2005 I jeszcze słowa które towarzyszyły mi od zawsze i sa ze mnš po dzi dzień: It takes lover over gold And mind over matter To do what you do that you must When the things that you hold Can fall and be shattered Or run through your fingers like dust Cytaty Z Mk - koobaa - 03.10.2005 niedawno sie natknalem... If you can't please yourself you can't please anybody Mark Knopfler w wywiadzie z roku 1996 ...swieta racja.... PS. tlumaczenie dla Jambore : Jesli nie potrafisz sam sobie sprawic radosci to nie bedziesz tez w stanie dac jej innymi jeszcze jeden: You should never think it's easy. It doesn't matter how good you are czyli : Nigdy nie mysl, ze cos jest latwe. Chocbys nie wiem jak byl dobry Cytaty Z Mk - anrom - 03.10.2005 Cytat:Originally posted by koobaa@Oct 3 2005, 04:11 AMTez wieta racja. Przekonałem się o tym niedawno. Pozdrawiam Jambore, faktycznie tłumaczenia sš dla niektórych potrzebne, nawet jak kumajš nieco więcej niż O.K. Cytaty Z Mk - Robson - 03.10.2005 Ładne to Kuba. Wydaje się, że to oczywiste ale chyba trzeba sobie o tym przypominać
Cytaty Z Mk - dziadek - 03.10.2005 ...być może zabrzmi to ubogo, ale musisz pozwolić, by żyło w tobie dziecko. Inaczej staniesz sie strasznie stary i pusty... Z wywiadu dla Guitar # bass 3.01. Cytaty Z Mk - Trissi - 03.10.2005 Brzydko napiszę "bez kitu" słucham chyba setny raz koncert z Torwaru i wymiękam... NIE MA LEPSZEJ MUZYKI NA TYM WIECIE mimo iż... Thre's so many different worlds So many different suns And we have just one world But we live in different ones... Cytaty Z Mk - Andrzej - 04.10.2005 Odskoczylem na kilka dni od muzyki Marka.Przez kilka dni przeladowała mnie SADE , a konkretnie numer Every Word. Juz tak mam ,że jak mi się co podoba to walę to z milion razy.Aż tu nagle na MP3 jest What it is..... Czułem jak się cieszę,czulem jak się sam do siebie mieje,czulem jak się cieszy moje ciało i serce i dusza. Czyż Mark nie mial racji? , cytuję: "Jeli nie potrafisz sam sobie sprawić radoci to zapewne nie będziesz w stanie sprawić jej innym" Kooba gdzie Ty ten tekst wynalazł. Kurcze fajny ten MARK. Cytaty Z Mk - koobaa - 05.10.2005 Masz racje Andrzeju, ja tez czasem (na chwilke ) zrobie sobie przerwe od Marka i zawsze kiedy wracam mowie sobie - bez dwoch zdan: TO JEST TO !!!a jesli chodzi o kopalnie wywiadow to polecam strone: www.knopfler.net W dziale "library" znalezc mozna bardzo bogate archiwum z roznymi wywwiadami nie tylko z Markiem ale tez np z Johnem Illsley'em czy Edem Bicknell'em. Ciekawie jest tez poczytac artykuly autorstwa Marka z okresu kiedy byl reporterem w Yorkshire Evening Post |