Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Zdjecie Z Torwaru - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Dział: Warszawa, Torwar - 7 maja 2005 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Wątek: Zdjecie Z Torwaru (/showthread.php?tid=149)

Strony: 1 2 3

Zdjecie Z Torwaru - pogdan - 31.08.2005

wciągnąłeś mnie.
Jeśli to jest grane na ten moment o którym 'myślę', a który pasuje do tych sekund które podajsz w pierszych dwóch pozycjach to taki moment jest jeszcze jeden pomiędzy pierwszymi dwoma które wymieniasz - 00:13
Pierwszy i drugi odpada Fletcher nie gra wówczas na organach, zaczyna zaraz po drugim a zdjęcie wskazuje, że jest grający.

Jeśli stawiacie na końcówkę to będę Wam oponował. Końcówka utworu to nie jest.
Wg bootlega z Torwaru, wielkie dzięki Grześ i Paweł, grał w tej pozie która jest na zdjęciu tylko na początku.

Zdjecie Z Torwaru - ddawwidd - 31.08.2005

koobaa, przy najblizszym spotkaniu dostaniesz piwo Szczęśliwy To bedzie takie moje male wspomaganie osob CHORYCH Oczko

Zdjecie Z Torwaru - Robson - 31.08.2005

Ja to dobrze być wśrod swoich Duży uśmiech

Zdjecie Z Torwaru - ania - 31.08.2005

poszaleli do reszty!!!
maple chlorofil uderza ci do glowy!! Język

Zdjecie Z Torwaru - olaph72 - 31.08.2005

Nie złorzecz! Oczko Syrop klonowy może i jest słodki jak diabli, ale swój urok ma.

Zdjecie Z Torwaru - jambore - 01.09.2005

ciekawy watek , ale proszę tłumaczcie po naszemu bo mnie tolko pa ruski uczylii.
próbuję po anglisku ale jeszcze nie ten etap

Zdjecie Z Torwaru - koobaa - 01.09.2005

ddawwidd - moj przypadek nalezy do bardziej skomplikowanych, jedno piwo to zdecydowanie za malo Duży uśmiech
...ale doceniam Twoja troske... Oczko

pogdan - mam dostep tylko do wersji audio bootlegu (mp3) i odtwarzam ja w Windows Media Player. Biorac to pod uwage, moment , o ktorym piszesz (00:13) wedlug mnie nie wchodzi w rachube, gdyz Mark wtedy nie chwyta akordu ze zdjecia Duży uśmiech - oczywiscie wedlug mojej interpretacji
Ale biorac pod uwage Twoje cenne spostrzezenie co do koncowki utworu (przewaga DVD nad audio Oczko ) mysle, ze mozemy spokojnie zapewnic ddawwidda, ze zdjecie zostalo zrobione w pierwszej minucie utworu - w koncu o to pytal Szczęśliwy , nie wglebiajac sie w sekundy Język

jambore - maple to klon (drzewo) zostalem tak ochrzczony przez anie ze wzgledu na moja obecna lokalizacje w Kraju Klonowego Liscia, diagnoza zwiazana z chlorofilem uwazam jednak za bledna, gdyz nie bedac roslina - chlorofilu nie posiadam Oczko

olaph - ciesze sie ze mnie rozumiesz Uśmiech syrop klonowy faktycznie moze miec swoje uroki ...

robson - to byly moje pierwsze slowa na tym forum.... Duży uśmiech, w koncu gdzie jak gdzie - ale w tym miejscu mozemy chyba sobie pozwolic na odrobine... hm... wariactwa, nie? Uśmiech

Zdjecie Z Torwaru - pogdan - 01.09.2005

koobaa 'pogdan - Biorac to pod uwage, moment , o ktorym piszesz (00:13) wedlug mnie nie wchodzi w rachube, gdyz Mark wtedy nie chwyta akordu ze zdjecia biggrin.gif - oczywiscie wedlug mojej interpretacji'.

Ok zgodzę że inaczej gra zakończenie fragmentu 2 i 4 w wstępie MfN,
a inaczej 1 i 3 na które stawiasz. 4(po 4-tym zaczyna śpiewaćOczko odrzucam bo dla mnie był inny od tych sekund które wymieniłeś, to 2 ( 00:13) podciągnąłem pod pod 1 i 3 a tak nie jest, inaczej gra do 1 (00:06) i 3 (00:20).

Zdjecie Z Torwaru - ania - 01.09.2005

jambore - wersja po ruskij: klien y tiebia mnogo chloroza!
ale jakby co to po polski budziet proscie: klon chlorofil uderza ci do glowy Język
wybacz jesli z lacinka cos pokrecilam.
ostatnimi czasy nie mialam okazji zagadac sie po bladego swita po ruskij Smutny

olaph- soczki uroczki powiadasz. trza bedzie to sprawdzic Oczko

robson- the group is your shelter Uśmiech

no i wreszcie klonowaty koobo-
mimo braku wykonywania procesu fotosyntezy Uśmiech
i egzystencji niewatpliwie dalekiej od roslinnej cos ci tam jednak strzelilo do glowy, zeby przeprowadzac wnikliwa analize torwarowego zdjecia.
jesli to nie byl chlorofil to coz takiego?? Język

Zdjecie Z Torwaru - Robson - 01.09.2005

Ania nic + nic - Koobaa ja myślę, ze gdyby więcej było takich "Wariatów" jak My świat byłby piękniejszy Uśmiech

Zdjecie Z Torwaru - numitor - 01.09.2005

Kuba, a Ty myslisz,ze ta przesylka nadal plynnieeee? Czy juz utnela gdzies w glebiach oceanu? Szczerze mowiac to troche mi przykro :/

Zdjecie Z Torwaru - koobaa - 01.09.2005

pewnie jeszcze plynie......
nic sie nie przejmuj numitor, widocznie jeszcze nie zasluguje aby to zobaczyc i audio musi mi wystarczyc Oczko
pozdrawiam

Zdjecie Z Torwaru - ddawwidd - 01.09.2005

Mowilem juz to kilka razy, ale powiem jeszcze raz.

Wy cholerni szczesciarze, ktorzy siedzicie w Kanadzie, nie wiecie nawet jak Wam zazdroszcze Język Za 34 dni zaczyna sie sezon NHL i gdybym byl na Waszym miejscu, to juz mialbym komplet biletow na Canadiens wykupiony Oczko

A syrop klonowy jest pyszny Uśmiech

Zdjecie Z Torwaru - olaph72 - 02.09.2005

Właśnie sobie przypomniałem, że mam w lodówce lody orzechowo-klonowe. Uśmiech
I to jedyne, co łączy mnie z kanadyjskim hokejem... Duży uśmiech

Zdjecie Z Torwaru - pablosan - 02.09.2005

Tak, NHL to jest to Uśmiech !!!

Zdjecie Z Torwaru - dudageo - 02.09.2005

a od NHL do NHB już niedaleko Szczęśliwy

Zdjecie Z Torwaru - ania - 02.09.2005

tak jakos lodowato nam sie zrobilo panowie ...brrrr...
dlatego wysylam cieplutkiego hug'a dla wszystkich elephantastic fanow Marka Uśmiech

p.s.
no i czekam na kolejne klonowate analizy jego ujec Duży uśmiech

Zdjecie Z Torwaru - tawnuk - 02.09.2005

Właśnie, wie ktoś jak zdobyć płytki NHB, w Londynie nie ma, w Cambridge nie ma, w Berlinie nie ma, w Madrycie nie ma, W Lizbonie nie ma to gdzie są ...??

Zdjecie Z Torwaru - dudageo - 02.09.2005

jeśli chodzi o tę jedną studyjną to ja kupiłem w amazon.co.uk

Zdjecie Z Torwaru - grzegorz - 02.09.2005

Na Allegro są obecnie dwie do kupienia (studyjna).