![]() |
|
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) (/showthread.php?tid=1480) Strony:
1
2
|
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 17.05.2010 lamento napisał(a):A jak to bedzie pozniej dzialac? Producent wysyla wszystkie do Raingoda, ktory potem do kazdego z nas osobna paczke nada? Dokladnie tak. Z tym ze osobno kupuje koszulki a zaprzyjazniona drukarnia robi nadruk wg mojej koncepcji
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - lamento - 18.05.2010 w takim razie masz moze jakiekolwiek info kiedy bedziesz mial te koszulki? tak sobie dumam, ze cudnie by bylo gdyby dotarly na moj polski adres do 26... wtedy przyleca do mnie i na RAH bedzie jak znalazl Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 18.05.2010 Spieszymy sie jak mozemy
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - mirek - 27.05.2010 Wojtku zdazymy z koszulkami przed Londynem? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 27.05.2010 mirek napisał(a):Wojtku zdazymy z koszulkami przed Londynem? Bedzie bardzo ciezko Jak sie uda to wysle, ale nie umiem obiecac na 100% - jeszcze sie robia, to dosc siermiezna praca, szczegolnie z tym gumowaniem, po nalozeniu jednego koloru musza schnac 3 dni a potem po drugim kolorze kolejne, az mozna je wysylac - wczesneij sa nieutwardzone ![]() Dam znac na forum w momencie, gdy bede pewien ze wysylka pojdzie. Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - lamento - 03.06.2010 jakis progres? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - mirek - 03.06.2010 Wojtku . jak z koszulkami? Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 03.06.2010 Od jutra wysylka
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 07.06.2010 Wszystkie przesylki poszly
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - anrom - 07.06.2010 OK, czekamy... ;-) Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Arrrek - 14.06.2010 Doszły DZIĘKIIIIIIIIIIIIIII-YOUUUUUUUUUUUUUUU Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Raingod - 18.06.2010 Dajcie znac czy juz wszystkie przesylki dotarly
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - macsa - 18.06.2010 Daję znać Dzięki !!
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - jambore - 18.06.2010 Daję-znać.Doszły. Wielkie,dzięki Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - Andrzej - 18.06.2010 Raingod, Mirkowe doszły do mnie. Wysłałem z Frankfurtu. Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - pablosan - 21.06.2010 Moja doszła w przeddzien wyjazdu do Malmoe Niestety i przed i na koncercie nie była widoczna, bo szczelnie zakryłem ją kurtką przeciwdeszczowa, która uchroniła mnie prawdopodobnie od choroby wywołanej dramatycznymi warunkami atmosferycznym.
Koszulki raz jeszcze - dla spoznialskich :) - kuba1313 - 21.06.2010 moja też dotarła , dzieki
|