![]() |
|
Zamawianie koszulek - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Zamawianie koszulek (/showthread.php?tid=1434) |
Zamawianie koszulek - HOWARD - 01.02.2010 Nadal brak potwierdzenia... RAINGOD, jakby co, to zamawiałem dwie koszulki - jedna S druga M. Zamawianie koszulek - Raingod - 01.02.2010 Cofnelo mi dzisiaj poczte od: Grzegorza, Howarda i Wacka. Spokojnie, mam wasze maile. Zamawianie koszulek - elsinore - 01.02.2010 elsinore napisał(a):ja zamówiłem dzisiaj Raingod napisał(a):Cofnelo mi dzisiaj poczte od: Grzegorza, Howarda i Wacka. Spokojnie, mam wasze maile. A ja spokojnie poczekam w kolejce, chociaż korci mnie zapytać Raingod'a czy mojego maila otrzymał...
Zamawianie koszulek - macsa - 01.02.2010 Mnie też korci.... Zamawianie koszulek - elsinore - 02.02.2010 macsa napisał(a):Mnie też korci....Jakby co, można Raingodowi złożyć kurtuazyjną wizytę w Jaworznie mam tam niedaleko (pod warunkiem że to jest to Jaworzno, o którym myślę)
Zamawianie koszulek - Raingod - 02.02.2010 A zapraszam Zawsze mozemy kawy sie napic Chlopaki, wyslalem wam maile, pewnie mi cofnie za kilka dni. Jakies mam cuda z nowym kontem pocztowym ;/
Zamawianie koszulek - BET - 02.02.2010 Ode mnie Wojtku masz zamowionko, jak pamietam z naszej rozmowy?
Zamawianie koszulek - Raingod - 02.02.2010 Mam, mam
Zamawianie koszulek - elsinore - 03.02.2010 Raingod napisał(a):A zapraszamJeśli o mnie chodzi, to skrzynka pusta... :confused: Zamawianie koszulek - Raingod - 03.02.2010 W związku z wieloma wątpliowsciami i awaryjnym mailem, prezentuje spis osob, ktore zamowily koszulki: Andrzej Aaadam Ania Arkady Bart Bet Dawid Filip91 Grzegorz Igor Numitor Kojot Macsa Howard Mikołaj Mirek An Olaph Pablo Robson Anrom Shiver Dudageo Wacek Jambore Elsiniore Michal Mickiewicz MKfan Jezeli kogos brakuje, prosze alarmowac! Zamawianie koszulek - ania - 03.02.2010 mam nadzieję, że ania przez małe "a" to właśnie ja- Ania z listy
Zamawianie koszulek - Raingod - 03.02.2010 Zapewne, bo tylko jedna Ania zamowila
Zamawianie koszulek - AdamG - 06.02.2010 Właśnie wysłałem zamówienie. Pozdrawiam Wszystkich! Adam Zamawianie koszulek - Raingod - 09.02.2010 Przypominam spoznialskim i zapominalskim, ze tylko do niedzieli przyjmuje zamowienia na koszulki. W poniedzialek rano zamawiam, wiec nie ma szans aby cos zmienic w po tym czasie, czy domowic. Informacja dla wszystkich, ktorzy zamowili: w niedziele potwierdze wszystkie dane i wysle niezbedne informacje. Zamawianie koszulek - Raingod - 15.02.2010 No to konczymy zamawianie. Jutro wysle informacje do wszystkich na maila. Zamawianie koszulek - olaph72 - 15.02.2010 A koszulki już na Allegro...
Zamawianie koszulek - Raingod - 15.02.2010 olaph72 napisał(a):A koszulki już na Allegro... No pewnie ze tak, bo czemu by kika nie sprzedac? Tyle ze na allegro inna cena ![]() A tak swoja droga to wyslalem DO WSZYSTKICH maila z informacjami. Prosze sie odzywac jak ktos nie dostal. Zamawianie koszulek - elsinore - 15.02.2010 Raingod napisał(a):No pewnie ze tak, bo czemu by kika nie sprzedac? Tyle ze na allegro inna cenaWysłałem przelew
Zamawianie koszulek - olaph72 - 15.02.2010 Raingod napisał(a):No pewnie ze tak, bo czemu by kika nie sprzedac? A czy ja coś mówiłem?
Zamawianie koszulek - Igor23 - 15.02.2010 przelew również zrobiony.... |