![]() |
|
Jambore Świętuje !! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jambore Świętuje !! (/showthread.php?tid=1358) Strony:
1
2
|
Jambore Świętuje !! - Andrzej - 29.10.2010 Jambi - prosze o przebaczenie ,że wczoraj nie pisalem, ale sam wiesz samoloty się spożniają(szczegolnie te do Londynu) , a co do dopiero ja. Dobrego samopoczucia , wielkiego, specyficznego homoru i powodzenia rowniez ode mnie. A zreszta poczekaj - dzwonie do Ciebie. Jambore Świętuje !! - jambore - 31.10.2010 Wszystkim serdeczne dzięki. Jambore Świętuje !! - mikołaj - 01.11.2010 Waldko - rety, przegapiłem Twoje urodziny przepraszam Cię najmocniej przyjmij spóźnione życzenia - spełnienia się wszystkich marzeń i planów które pod czupryną Ci się rodzą. a do tego oczywiście zdrówka i pieniędzy, tak wiesz, żeby nie zabrakło zaraz odpalę coś stosownego - może być Silvertown blues? Jambore Świętuje !! - szpilka - 07.11.2010 to ja chyba najbardziej przegapiłam przepraszamwszystkiego co najlepsze, aby zdrowie Ci dopisywało, jak najwięcej chwil radości i zabawnych sytuacji, żebyś miał co opowiadać jak się spotkamy ![]() pieniędzy oczywiście chociaż mówi się, że szczęścia nie dają, ale na pewno nie zaszkodzi ich obecność mimo, że ogromnie opóźnione to szczere Jambore Świętuje !! - mirek - 28.10.2012 Waldku radosci, dobrej Markowej muzy zdrowia, pieniedzy i niech Ci Pan Bog blogoslawi Jambore Świętuje !! - macsa - 28.10.2012 Wszystkiego dobrego Jumbojet ! Jambore Świętuje !! - pablosan - 28.10.2012 Waldku, mój ty krajanie, najlepsze życzenia ode mnie i Agi! Zdrowia i błogosławieństwa Bożego we wszystkich aspektach życia. Pozdrowienia dla całej rodziny najbliższej i dalszej! Ps. Ja już się przyzwyczaiłem do znikania naszego Waldka
Jambore Świętuje !! - wAcEk - 28.10.2012 100 lat Waldku! Niech zdrowie zawsze Ci dopisuje, radość życia nigdy nie opuszcza, muzyka i koncerty nie przestają dawać przyjemności, a ludzie niech będą Ci zawsze życzliwi Wszystkiego dobrego W.
Jambore Świętuje !! - Robson - 28.10.2012 Jeszcze raz wszystkiego dobrego:-) Jambore Świętuje !! - Igor23 - 28.10.2012 100 LAT !!!!! Jambore Świętuje !! - Andrzej - 28.10.2012 Życze Tobie Jambi ażebyś się częściej pojawiał na Forum i nie znikał na tak długo, o wpadaniu na ostatnią minute na koncerty nie wspomnę. Życzę również ażebyś dalej darzył nas wszystkich tą swoją niesamowitą życzliwością i otwartością. Trochę nam Ciebie brakuje, dlatego w dniu urodzin życzę przede wszystkim szybkiego powrotu do nas i dużej forumowej aktywności. Jambore Świętuje !! - retro13 - 28.10.2012 ja nie zapomnę rozognionego wzroku jambo po koncercie w Berlinie.. i zyczę wielu, wielu jeszcze powodów do takiego błysku w oku, jaki widziałam wtedy Jambore Świętuje !! - mikołaj - 29.10.2012 Andrzej napisał(a):Trochę nam Ciebie brakujewłaśnie... wszystkiego najlepszego Waldku Jambore Świętuje !! - jambore - 30.10.2012 Wszystkim serdecznie dziękuję,i za smsy, i telefony.Miło. A tu czasami zaglądam- pilnuję czy nie rozrabiacie. Pozdrawiam Jambore Świętuje !! - Ania_M - 30.10.2012 Jeszcze ja, jeszcze ja! Waldku mnóstwa serdeczności i niech Cię zdrowie nie opuszcza! Jambore Świętuje !! - Tomek Zaborowski - 01.11.2012 I jeszcze ja, Waldku, życzę Ci (sorki za spóźnienie) Wszystkiego NAJ NAJ. Dużo Zdrowia i UŚMIECHU na twarzy przez 365 dni w roku Jambore Świętuje !! - jambore - 03.11.2012 Jeszcze raz wszystkim dziękuję. Jambore Świętuje !! - MARTINEZ - 16.11.2012 spoznione mocno ! najlepszego
|