Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Weekend Z Dire Straits - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: Weekend Z Dire Straits (/showthread.php?tid=106)

Strony: 1 2 3

Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 16.07.2005

Brothers in Arms :wub:

Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 16.07.2005

Szczęśliwy Czyzby Zetka dysponowala TYLKO JEDNA plyta DS? Duży uśmiech

Szczęśliwy To by wyjaśniało, dlaczego tak mało Markowego grania - musi im starczyć na dwa dni Oczko

Weekend Z Dire Straits - ania - 16.07.2005

dajcie zeciakom szanse- zostala im jeszcze niedziela!
moze do tego czasu dokupia jeszcze jedna plytke Oczko

Weekend Z Dire Straits - Emilka - 16.07.2005

chyba jeszcze nie dokupili Duży uśmiech
Your latest trick, oczywiście bez trąbki na początku...ale nie można się cudów po Zetce spodziewać...
"mój sąsiad co wieczór słucha solówek Knopflera" -biedny ten prezenter..kto by to zniósł... Szczęśliwy

to czemu nie pozyczyl sobie plyt od tego sasiada???
rzeczywiscie- biedaczysko z tego prezentera Szczęśliwy

kurcze..tak sie zastanawiam...może lepiej nie puszczać wogóle takiej porządnej muzyki niż urywać piosenki przed końcem...

Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 16.07.2005

Wlasnie wpadlem na to, ze Zetka moze miec jeszcze jedna plyte DS.

Oczywiscie "Sultans of Swing" Duży uśmiech

urwal przed koncem??!!
A TO PASZCZAK JEDEN!
DZIKUS I TYLE!

To jednak ponad moje siły. Podziękowałam zetce i wrzuciłam sobie audio ze Spodca Uśmiech

Weekend Z Dire Straits - dudageo - 16.07.2005

ja zrobiłem to od razu na początku... u nich liczą się tylko wielkie hity i to najlepiej jakby miały tak około 3 minut, żeby zmieściły się w ramówce, tak więc nigdy nie puszczą wspaniałego "Telegraph Road" czy koncertowego "Tunnel Of Love" nie mówiąc już o perełkach, czyli jakiegoś nagrania z rzadko puszczanej w radio płyty albo koncertu... Zetka to badziewie i jej podziekowałem już dawno

Zastanawiam się tylko po co całe to zamieszanie i wymyślanie hasła "weekend z...". Beznadzieja :]

przed chwią puścili kolejną piosenkę z cyklu "weekend z płytą Brothers in Arms" Oczko - So far away (ponownie), czyli tak zwaną w niektórych kręgach Sofę Oczko
słuchajcie a może w czynie społecznym podeślemy do redakcji jakiś inny album? tak dla odmiany- fani z misją dla świata słuchaczy Radia Zet Oczko

Weekend Z Dire Straits - Andrzej - 16.07.2005

A ja słucham. I od utworu do utworu doczekać się nie mogę(a przerwy między prezentacjami długie ojjjjjj długie). Jakieś mi to bliskie i takie wakacyjne....

Teraz mnie zawstydziłeś... Popracuję nad swoją cierpliwością Uśmiech

Weekend Z Dire Straits - dudageo - 16.07.2005

a ja w sumie każdy weekend mam z Dire Straits... zresztą nie tylko weekend, więc Zetka mi nie potrzebna Język

Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 17.07.2005

wlaczam sie o 8:57 na Radio Katowice... "Sultans of Swing"... I powiedzcie, czy Zetka w tym swoim szumnie zapowiadanym weekendzie siegnela po takie "starocie"? Język

Weekend Z Dire Straits - Emilka - 17.07.2005

Zetka dzis znów potwierdziła swe uwielbienie dla "BiA" puszczając Walk of Life Duży uśmiech nieźli są

Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 17.07.2005

Emilka, podziwiam Twoją wytrwałość Oczko Duży uśmiech

Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 17.07.2005

Brata i mnie rozwalilo to, ze od wczoraj w Zetce ida tacy "knopfleropodobni" wykonawcy Uśmiech Mnie sie udalo trafic na Chrisa Rea i dzis na mruczacego niczym Mark na Night In London Cohena.