![]() |
|
Weekend Z Dire Straits - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Weekend Z Dire Straits (/showthread.php?tid=106) |
Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 16.07.2005 Brothers in Arms :wub: Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 16.07.2005 Czyzby Zetka dysponowala TYLKO JEDNA plyta DS?
Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 16.07.2005 To by wyjaśniało, dlaczego tak mało Markowego grania - musi im starczyć na dwa dni
Weekend Z Dire Straits - ania - 16.07.2005 dajcie zeciakom szanse- zostala im jeszcze niedziela! moze do tego czasu dokupia jeszcze jedna plytke
Weekend Z Dire Straits - Emilka - 16.07.2005 chyba jeszcze nie dokupili Your latest trick, oczywiście bez trąbki na początku...ale nie można się cudów po Zetce spodziewać... "mój sąsiad co wieczór słucha solówek Knopflera" -biedny ten prezenter..kto by to zniósł...
Weekend Z Dire Straits - ania - 16.07.2005 to czemu nie pozyczyl sobie plyt od tego sasiada??? rzeczywiscie- biedaczysko z tego prezentera
Weekend Z Dire Straits - Emilka - 16.07.2005 kurcze..tak sie zastanawiam...może lepiej nie puszczać wogóle takiej porządnej muzyki niż urywać piosenki przed końcem... Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 16.07.2005 Wlasnie wpadlem na to, ze Zetka moze miec jeszcze jedna plyte DS. Oczywiscie "Sultans of Swing"
Weekend Z Dire Straits - ania - 16.07.2005 urwal przed koncem??!! A TO PASZCZAK JEDEN! DZIKUS I TYLE! Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 16.07.2005 To jednak ponad moje siły. Podziękowałam zetce i wrzuciłam sobie audio ze Spodca
Weekend Z Dire Straits - dudageo - 16.07.2005 ja zrobiłem to od razu na początku... u nich liczą się tylko wielkie hity i to najlepiej jakby miały tak około 3 minut, żeby zmieściły się w ramówce, tak więc nigdy nie puszczą wspaniałego "Telegraph Road" czy koncertowego "Tunnel Of Love" nie mówiąc już o perełkach, czyli jakiegoś nagrania z rzadko puszczanej w radio płyty albo koncertu... Zetka to badziewie i jej podziekowałem już dawno Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 16.07.2005 Zastanawiam się tylko po co całe to zamieszanie i wymyślanie hasła "weekend z...". Beznadzieja :] Weekend Z Dire Straits - Emilka - 16.07.2005 przed chwią puścili kolejną piosenkę z cyklu "weekend z płytą Brothers in Arms" - So far away (ponownie), czyli tak zwaną w niektórych kręgach Sofę ![]() słuchajcie a może w czynie społecznym podeślemy do redakcji jakiś inny album? tak dla odmiany- fani z misją dla świata słuchaczy Radia Zet
Weekend Z Dire Straits - Andrzej - 16.07.2005 A ja słucham. I od utworu do utworu doczekać się nie mogę(a przerwy między prezentacjami długie ojjjjjj długie). Jakieś mi to bliskie i takie wakacyjne.... Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 16.07.2005 Teraz mnie zawstydziłeś... Popracuję nad swoją cierpliwością
Weekend Z Dire Straits - dudageo - 16.07.2005 a ja w sumie każdy weekend mam z Dire Straits... zresztą nie tylko weekend, więc Zetka mi nie potrzebna
Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 17.07.2005 wlaczam sie o 8:57 na Radio Katowice... "Sultans of Swing"... I powiedzcie, czy Zetka w tym swoim szumnie zapowiadanym weekendzie siegnela po takie "starocie"?
Weekend Z Dire Straits - Emilka - 17.07.2005 Zetka dzis znów potwierdziła swe uwielbienie dla "BiA" puszczając Walk of Life nieźli są
Weekend Z Dire Straits - Jedi_Kr - 17.07.2005 Emilka, podziwiam Twoją wytrwałość
Weekend Z Dire Straits - ddawwidd - 17.07.2005 Brata i mnie rozwalilo to, ze od wczoraj w Zetce ida tacy "knopfleropodobni" wykonawcy Mnie sie udalo trafic na Chrisa Rea i dzis na mruczacego niczym Mark na Night In London Cohena.
|