![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 11.12.2005 http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1GC85AX...TT3P0HSYAV0Q0Z5 a to płytka znajomych, prosty britrock polski
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 11.12.2005 Cytat:Originally posted by Trissi@Dec 11 2005, 12:38 PMTrissi ... a jak obiecam, ze zostawie Tori w spokoju to wrzucisz mi taka stronke Cree ?? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 11.12.2005 jakby co, to ja mam płytkę Cree, mogę się podzielić tylko nie wiem jak..
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 11.12.2005 Cytat:Originally posted by Emilka@Dec 11 2005, 09:55 PM.. najlepiej jak najszybciej ![]() trzymam kciuki za przegrywanie i komputerowych programow rozszyfrowywanie
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 12.12.2005 .... i chociaz komputerowy program nie ulegl rozszyfrowaniu...skubaniec jeden!! :angry: to ANIOL KOBIETA!!! znalazla sposob uszczesliwienia anulki stokrotne dzieki jej za to Emilko jestes przewspaniale cierpliwa ![]() w takim razie 'za tych' ... co daleko ....
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 12.12.2005 .... i chociaz komputerowy program nie ulegl rozszyfrowaniu...skubaniec jeden!! :angry: to ANIOL KOBIETA!!! znalazla sposob uszczesliwienia anulki stokrotne dzieki jej za to Emilko jestes przewspaniale cierpliwa ![]() w takim razie 'za tych' ... co daleko ....
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 12.12.2005 <wstydni> cieszę się że mogłam pomóc ![]() no i "za tych" co so far away żeby byli bliżej...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 12.12.2005 ano ..zeby..cholewka... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 12.12.2005 Fajnie Was wszystkich tutaj widziec o tej wczesnej porze.
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 12.12.2005 Jambore, klubowiczu, Ciebie też miło
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jamm - 14.12.2005 weekendzik minal mi baaardzo przyjemnie na gorskim festiwalu w krakowie http://www.kfg.pl/ gdzie bylo wszystko co tygrysy lubia najbardziej , a dlaczego o tym tutaj pisze? -za sprawa malego incydentu baardzo milego zreszta... w czasie prezentacji swoich pajeczych wrecz wyczynow glowny bohater festiwalu, wspanialy wspinacz austriacki BEAT KAMMERLANDER jako podkladu muzycznego uzyl min.: ...Six Blade Knife :o jakiez bylo moje zaskoczenie i radosc :wub: odrazu polubilem chlopaka zwlaszcza za to, ze mial zasade "podkladania" utworow w calosci i bardzo glosno pieknie to zabrzmialo...
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 14.12.2005 Kapitalne, jamm! Markie jest wszędzie ![]() Mi się tak tylko przypomniało, że jak byłem w Holandii (tak... tam Mark jest naprawdę wszędzie, a w radiu co godzinę ) to sobie mieszkałem na campingu. I sobie tak raz po pracy wracam na camping i mam okazuje się nowych sšsiadów z odtwarzaczem mp3 i głoniczkami. Puszczali muzykę. Brzmiało... bardzo swingowo, gitara bardzo stylowa, tzn. markowa i podszedłem do tych państwa, któryz to pucili, pytam się co to a tu się okazuje, że to JJ Cale Jakiż był mój zachwyt!!! Zresztš państwo zanli się na muzyce, potwierdzili, że to brzmienie podobne do wczesnego DS i w ogóle było fajosko B) Pozdrawiam Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - marcin.h - 14.12.2005 Nawet na mistrzostwach Europy w pływaniu Marek się pojawił. Bynajmniej nie osobicie W ostatni dzień mistrzostw, kiedy włšczyłem telewizor żeby obejrzeć trochę zawodów usłyszałem znajome dwięki... po krótkiej chwili już wiedziałem, że nie może to być nic innego jak poczštek Heavy Fuel, i to w wersji koncertowej z on the night. Puszczali za każdym razem, kiedy pływacy wychodzili na halę :-)
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 14.12.2005 Aż mi się przypomniała pewna, jakże miła sytuacja sprzed lat bodaj trzech. W Wile co roku odbywa się Tydzień Kultury Beskidzkiej, a głównš ich częciš sš koncerty w amfiteatrze. Jakšż sympatię wzbudzili we mnie operatorzy nagłonienia, robišc próby akustyczne za pomocš płyty (! money for nothing Telegraph road roznoszšce się po niemal całym centrum wisły mmmmmmmmm.... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 14.12.2005 Aż czasem mi się wierzyć nie chce... Markie to ukryta potęga
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - marcin.h - 14.12.2005 To musiało brzmieć fantastycznie :wub: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 14.12.2005 Muzyka Marka w windach, na stadionach i pływalniach? A więc muzyka dla mas i jako tło do wypełniania i zapchania czasu a przy tym nawet nierozpoznawalna (oprocz nas) ? Troszkę zawsze kręce nosem ale też jest mi miło. Jednak takie miejsca pozbawiajš i odzierajš jš z kameralnoci i osobistego z niš obcowania. Wiem czepiam się ale kiedy słysze Brothers In Arms np. w supermarkecie a potem słysze co innego i jakby z drugiego bieguna to doć dziwnie się czuję :ph34r:
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 14.12.2005 Z reguły posiłki, ktore muszę jadać poza domem jadam tylko w tych restauracjach i barach gdzie dobrze grajš. Nie żadko w podróży zdarza mi się odwiedzić pięć knajp i wracać, po prostu do domu głodnym. Ostatnie wakacje w Zakopanem, były jednak nie na głodnego. Na przeciwko Nosala jest wietna stylowa knajpka(wszystko w niej stare radia,telewizory,narty,płyty etc). Wchodzę i spadm z nóg "LOCAL HERO" Pytam kelnera(okazało się że właciciel)" "Mam nadzieję , że muzyka puszczana w głonikach nie jest dziełem przypadku" No i się zaczeło. Zagorzały Fan, wieloletni uczestnik Rawa Blues, było o czym pogadać. Tym razem posiłek wystygł, ale przecież nie to było najważniejsze. W prezencie otrzymal odemnie film Jamborego Koncert-Berlin MK. Piszecie ,że jest na całym wiecie - ano jest. MARK KNOPFLER - GÓRAL Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 14.12.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@Dec 14 2005, 07:57 PMa czasem nie MARK KNOPFLER- JANOSIK ?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 14.12.2005 Cytat: kiedy słysze Brothers In Arms np. w supermarkecie a potem słysze co innego i jakby z drugiego bieguna to doć dziwnie się czujęoj tak...znam to...Money for nothing, heh
|