Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117)

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 11.12.2005

http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=1GC85AX...TT3P0HSYAV0Q0Z5

a to płytka znajomych, prosty britrock polski Oczko

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 11.12.2005

Cytat:Originally posted by Trissi@Dec 11 2005, 12:38 PM
Tori jest moja Oczko
Trissi ... a jak obiecam, ze zostawie Tori w spokoju Oczko
to wrzucisz mi taka stronke Cree ??

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 11.12.2005

jakby co, to ja mam płytkę Cree, mogę się podzielićUśmiech tylko nie wiem jak..

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 11.12.2005

Cytat:Originally posted by Emilka@Dec 11 2005, 09:55 PM
mogę się podzielićUśmiech tylko nie wiem jak..
.. najlepiej jak najszybciej Uśmiech

trzymam kciuki za przegrywanie i komputerowych programow rozszyfrowywanie Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 12.12.2005

.... i chociaz komputerowy program nie ulegl rozszyfrowaniu...skubaniec jeden!! :angry: to ANIOL KOBIETA!!! znalazla sposob uszczesliwienia anulki Uśmiech
stokrotne dzieki jej za to Uśmiech Emilko jestes przewspaniale cierpliwa Oczko

w takim razie 'za tych' ... co daleko .... Oczko

.... i chociaz komputerowy program nie ulegl rozszyfrowaniu...skubaniec jeden!! :angry: to ANIOL KOBIETA!!! znalazla sposob uszczesliwienia anulki Uśmiech
stokrotne dzieki jej za to Uśmiech Emilko jestes przewspaniale cierpliwa Oczko

w takim razie 'za tych' ... co daleko .... Oczko

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 12.12.2005

<wstydniœ>
cieszę się że mogłam pomócUśmiech
no i "za tych" co so far away Oczko żeby byli bliżej...

ano ..zeby..cholewka...

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jambore - 12.12.2005

Fajnie Was wszystkich tutaj widziec o tej wczesnej porze. Szczęśliwy

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 12.12.2005

Jambore, klubowiczu, Ciebie też miło Uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - jamm - 14.12.2005

weekendzik minal mi baaardzo przyjemnie na gorskim festiwalu w krakowie http://www.kfg.pl/ gdzie bylo wszystko co tygrysy lubia najbardziejOczko, a dlaczego o tym tutaj pisze? -za sprawa malego incydentu baardzo milego zreszta... w czasie prezentacji swoich pajeczych wrecz wyczynow glowny bohater festiwalu, wspanialy wspinacz austriacki BEAT KAMMERLANDER jako podkladu muzycznego uzyl min.: ...Six Blade Knife :o
jakiez bylo moje zaskoczenie i radosc :wub: odrazu polubilem chlopaka zwlaszcza za to, ze mial zasade "podkladania" utworow w calosci i bardzo glosno Wywracanie oczami pieknie to zabrzmialo...

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 14.12.2005

Kapitalne, jamm! Markie jest wszędzie Uśmiech

Mi się tak tylko przypomniało, że jak byłem w Holandii (tak... tam Mark jest naprawdę wszędzie, a w radiu co godzinę Uśmiech ) to sobie mieszkałem na campingu. I sobie tak raz po pracy wracam na camping i mam okazuje się nowych sšsiadów z odtwarzaczem mp3 i głoœniczkami. Puszczali muzykę. Brzmiało... bardzo swingowo, gitara bardzo stylowa, tzn. markowa Oczko i podszedłem do tych państwa, któryz to puœcili, pytam się co to a tu się okazuje, że to JJ Cale Duży uśmiech Jakiż był mój zachwyt!!! Duży uśmiech Zresztš państwo zanli się na muzyce, potwierdzili, że to brzmienie podobne do wczesnego DS i w ogóle było fajosko Duży uśmiech B)

Pozdrawiam

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - marcin.h - 14.12.2005

Nawet na mistrzostwach Europy w pływaniu Marek się pojawił. Bynajmniej nie osobiœcie Uśmiech W ostatni dzień mistrzostw, kiedy włšczyłem telewizor żeby obejrzeć trochę zawodów usłyszałem znajome dŸwięki... po krótkiej chwili już wiedziałem, że nie może to być nic innego jak poczštek Heavy Fuel, i to w wersji koncertowej z on the night. Puszczali za każdym razem, kiedy pływacy wychodzili na halę :-)

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 14.12.2005

Aż mi się przypomniała pewna, jakże miła sytuacja sprzed lat bodaj trzech. W Wiœle co roku odbywa się Tydzień Kultury Beskidzkiej, a głównš ich częœciš sš koncerty w amfiteatrze. Jakšż sympatię wzbudzili we mnie operatorzy nagłoœnienia, robišc próby akustyczne za pomocš płyty (!Oczko money for nothing Uśmiech
Telegraph road roznoszšce się po niemal całym centrum wisły mmmmmmmmm....

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Toloth - 14.12.2005

Aż czasem mi się wierzyć nie chce... Markie to ukryta potęga Duży uśmiech

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - marcin.h - 14.12.2005

To musiało brzmieć fantastycznie :wub:

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 14.12.2005

Muzyka Marka w windach, na stadionach i pływalniach? A więc muzyka dla mas i jako tło do wypełniania i zapchania czasu a przy tym nawet nierozpoznawalna (oprocz nas) ? Troszkę zawsze kręce nosem ale też jest mi miło. Oczko Jednak takie miejsca pozbawiajš i odzierajš jš z kameralnoœci i osobistego z niš obcowania. Wiem czepiam się ale kiedy słysze Brothers In Arms np. w supermarkecie a potem słysze coœ innego i jakby z drugiego bieguna to doœć dziwnie się czuję :ph34r:

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 14.12.2005

Z reguły posiłki, ktore muszę jadać poza domem jadam tylko w tych restauracjach i barach gdzie dobrze grajš. Nie żadko w podróży zdarza mi się odwiedzić pięć knajp i wracać, po prostu do domu głodnym.
Ostatnie wakacje w Zakopanem, były jednak nie na głodnego. Na przeciwko Nosala jest œwietna stylowa knajpka(wszystko w niej stare radia,telewizory,narty,płyty etc). Wchodzę i spadm z nóg "LOCAL HERO"
Pytam kelnera(okazało się że właœciciel)"
"Mam nadzieję , że muzyka puszczana w głoœnikach nie jest dziełem przypadku"
No i się zaczeło. Zagorzały Fan, wieloletni uczestnik Rawa Blues, było o czym pogadać.
Tym razem posiłek wystygł, ale przecież nie to było najważniejsze.
W prezencie otrzymal odemnie film Jamborego Koncert-Berlin MK.

Piszecie ,że jest na całym œwiecie - ano jest.
MARK KNOPFLER - GÓRAL

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 14.12.2005

Cytat:Originally posted by Andrzej@Dec 14 2005, 07:57 PM
MARK KNOPFLER - GÓRAL
a czasem nie MARK KNOPFLER- JANOSIK ? Oczko

Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 14.12.2005

Cytat: kiedy słysze Brothers In Arms np. w supermarkecie a potem słysze coœ innego i jakby z drugiego bieguna to doœć dziwnie się czuję
oj tak...znam to...Money for nothing, heh Uśmiech