Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: 2007 Mark Knopfler Album Recording Diary (/showthread.php?tid=552)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 31.05.2007

Chyba możemy œmiało powiedzieć, że proces nagrywania, miksowania i masteringu nowej płyty MK został zakończony Uśmiech Ostatnie zdjęcia na stronie dr Fletchera już dostępne! Oczko Przed nami turnee promujšce nowš płytę. Coœ się ruszyło wreszcie Uśmiech

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - koobaa - 31.05.2007

Tak jest, wszystko zakończone! Uśmiech Muszę powiedzieć, że tym razem jestem trochę rozczarowany dziennikiem Guy'a. Mało komentarzy, mało zdjęć, dużo sprzętów które niewiele coœ mówiš przeciętnemu słuchaczowi jak ja... Pewnie koncepcja internetowych dzienników trochę mu się już znudziła. Ale doœć narzekania, dobrze, że w ogóle coœ tam chciał nam pokazać Uśmiech. Chwała mu za to.

Najbardziej ekscytujšca informacja to fakt, że trasa promocyjna rozpocznie się już 3 czerwca na festiwalu Hay on Wye, w Walii. Zapewne już tam szczęœliwi uczestnicy usłyszš po raz pierwszy nowy materiał!

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 31.05.2007

O tak to pewne Oczko Nie znam listy wykonawców tego festiwalu ale podobne festiwale majš to do siebie, że jeden artysta prezentuje dwa-trzy utwory i papa. Więc myœlę, że Mark może coœ przypomnieć ze swojej przeszłoœci a potem zapowie coœ absolutnie œwieżego Uśmiech tak jak to miało miejsce np. w Knewborth w 90 roku Uśmiech

ps. to będzie ostatni dzien festiwalu

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - grzes - 01.06.2007

tak odnoœnie zdjęć umieszczonych przez Guya - zawsze mozna próbować poszperać i wyłapać fotki, które nie znalazły sie na stronach Uśmiech

fotki

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 01.06.2007

Super Grzeœ Uśmiech Gdyby instrumentów na nowej płycie MK było nam mało bardzo prosze: Oczko

http://www.guyfletcher.co.uk/images/2007di...n-McCusker2.jpg

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - kuba87 - 03.06.2007

Witajcie, ja to ostatnio zaglšdam tu sporadycznie... dzisiaj zauważyłem posty Snake'a...

Snake - witam Ciebie i przyznaję, że słów mi brakuje... gratuluje Ci tego spotkania, miałeœ wielkie szczęœcie, że akurat wtedy... o tej godzinie... o mamo... Uśmiech
Wyobraziłem sobie mnie w tej sytuacji, pewnie byłbym w takim szoku, że nawet bym zapomniał się przywitać... Chociaż może i nie, ale z pewnoœciš nie wiedział bym o co wypada zapytać Mistrza... Faktycznie, podczas czytania emocje sięgajš czerwonego pola... a może by się wybrać do Londynu?

Do zobaczenia na Zlocie!!

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 12.06.2007

Chodzš plotki że nowa płyta Marka Knopflera ujrzy œwiatło dzienne w drugiej połowie wrzeœnia!!! Oczko

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 14.06.2007

Np. 24 wrzeœnia? Co Wy na to? Oczko To chyba dobry termin Uśmiech

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - koobaa - 14.06.2007

Skšd masz informację o takiej dacie, Roberto?

To jeden z najważniejszych jak nie najważniejszy wštek na forum więc chciałem go troche rozruszać Uśmiech Nie ma jeszcze dokladnej daty. Ja tylko przewiduję Oczko Skoro druga połowa wrzeœnia a 24 to poniedziałek wiec to może być całkiem optymalny termin. Ciekawe czy mi się uda trafić Uśmiech

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Evelda - 14.06.2007

Tak czułam, że był to jeden z Twoich Wizjonerskich Snów Duży uśmiech

PS. Rozumiem, że obstawiamy? Oczko

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - koobaa - 14.06.2007

No pięknie! Uśmiech Myœlę, że masz 95% szans na trafienie Uśmiech Jestem za! (choć wolałbym dużo wczeœniej Oczko )

Uwierz mi Kuba też bym wolał Uśmiech Tak 95% ide na to Oczko Oby się spełnił Ewelino Oczko

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Ania_M - 15.06.2007

Nawet na szpitalnym lozku zastanawialam sie jak ida prace nad plyta mistrza.
Witajcie Uśmiech

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 16.06.2007

Mamy prawdopodobnie tytuł nowej płyty: Kill To Get Crimson.
Przewidywana premiera płyty 7 wrzeœnia!!! Uśmiech

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - anrom - 17.06.2007

No bomba, czekamy na okładkę!!

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - MARTINEZ - 17.06.2007

czytam wlasnie pytania na stronie Guya F.

jedno pytanie brzmi:
3. Any long and juicy guitar solos on the new album? Please say YESUśmiech))

odpowiedz:
yes

ale czy odpowiedzial dla checy na prosbe czy jest to prawda ?

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - ania - 26.06.2007

Cytat:Originally posted by Robson@Jun 16 2007, 03:16 PM
Mamy prawdopodobnie tytuł nowej płyty: [b]Kill To Get Crimson.
Przewidywana premiera płyty 7 wrzeœnia!!! Uśmiech [/b]
zaaferowana zlotem przegapilam ta informacje :ph34r:
ale czyz to nie jest dobry znak, ze w dniu krakowskiego zlotu TAKA wiadomosc ujrzala swiatlo dzienne Oczko Duży uśmiech

2007 Mark Knopfler Album Recording Diary - Robson - 26.06.2007

Tak ja też o tym pomyœlałem Uśmiech Dokładnie kiedy Wy zaczynaliœcie zlot ta informacja do nas dotarła i od razu jš 'posłałem' na forum. Nie ma przypadków Uśmiech