![]() |
|
Hamburg - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Hamburg (/showthread.php?tid=312) |
Hamburg - jambore - 30.05.2006 Tak na spokojnie przypominajš się jeszcze drobne skecze sytuacyjne. Ochrona jak zwykle na koncertach w Niemczech, skrupulatnie sprawdzała wchodzšcych, z obmacywaniem włšcznie - nie mówišc o torbach i plecakach.Szczęliwie udało się wniec wszystko co było potrzebne (niektóre elementy w butach albo przytamowane do łydki. Zabrali nam tylko i tu uwaga: nakrętki od plastikowych butelek!!!! Dlaczego? Domylalimy się tylko. Woda mineralna Żywiec w niemczech droga to chociaż korek powšchajš, Napój hoop niedostępny? ale najpewniejsze to to,że mieli konkurs - za 10 nakrętek jedenasta Gratis Nie wiem co tam piszš w Niemczech o Nas ale jak rozstawilimy sprzęt, okazało się ,że dosyc wysoki facet siedzi na lini wizjera, a obok gociu metr pięcdziesišt w kapeluszu. I jak mylicie- musieli sie poprzesiadac ,kwitujšc to "Polnisch piraten" Piraten, piraten ale mamy filmik a oni znowu z telefonami. Jeszcze koszulki,które zrobiły furorę- (Raingod wielkie dzięki), dzięki nim bylimy wszędzie rozpoznawalni, wielu nas traktowało ,że niby jestemy z ekipy Marka.(mieli bardzo podobne) Na stoisku "firmowym" trasy najtańsza 32 euro, my nasze wycenilimy na 1000 euro za sztukę , ale nie było chętnych do SPRZEDAŻY. Na szybkiego zrobilimy jeszcze jeden banerek ze "statywem" w zestawie, ale jaki kklient kopnšł w stolik i cała kawa za całe 2,50 go zalała- to był szok i rozpacz.Co do rozczarowania Pablosana- może nie mamy autografu Mistrza ale Pablosan pogadał z Markiem w trakcie koncertu. Zacytuję-" na tamie mam...'') Hamburg - koobaa - 31.05.2006 Cytat:Originally posted by pablosan@May 30 2006, 07:56 PMSuper, że udało Wam się porozmawiać z Crockiem i że moglicie podziękować Emmy - to naprawdę Wielki Sukces! Ja też bym do końca Paulowi nie wierzył z tym unikaniem Polski w 2008r. Jeli Mark będzie nalegał, żeby przyjechać to na pewno przyjedzie! Ja tez przed oczami mam cały czas ten "obciach" organizacyjny, który towarzyszył ostatniej wizycie Maestro w Kraju Nad Wisłš, Guy wtedy jednak twierdził, że żadna mierdzšca garderoba nie zniechęci ich do ponownego przyjazdu do Nas - trzymamy za słowo. Swojš drogš, czy naprawdę nie stać Nas na porzšdny obiekt na europejskm poziomie, gdzie nie wstyd będzie przyjmować artystów...? PS. Pytanie jest oczywicie retoryczne... PS. Shiver - Twoje zdjęcia uzyskały status Międzynarodowy i ...oficjalny! (na tej samej stronie video z I Dug Up A Diamond)MK-News Gratulacje!
Hamburg - jambore - 31.05.2006 Cytat:Originally posted by koobaa@May 31 2006, 04:20 AMPieknie, naprawdę super. Shiver - wielkie dzięki i gratuluję. Czapki z głów panowie. Hamburg - maciej m - 31.05.2006 SHIVER--WIDZIAŁEM GRATULACJE Hamburg - Robson - 31.05.2006 Dzisiaj około południa telefon- po drugiej stronie Jambore oznajamia mi arcy radosnš wieć: JESTEMY NA OFICLALNEJ STRONIE MK!!! Nie wierzę i pojawiam sie w pracy wczeniej niż zwykle (nie mam kompa w domu). Czytam i dalej nie wierzę. Czy wiecie że uczestniczymy w czym wyjštkowym i niecodziennym??? Bo ja naprawdę nie mogę wyjć z zachwytu. No którzy fani dostajš się na pierwszš stronę? Po prostu ciary po plecach biegajš od południa. Dzięki za wszystko. ![]() ps. Shiver przetarł szlaki Hamburg - Andrzej - 31.05.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@May 30 2006, 02:18 PMW dalszym cišgu to potrzymuję. B) Hamburg - HOWARD - 31.05.2006 Jedno zdanie. Będzie co opowiadać na zlocie. Hamburgowcy - załatwiajcie pastylki Halls coby gardło nie wyschło za szybko!
Hamburg - jambore - 31.05.2006 Shiver napisz co jak było z tymi fotkami na MK-NEWS. Proszę
Hamburg - Shiver - 31.05.2006 Było zupełnie prosto - jak tylko przeczytałem na MK News probę o przesyłanie zdjęć z koncetów wysłałem maila i linkiem wiadomym... i już... ![]() Może z tej okazji cos więcej na tej stronie napisać? Czekam na Wasze propozycje. Hamburg - mikołaj - 01.06.2006 Dzieki za Historię Autografów na Bannerze ![]() Czytajšc post Robsona "...Paul Crockford włanie wtedy wypowiedział niezbyt optymistyczne wieci na temat przyszłoci " włos mi się zjerzył na głowie, pomylałem przez chwilę że chodzi o to, że nie będzie już więcej żadnej trasy.... Tymczasem chodziło o co innego, ale też bolesnego. Pozostaje mieć nadzieję że plany na 2008r się zmieniš. A jeżeli nie, to za Markiem choćby do Portugalii.... Hamburg - jambore - 01.06.2006 Cytat:Originally posted by Shiver@May 31 2006, 11:51 PMPisz ile wejdzie
Hamburg - Robson - 01.06.2006 Po wizycie w Hamburgu choćby na koniec Europy.
Hamburg - dziadek - 01.06.2006 1 ![]()
Hamburg - dziadek - 01.06.2006 ![]()
Hamburg - HOWARD - 01.06.2006 Dziadek, zdjęcia piękne!!! To przeżylicie.... Hamburg - jambore - 01.06.2006 Dziadek - super. PS.Jutro wieczorem zadzwonię Hamburg - jambore - 02.06.2006 Wrzuciłem na ftp-a kilka minut z Hamburga. Folder R&J+Pablosan I jeszcze folder SAT, będzie za 2 godziny. Długo się ładuje Reszta na i po Zlocie
Hamburg - macsa - 02.06.2006 Super zdjęcia - ach ja żałuję że mnie tam nie było....
Hamburg - pablosan - 02.06.2006 Dziadek REWELACYJNE zdjecia!!!
Hamburg - dziadek - 02.06.2006 Dzięki. Czy rozpoznales Pablosan gdzie "trochę" Twojej twarzy - ale cały Twój aparat? Akurat wtedy stałe niedaleko mnie! |