![]() |
|
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053) |
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 02.04.2009 To wszystko prawda ale ja nawet w tym kontekście nie myślałem wyłącznie o MK To cecha wielu muzyków kiedy powstaje nowa plyta że mówią o niej najlepsza
Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 02.04.2009 Zgadza się i jak się pojawi płyta to nikt inny tylko my ją ocenimy
Nowy album MK - Get Lucky :) - MARTINEZ - 04.04.2009 A ja caly czas marze o dwoch kobietkach w chorku... albo 3 ? ![]() a dzieci faktycznie jak twierdzi podpis pod zdjeciem zaspiewaja w jednej piosence
Nowy album MK - Get Lucky :) - jambore - 04.04.2009 MARTINEZ napisał(a):A ja caly czas marze o dwoch kobietkach w chorku... albo 3 ? A Ty jak zwykle, he he Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 04.04.2009 Waldek. Fajnie, że znowu można Cię tu czasem zauważyć
Nowy album MK - Get Lucky :) - Steeven - 11.04.2009 Co, jak, gdzie, kiedy????? Nowa płyta Marka? Rany Julek! Ale opcja! Wiem, że wyrywam się jak Filip z konopi, ale byłem... ciut dalej od Was i od tych wszystkich wiadomości. Ja cię... Extra! PS. Warte odnotowania: upał, tłok i skwar w boliwijskim środku transportu (bo autobusem to ja tego w życiu nie nazwę...) umilał nam "Walk of Live". DS są wszędzie - nawet na końcu świata! PS. Wesołych świąt, Ludzie. W tym roku życzę Ludziom DOBRA! Zatem i Wam, Knopflerowicze ,a także Waszym Rodzinom, życzę dobra. Bo w tym wszystko się zawiera.A same Święta, cóż? Niechaj będą okazją do zmiany na lepsze. Przeżyjmy je tak, aby wyjść z nich jeszcze bardziej umocnieni duchowo oraz radośni.Najlepszego dobra!Stef.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 14.04.2009 Płyta we wrześniu. Ale jeszcze to nie jest informacja oficjalna
Nowy album MK - Get Lucky :) - Steeven - 14.04.2009 W momencie, gdy pisze mi to taka Osoba, jak ty, Robson, nie śmieję wątpić.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 14.04.2009 Guy Fletcher wszystko wie ale ani tytułu ani cokolwiek z nową płytą związanego zdradzić nie chce.
Nowy album MK - Get Lucky :) - MARTINEZ - 14.04.2009 Robson ale nie wie ilu z nas ja kupi... ![]() Hej Steeven kiedy wpadniesz do Krakowa ?
Nowy album MK - Get Lucky :) - Andrzej - 14.04.2009 Hej Steeven. A jak tak wlasnie o Tobie myslalem , gdzie Ty zaginales. Czekamy zatem na felieton dziennikarski w Twoim wykonaniu. Boliwia - a na gitarze da sie tam zagrać????? Pozdrawiam Nowy album MK - Get Lucky :) - Steeven - 15.04.2009 Andrzeju, w boliwijskim mieście nigdzie. Brud, syf i malaria. Widzieliście kiedyś kobietę załatwiającą swe potrzeby obok kolejki stojących do "autobusu"? A tam to normalnka. Kobieciny mają taaakie długie spódnice i skrzętnie z tego korzystają. Szok. Zatem w takiej uroczej atmosferze ciężko o jakiegokolwiek grajka grającego na czymkolwiek. Tym bardziej na gitarze. Za to w Argentynie, to już muzyka wszędzie. Sam się przyłączyłem do takiej jednej grupki radośnie intonującej gitarowej dźwięki na gł. placu pewnej mieściny. A, że to był karnawał, to się działo.... A kiedy pytali, jakie są moje ulubione zespoły i odpowiedziałem, że DS, to w pierwszej chwili była konsternacja, ale po chwili jeden z nich zaczął nieśmiało nucić "tu ru tururururu tu ru" ("Walk of Live, jakby Ktoś nie zaczaił ) i już wszyscy wiedzieli, kim jest Mark. To po prostu piosenka - klucz!Martinez, nie prędko. Jestem lekko spłukany po tej wyprawie. Aktualnie szukam jakiejś roboty - wiadomo, jak się wyjeżdżało na 3 miechy, to nikt ci urlopu nie da. Zatem powiedziałem "ciao" i teraz wszystko trzeba zacząć od nowa. Kraków musi niestety poczekać... ![]() Miło Was "widzieć"! Serio! Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 16.04.2009 A to wlaśnie w TV Mark Knopfler widział jakiegoś argentyńskiego gitarzystę który go "zmiótł"? Czy mylę kraj?
Nowy album MK - Get Lucky :) - BET - 16.04.2009 Nie mylisz
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 21.04.2009 Nie pamietam aby była o tym tutaj wzmianka a wydaje mi się że to bardzo ważna wiadomość. Otóż kilka (niewiadomo ile dokładnie) utworów na nową płytę powstało jeszcze w trakcie sesji KTGC. Widocznie nie były na tym etapie aby nieco Kill To Get Crimson wydłużyć albo wzbogadzić listę bisajdów
Nowy album MK - Get Lucky :) - Raingod - 21.04.2009 Robson napisał(a):Otóż kilka (niewiadomo ile dokładnie) utworów na nową płytę powstało jeszcze w trakcie sesji KTGC. ) Czyli powieje nuuuuuuuuuuuda
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 21.04.2009 Ja bym nie była jednak aż tak pesymistyczna
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 21.04.2009 Gdyby się pokusić o porównanie "Kill To Get Crimson" do czterech wcześniejszych płyt to ostatni album jest rzeczywiście najspokojniejszy ale o tym już niejednokrotnie mówiliśmy. Ale też powtórzę swoje slowa nie pogniewałbym się gdybym otrzymał KTGC 2 Jednak spekulując wydaje mi się że nowy album najbardziej będzie przypominał "Golden Heart"
Nowy album MK - Get Lucky :) - Raingod - 21.04.2009 A co tam, jakiej plyty by Mark nie nagral i tak kupie
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 21.04.2009 I to nas właśnie nie dzieli
|